• Columbus ogłosi saule w swojej nowej strategii!! Autor: ~Szeryf [37.30.100.*]
    I będzie wielki i szybki rozwój !!
  • Re: Szeryf ogłosi saule w swojej nowej strategii naganiania !! Autor: ~aw [89.64.58.*]
    Ile to milionów cenówek w tym roku ?
    Zylon to ma gadane , podobnie jak CEO Saule !
    Kiedyś się chwalił , że dogoni PGE, a może mi się tylko wydawało?
  • Re: Szeryf ogłosi saule w swojej nowej strategii naganiania !! Autor: ~Pingwin [46.204.104.*]
    Spokojni teraz jest pilotaż na orlenie który trwa 3 miesiące od roku haha
  • Re: Szeryf ogłosi saule w swojej nowej strategii naganiania !! Autor: ~Dc [83.29.70.*]
    Czepiacie Sue cenowek a przecież zgodnie z postępowaniem firmy Temau Nie Było. Oni w 2019 zbierali zamówienia na carporty. Tematu nie było. A z innej beczki coś chyba faktycznie się działo. Znaczy nie tyle z produktem bo tam pewnie bez zmian ale są znaki które wskazują, że wypuszcza jakieś info srinfo zrobią podbitke i obroty. Kto wie może 7, 8 zobaczymy na tydzień, dwa a potem
    ...... tematu nie było znowu
  • Re: Szeryf ogłosi saule w swojej nowej strategii naganiania !! Autor: ~czeskipodarunek [83.22.58.*]
    Ciekawie będzie, jak dopuszczą część akcji serii E do obrotu, zwłaszcza, że Columbus dał swoje akcje pod zastaw.
  • Re: Szeryf ogłosi saule w swojej nowej strategii naganiania !! Autor: ~Mistrzowskie [5.173.194.*]
    A Wy biedni przegrywy znowu tutaj po 24 ena dobę
    Współczuję
    Tylko pisać, żeby nic nie zarabiać
    Pytanie...czy wogóle kiedyś zarobiliscie jakieś pieniądze na giełdzie czy żyjecie pisaniem postów? DC i czeski?
  • Re: Szeryf ogłosi saule w swojej nowej strategii naganiania !! Autor: ~dc [83.29.70.*]
    nie czubie, jesteśmy biedni ale Ty jesteś bogaczem co 24 godziny na dobę głosisz to tu to tam. Chwaląc się mieszkaniem :) chwaląc się samochodem :) bidonie ..... z jakiej trzeba być wichury żeby myśleć, ze tylko Ty cos tam ..... bidon bez rodziny z akcjami po 14 zł wartymi dziś 3000zł . Bez 500plusa bo bezpłodny. A teraz standardowo to co tobie burku można napisać - BUDA !
  • Re: Szeryf ogłosi saule w swojej nowej strategii naganiania !! Autor: ~Dżesika [13.231.174.*]
    grażyna mistrzowska dalej te swoje kocopoły rozsiewa jest wytrwała trzeba jej przyznać
  • Re: Szeryf ogłosi saule w swojej nowej strategii naganiania !! Autor: ~Mistrzowskie [37.225.10.*]
    DC
    Hahahaha
    Może zmień lekarza lub dawki???
    Bo te co teraz bierzesz są stanowczo źle dobrane.
    Jak chcesz to nadal możesz sprawdzić moja średnią i ilość akcji za 100 tys złotych tylko nie pod budka z piwem czyli twoim stałym miejscu zamieszkania menelu.
    Wiem ,wiem te 100 tys złotych to dla ciebie zarobek życia na który możesz liczyć w przeciągu 10-20 lat
    Wiesz jedni są na giełdzie żeby zarabiać a inni jak ty żeby się dowartościować swoimi wpisami ,chociaż ich poziom to dni i 3 mert mułu
    Widzę,że już innych też wyzywasz ....cóż człowiek ze wsi wyjdzie jednak więc z człowieka nigdy.
    DC Burku zaszczep się przeciwko wściekliźnie
  • Re: Szeryf ogłosi saule w swojej nowej strategii naganiania !! Autor: ~Dc [83.29.70.*]
    O kolejny szlachcic. A że Zubożały to łapie wiater w żagle i płodzi. Pisz mistrzu, poczytam. Co raz lepiej ci to pisanie idzie zaiste
  • Re: Szeryf ogłosi saule w swojej nowej strategii naganiania !! Autor: ~dejw [83.15.80.*]
    Jakie tam cenówki.. Teraz będą perowskity na sklejce. Wreszcie pieski będą miały ogrzewane budy.
    A propos piesków. Pamiętacie jeszcze obroże dla dzikich zwierząt z perowskitani? Oni mają tak długa listę niezrealizowanych, zapomnianych spraw że jak by im 10% z tego wyszło to bez kitu było by grubo. Ciekawe też jak ma się ta cała dystrybucja. Bo swego czasu jedynym spr,edawca produktów saule na świecie miał być Columbus. Co z tym google cloud? Co z werbunkiem specjalistów że świata? Zatrudnienia już? Raport DD a potem Dubaj miały byc trampoliną. Tu było już tyle perowsKITU że teraz to będą musieli przejść sami siebie. Zbudują z columbusem farmy na Marsie. Już zlecili opracowanie projektu i przetarg na transport :)
  • Re: Szeryf ogłosi saule w swojej nowej strategii naganiania !! Autor: ~aw [89.64.58.*]
    Ciekawe czy sąd oddalił pozew , czy może ,chyba ,tak mi się wydaje ,a może jednak ,trudno
    powiedzieć,czysto teoretycznie, unieważnił emisje akcji serii E?
  • Re: Szeryf ogłosi saule w swojej nowej strategii naganiania !! Autor: ~AMA [79.184.44.*]
    Co by nie było muszą to w końcu zakomunikować, a ESPI brak.
    Jak te 21 akcji wygra to...akcjonariusze, którzy kupuję akcje Saule od roku z pewnością wystąpią z pozwem i pewnie zbiorowym.
    Ja na pewno.

Brak też ESPI o porozumieniu z Januarym, które miało się sfinalizować do 17 marca.
    Prawie miesiąc minął i nie ma żadnej informacji.

Tak złej komunikacji to przyznaje nie prowadzi żadna spółka, w którą inwestuję!

Żeby potem nie było ,że nie mówiłem.
    Pytanie (teoretycznie) ile może być wart goły blumerang bez Saule ?
    10 gr ?
  • Re: Szeryf ogłosi saule w swojej nowej strategii naganiania !! Autor: ~AMA [79.184.44.*]
    Ale wiesz, że my akcjonariusze (nie Ty, Ty nie masz akcji) zaskarżymy tą decyzję, bo my od roku kupujemy akcje SAULE, a nie Bumeranga? Columbus zastawił akcje SAULE za 14 zł za 1 sztukę.
    To postępowanie trwa już rok. To będzie kolejny rok bujania się z naszym pozwem.

• Re: Szeryf ogłosi saule w swojej nowej strategii naganiania !! Autor: ~Amazonka [46.204.108.*]
    JakTy kupiles bumeranga a nie blumeranga to powodzenia rekinie giełdowy hahah ah.. Ty NAJWIĘKSZY ŚLEPCZE
    A Ty czy może trzeba pisać per Wy do ciebie bo juz tu się tytulujesz jakimś komendantem obozu wisielców na jakiej podstawie wysuwasz kto ma akcje a kto ich nie ma? Owszem sam pisałem jakis czas temu, że wyskoczylem przy 7 i jestem z tego zadowolony. Ale wiesz mieć i nie mieć to takie stany, które w każdej chwili mogą się zmieniać. Bo ty ogólnie masz jakąś swoją szklana kule w której już różne rzeczy widziałeś ale żeby tak bez obawy ośmieszenia strzelać my mamy akcje ty nie masz ..... nie dziecinne? Umniejszales komuś kto złożył pozew mimo że nie wiesz nawet czy to nie celowa ustawka ale już straszysz swoim? Sorry waszym :) i nawet gdyby to co nim wskurasz? Napiszesz w pozwie że coś poszło nie po twej myśli?
  • Re: Szeryf ogłosi saule w swojej nowej strategii naganiania !! Autor: ~czeskipodarunek [83.22.58.*]
    Dnia 2023-04-13 o godz. 13:11 ~AMA napisał(a):
    > Ale wiesz, że my akcjonariusze (nie Ty, Ty nie masz akcji) zaskarżymy tą decyzję, bo my od roku kupujemy akcje SAULE, a nie Bumeranga? Columbus zastawił akcje SAULE za 14 zł za 1 sztukę.
    > To postępowanie trwa już rok. To będzie kolejny rok bujania się z naszym pozwem.
    >

