Zastanawia mnie jak będzie wyglądała druga część tej rozgrywki, ponieważ wątpię aby w ten sposób można było skupić dużo akcji, stoopów też pewnie nie ma więc nawet przy -20% koszyk się nie zapełni. Czy będzie to powolny skup po +2 +3 procent dziennie czy komunikat i akcja skupu z naprawdę mocnym wybiciem.
no tak ale poniżej 8 to najdzie się tej drobnicy , ale czy to dobra strategia...
dla nas tak bo zatrzymają dalsze spadki , a kurs mogą trochę pociągnąć
narazie nic sie nie dzieje
kazdy czeka na jakis sygnal do wejscia
ja sie wczoraj zapakowalem srednio po 9,10
liczac, ze dzisiaj bedzie na plusie
zobaczymy
-5% i tak dlugo sie utrzymalo...mam nadzieje ze moje obawy sie nie sprawdza. ale 7zl zobaczymy!!potem powinno przyjsc odbicie! pozdro dla wytrwalych :)
ja też zalożyłem, że kurs może zjechać nawet do 7 zeta (choć niekoniecznie musi), tak jest łatwiej, bo zakładam, że jak zacznie rosnąć, to bedzie za późno na skupowanie akcyjek, bo nikt nie będzie chciał sprzedać, jak dopiero przy poziomie 14-15 zł; a jak się rozkręci korekta na Immo (według mnie juz sie zaczęła), to uciekinierzy będą nam próbowali wyrwać walora poniżej 12 zł, a my im oddamy dopiero bliżej 16-17, ha-ha
witam wytrwałych akcjonariuszy Polnej!
Bez paniki, zachowajcie spokój! Zobaczcie, jak papier jest umiejętnie zbierany. Nadal nie ma 100% pewności, że Pan J. nie "wywinie jakiegoś numeru" z Polną, ale on i jego ludzie monitorują na pewno całą sytuację na spółce. Mają nad nami jedną przewagę: oni wiedzą ile mają skupionych akcji i ile im brakuje!
jest pewne ryzyko, bo na Immo zaczęła sie korekta i są tam jeszcze ci, co liczą na kontynuację wzrostów, ale za moment spanikują i zacznie się masowa ewakuacja - Polna jest jedną ze spółek, na którą będą chcieli wskoczyć, zeby załapać się na podobny ruch jak na Immo; a my czekamy, zapraszamy:)