• Przyznajcie się Pisowcy do winy - że to Wy jesteście winni Afery GetBack Autor: ~Mike75 [188.47.46.*]
    MI to może wystarczy...
    Po prostu nie kłamać, nie manipulować ale mieć odwagę powiedzieć prawdę!
    Czy ja tak dużo żądam? Jako Obywatel RP?
    A może nie wolno mi żądać, żeby Państwo Polskie ( pod rządami kłamców oczywiście - nie obrażam Państwa Polskie ale chcę, żeby to było Państwo, które jest wzorem dla INNYCH NARODÓW ) powiedziało prawdę!
    Ksiądz Popiełuszko tyranowi się nie poddał - ja też nie mam takiego zamiaru ( zdaję sobie sprawę, że mogę skończyć jak Ksiądz Popiełuszko ). Pozdrawiam Was MOI UKOCHANI PISOWCY!
  • Przyznajcie się Pisowcy do winy - że to Wy jesteście winni Afery GetBack Autor: ~Mike75 [188.47.46.*]
    Swoją drogą to mnie zadziwiacie, MOI UKOCHANI PISOWCY!
    Przeciwników Waszego reżimu niszczycie, zastraszacie, wtrącacie do więzienia.
    A swoich nieudaczników, którzy oczywiście powinni siedzieć - nie oskarżacie mając władzę sądowniczą powiedzmy w 50 procentach i w 100 procentach prokuraturę w swoich rękach!
    NIe wstyd Wam Pisowcy?
    Ja mam czyste sumienie - i umrę z czystym sumieniem - Wy tego zaszczytu nigdy nie osiągniecie! Ale przyznanie się do winy, wyznanie prawdy mnóstwo by zmieniło! Bierzcie przykład z odważnego kapitana BOR, który powiedział jednak po latach prawdę o wypadku Szydło! Czyli można być człowiekiem!

Jeśli MOI UKOCHANI PISOWCY - nie doczekacie się sprawiedliwości się na tym świecie ( no cóż, światy bywają zawodne ) - ja Was po Waszej Śmierci przypilnuję, żebyście powiedzieli prawdę po śmierci.
    Narazie zniszczyliście uczciwość ludzką, pracowitość, sprawiedliwość, miłość, empatię, obiektywizm - a postawiliście na wartości przeciwne, które wyznajecie!
    Przegracie to, MOI UKOCHANI PISOWCY - mimo wszystko Wam przebaczyłem. Ale doczekacie się sprawiedliwości i tak - nie uciekniecie od sprawiedliwości, prokuratura Ziobry wiecznie chronić Was nie będzie.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [148.251.10.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.47.46.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [148.251.10.*]
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać