Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,21 zł , zmiana od tamtej pory: -57,88%

Re: Szeryf ogłosi saule w swojej nowej strategii naganiania !!

DC
Hahahaha
Może zmień lekarza lub dawki???
Bo te co teraz bierzesz są stanowczo źle dobrane.
Jak chcesz to nadal możesz sprawdzić moja średnią i ilość akcji za 100 tys złotych tylko nie pod budka z piwem czyli twoim stałym miejscu zamieszkania menelu.
Wiem ,wiem te 100 tys złotych to dla ciebie zarobek życia na który możesz liczyć w przeciągu 10-20 lat
Wiesz jedni są na giełdzie żeby zarabiać a inni jak ty żeby się dowartościować swoimi wpisami ,chociaż ich poziom to dni i 3 mert mułu
Widzę,że już innych też wyzywasz ....cóż człowiek ze wsi wyjdzie jednak więc z człowieka nigdy.
DC Burku zaszczep się przeciwko wściekliźnie

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 16:49:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.