Tylko nie napisali, ile jest gotówki pod ten zastaw. Może być np. 50 gr za akcję w lombardzie.
  • Re: Szeryf ogłosi saule w swojej nowej strategii naganiania !! Autor: ~Ciekawy [82.177.145.*]
    „Bez kitu”… dc ile tym masz lat, 16?
    UJ cie to obchodzi łajzo. W swej książce zostawisz wolna linijkę przy wieku .... czy ja ciebie pytam ile ty masz straty?
  • Re: Szeryf ogłosi saule w swojej nowej strategii naganiania !! Autor: ~Ciekawy [188.146.114.*]
    Nie mierz wszystkich swoją miarą, bo nie każdy wychował się wśród patologii.
    Prawda hrabio, nie wziąłem pod uwagę
  • Mistrzowskie,jakie to polskie Autor: ~aw [89.64.58.*]
    Objawił się tutaj Mistrzowskie , który niczym pierwszy elektryk RP pobiera 100 .000 za wykład
    o czym?
    Jak kablować na kolegów z pracy i jeszcze za to brać pieniądze ,wątpliwa przyjemność.
    Coś koleś strasznie się przechwalasz ale ze swoimi 30.000 akcji możesz się schować.
    Rozumiem jak ktoś ma pakiet kontrolny, że się chwali ,ale takim pierdołowatym pakietem i
    jeszcze te 100k za możliwość zobaczenia jakiegoś śmiesznego wydruku z biura maklerskiego.
    DZIECINADA .

• Re: Mistrzowskie,jakie to polskie, razem z AMA Autor: ~missa [90.166.18.*]
    AMA co bedziesz skarzyl, podaj jakie artykuly powolasz, przepisy prawne etc, bo az jestem ciekawy czy jak typowy buraczek, myslisz ze wszystko mozesz sobie zaskarzyc ??? przestan pisac takie glupotki, bo tu nie ma co zaskarzac.... oczywiscie mozesz wymyslic cokolwiek ... papierw wszystko przyjmie... napisz czekam ekspercie prawny, piszesz tu rozne rzeczy jak mistrzowie .... i nic z tego nie wynika nigdy nie odpowiadasz jak ktos o cos pyta szczegolowego....

koles ktory zaskarzyl 21 akcjami wie co robi, zlozyl pozew w odpowiednim momencie, zaskarzyl na walnym, sprawa sie toczy w sadzie, ... ty Ama nawet nie wiesz jak wyglada taki proces, ani nic z prawa nie masz zielonego pojecia .... tylko piszesz co ci sie pomysli....

• Re: Mistrzowskie,jakie to polskie, razem z AMA Autor: ~AMA [79.184.44.*]
    Nie tylko ja zaskarżę tylko sądzę, że będzie pozew zbiory jeśli okaże się, że ten ktoś 21 akcjami wygra i tutaj wróci Blumerang.
    Ludzie przez rok kupują akcje SAULE a nie Blumeranga. Każdy sąd to uzna.
    A pozew będzie nie 21 akacjami tylko dziesiątkami tysięcy akcji.

I zmartwię Cię: na prawie się bardzo dobrze znam!
    Nie jestem młodocianym, przypadkowym inwestorem.

Mam jednak nadzieję, że Saule wygrało i w końcu wszystko tutaj, po tej durnej ustawce trwającej już rok, wróci na właściwe tory, czyli w końcu też pojawi się duży inwestor i pierwsze duże kontrakty.
    Za to mocno trzymam kciuki.

• Re: Mistrzowskie,jakie to polskie, razem z AMA Autor: ~Kamil [88.156.134.*]
    Wymień pieluchę trzeba było nie być naiwny i dam Ci radę na przyszłość nigdy nie kupuj akcji w momencie gdzie jest o nich głośno następnym razem będziesz mądrzejszy
  • Re: Szeryf ogłosi saule w swojej nowej strategii naganiania !! Autor: ~Ciekawy [46.204.64.*]
    Nie pochodzenie czyni z ciebie patola, tylko zachowanie, w tym słownictwo. Wielu wysoko postawionych, to prostaki i równie wielu wychowanych w biedzie to mistrzowie elokwencji. Kwestia wzorców i wyborów.
    Poza tym, czy masz jakieś problemy psychiczne, że reagujesz aż taką agresją i już w pierwszym zdaniu wyzywasz obcych ludzi? Zadałem pytanie o wiek, bo niestety mentalnie budujesz obraz zbuntowanego nastolatka, a tekst o łazjach tylko mnie w tym utwierdził. Ochłoń trochę, bo nie rozmawiasz z kolegami na trzepaku.
  • costam mistrzowie i o Ama pozniej bylo Autor: ~lokoloko [90.166.18.*]
    "Ludzie przez rok kupują akcje SAULE a nie Blumeranga. Każdy sąd to uzna."
    rozbawilo mnie to, podaj jakies artykuly i ustawy ktore zostaly naruszone, pisales ze na prawie sie znasz... hehe... kazdy sad uzna... ale co uzna ? kto ci wyplaci odszkodowanie ? ile ? koles skarzy 21 akcjami zgodnie z prawem, to kogo ty bedzies skarzyl ? zarzad saule dochowal starannosci, wszyscy dochowali... a koles robi co ma robic.... aaaaa i akcji wyemitowanych dla saule nie ma w obiegu, wiec nie mogles ich kupic.... chyba ze sie myle to mnie popraw, nastepnym razem jak kolega napisal, zastanow sie co kupujesz, i poznaj sie na prawie bo jakbys wiedzial co znaczy zaskarzenie uchwaly walnego i jakie daje mozliwosci... to bys sie zastanowil

ale napisz jakie artykuly bys powolal i kogo skarzyl ? bo jak piszesz sad uzna, to tak nawet nikt kto zna prawo nie mowi.... a nie pamietasz jak zarzad saule zlozyl wniosek do gpw o zawieszenie notowan do czasu zakonczenia sprawy w sadzie.... dochowali starannosci.... jak tylko mogli hehe .....
    Też ochłoń hrabio, trzepaków juz nie ma. A twoje analizy psychologa amatora jakoś mnie nie obchodzą. Mam ochotę to piszę "bez kitu" I twoja opinia ważniaka że smerfów tego nie zmieni. Nie rozmawiasz z drugim jak Ty co ma kija w tyle. O tak jak ty mogłeś zapytać o wiek tak ja bez pytania mogłem nazwać cie łajzą bez umizgów i udawanej troski. Ot tak. Po prostu. Łajza co w pierwszym zdaniu do obcego używa zaczepek ponieważ obcy napisał zwrot "bez kitu," przy spółce kitem handlującej :) no hrabia. Jeden co myśli że jako jedyny ma gdzie mieszkać i drugi mistrz kindersztuby i słownictwa. MIODEK forum bankiera, bon tonowy psycholog amator ..... No i cuż elokwencie z tym zrobisz?
  • Re: Szeryf ogłosi saule w swojej nowej strategii naganiania !! Autor: ~Mistrzowskie [5.173.194.*]
    DC
    Czy lekarstwa u ciebie już nie działają?
    Może czas je zmienić lub mocniej zawiązać kaftanik?
    Wszystko jedno ci kogo atakujesz i obrażasz?
    Może zamów kolejną wizytę u psychiatry?
    Nie wszystko jedno. Ciebie jadę i jechał będę forumowa prostytutko. A jak mam ochotę to odpisze tez amatorowi psychologi z problemami. Który mimo uciecia tematu w hrabiowski sposób dalej ciągnie, drukuje żale. Prawie jak Ty. Jesteście w sumie podobni w pewnym sensie więc jestem stały w uczuciach i wale was jak i wyc, rozs, i Jasia. Czego nie rozumiesz blaznie. Widzę że tekst o lekach ci się spodobał bo papugujesz go już chyba 5 raz. Dobrze. Ucz sie. Szczerze przyznam jest u ciebie progres. A teraz zgodnie z tradycją - buda bidonie.
  • Re: Szeryf ogłosi saule w swojej nowej strategii naganiania !! Autor: ~Jarek [88.156.134.*]
    Mistrzowskie jest zwykłym wisielcem za zakłamuje rzeczywistość i nie dopuszcza do siebie porażki ciekaw jestem Ci napisze jak wrocitu bumerang bo brak ESPi ze sprawy coś jest na rzeczy ups.. no niestety mistrzowskie zapewne odpiszesz na przerwie od maszyn o 10 albo specjalnie polecisz do łazienki żeby odpisać później i pisać że nie pracujesz na produkcji
    Czy wy jesteście normalni?
    Niedopuszczenie nowej emisji akcji, a całkowity powrót tutaj Blumeranga to są dwie różne sprawy!
    Nowa emisja może nie być dopuszcza JEŚLI ten ktoś 21 akcjami wygrał w sądzie, co nie znaczy, że obecne akcje Saule, które są tutaj od roku, bo sąd je zatwierdził, nagle w magiczny sposób zamienią się w Blumeranga!
    I o tym pisałem odnosząc się do zaskarżenia. Od roku kupuję akcję SAULE a nie Blumeranga. Kupuje te akcje, które są w obiegu, a nie z jakiejś nowej emisji, która i tak jest tylko dla zarządu i osób wyszczególnionych w uchwale.

I pewnie dlatego od roku straszycie. DC przyznał, że to było ustawka.
    Bo przez takie straszenie kurs bardzo spadło i się nieźle w tym czasie nakupiliście.
    A akcji w obiegu jest tyle co kot napłakał.

Znaczy co ja mam przyznać albo nie. Zakładam taką opcję i gdyby co to tak bym obstawił, że ustawka. Ale tak samo zakładał bym że nawet jeśli już to kurs jest dolowany bo łatwiej i taniej zrobić sztuczne podbicie z 2 czy 3 zł o te powiedzmy 100% niż z 10zl czy 14.
  • Saule ma podkładkę pod superfikołka. Autor: ~aw [89.64.58.*]
    A jaki był główny cel wniosku o zawieszenie notowań Saule tech ?
    Ochrona interesów akcjonariuszy -przecież nie akcjonariuszy dawnego blumeranga-
    tylko AKCJONARIUSZY SERII E !!!!!!!!!
  • Re: Saule ma podkładkę pod superfikołka. Autor: ~AMA [79.184.44.*]
    Sorki, ale ja też jestem akcjonariuszem tak samo jak zarząd:-)
    I Giełda się na zawieszenie nie zgodziła stając w obronie WSZYSTKICH akcjonariuszy, a nie tylko zarządu.

• Re: Saule ma podkładkę pod superfikołka. Autor: ~Jarek [88.156.134.*]
    Umoczyles ama i tyle hahahahah
  • Re: Saule ma podkładkę pod superfikołka. Autor: ~AMA [79.184.44.*]
    Jarek=Amazonka i dlatego od ponad roku tutaj jesteś i straszysz?
    To dobry znak:-)
    Niedługo i trolle spadkowe będę w końcu chciały zarobić:-) nie po to skupują po taniości, 3 razy poniżej wyceny za 1 akcje, by w końcu na tym nie zrobić kokosów!

• Re: Saule ma podkładkę pod superfikołka. Autor: ~aw [89.64.58.*]
    Ama zerknij w ostatni raport .
    Wartości niematerialne ......ponad 600 mln. w zł?
    Powinni podać walutę...................... np bolivary.
    Kto się podpisuje pod sprawozdaniem?
    Polecam sprawozdanie Columbusa za 3 kw 2018 kapitały wl . 80 mln.
    Nastepny kw. ........................................................................... 16 mln.
    Księgowy coś tam tam powypisywał i pozmieniał i obniżył wartość księgową
    bagatela o 64 mln zł?

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.204.100.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Saule ma podkładkę pod superfikołka. Autor: ~Dc [83.29.70.*]
    Nie no z tą wyceną to sam siebie oszukujesz. To jakby widzieć, że za oknem pada deszcz ale nie brać parasola bo w TV pogodynka twierdzi, że nie pada. Ama a gdyby nagle podbiło do 7zl albo 8 zł w tydzien to byś wyskoczył czy kisił dalej? W sensie gdybyś widział że po 3 dniach spada o 1zl dziennie potem.
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 16:49:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.