• I jak się podobają wzrosty na JSW?Widać było z haków? Autor: steve2 [89.200.162.*]
    Uf...sporo pracy mnie to dzisiaj kosztowało...Na każdej spóle 3 wpisy...codziennie! Rozumiecie co to jest?Nawet Ta pisząc cała dobę żeby upchnąć chybioną inwestycję tyle nie produkuje.Poza trym Jego są krótkie a moje długie,mają treść.Ale zachwalanie Blondwłosej jest łatwe bo argumentów jest wiele i są mocne.Widzieliście reko BOŚ-ia?A widzieliście jaki badziew dzisiaj był na całym WIG20?A moja Blondwłosa błyszczała cały dzień...I ten finisz...Mmmm...Jeśli z każdej na której piszę przeszła setka z 5-cioma kawałkami to macie dzisiejszy obrót.Polecam Wam tę spółkę bo fundamenty są atomowe.
  • Wsiuk od wyngla kwiczy żeby bankruta komuchow Autor: ~Ta [31.61.187.*]
    Upchać :)

Nie każdy lubi brud
    Ty lubisz wyngiel jest dla Cb
  • Jastrzębska matka miliardów Autor: steve2 [89.200.162.*]
    Dnia 2022-11-03 o godz. 21:22 ~Ta napisał(a):
    > Upchać :)
    > >
    > > Nie każdy lubi brud
    > > Ty lubisz wyngiel jest dla Cb

Tak, upchać...A co może zbierasz?Tak mi mów...Trzeba tak jak doszło do katastrofy i kupiło się za cudze miliony takiej padliny ufając drukarzowi/sypaczowi.Trzeba jakoś ratować sytuację zanim strata będzie większa podpierając kurs z każdej strony.Słusznie postępujesz,ale ciekawe co nam powiesz jak już upchniesz.Najpewniej nic,znikniesz bez wieści...Widziałem już coś takiego kilka razy...Wieszaj kolejnych na czystych hakach i obrzydzaj Jastrzębską bo brudny węgiel kopie,ale on nawet nie leżał obok miliardów które ona zarabia.

Zwróćcie uwagę jaką technikę stosuje kolega Ta który czasem negatywnie o Kierulu.Dlaczego?Proste : żeby ktoś Mu nie zarzucił że nachalnie nagania na pusty papier którego chce się pozbyć...Uważajcie na tę sztuczkę,prymitywna i prosta ale działa.

Od Kierula już nic pozytywnego nie oczekujcie bo ma druk i go użyje.Idę spać bo jutro znowu pracowity dzień.Miałem dłuższy tekst ale sobie go przez nieuwagę i zmęczenie skasowałem cholernym przyciskiem cofania na myszce.Szału można dostać...
  • Re: Jastrzębska matka miliardów Autor: steve2 [89.200.162.*]
    Ależ tu cuchnie trupem...A Blondwłosa znowu schodek wyżej,goni swoje Lamborgini górskimi serpentynami tankując tylko papier od tych co myślą że już po pompce.To nie pompka.Tydzień dwa i mamy powrót do domu na 80.
  • Dokładnie Autor: ~Ta [31.61.187.*]
    2 tygodnie i bankrut komuchow znów z podatkiem 80%
  • Re: Dokładnie Autor: ~hahahahaha [5.173.249.*]
    ciebie kierul też uraczył 80% "podatkiem" zjazd z ok 3 zł na 27 groszy to nawet ponad 90 % podatek hahahahahahaahahahahahah
  • Re: Dokładnie Autor: ~Stew [80.252.3.*]
    Ale Ta/aaa gra na krótko i generalnie jego celem jest generowanie wtopek... z tego słynie... i już pisałem że ja się go boję i gdzie nie inwestuję to sprawdzam najpierw forum czy jego mistrza świata wtopek tam nie ma... a ponieważ jest mu ciepło w kożuchu od pudla to ma dlatego taki uraz do węgla który idzie w kosmos i on o tym wie i zazdrości ...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.187.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Dokładnie Autor: steve2 [89.200.162.*]
    Dnia 2022-11-04 o godz. 15:39 ~hahahahaha napisał(a):
    > ciebie kierul też uraczył 80% "podatkiem" zjazd z ok 3 zł na 27 groszy to nawet ponad 90 % podatek hahahahahahaahahahahahah

O to to ..."podatek Kierula"...trafne spostrzeżenie! A długowłosy nie ma zamiaru na tym poprzestać.Znowu zabezpieczył swoją przyszłość drukując.Wyrwanie gotówki zagubionym i zdezorientowanym inwestorom to był pierwszy etap.Teraz oczka mu się świecą do sypania.Brać coś takiego?Nie radzę...A ci którzy wdepnęli niech ratują kapitał który jeszcze im pozostał i niech idą ze mną,tam gdzie jest prawdziwe zarabianie.Nie udało mi się dzisiaj zrobić takiej akwizycji dla JSW (jak co dzień od 2 mieś.) na wszystkich 52-ch spółkach,ale mam cały weekend,nadrobię.I tak do 300-tu...do skutku! Mi wygląda na to że Jastrzębska podpaliła wczoraj cały WIG20,Chyba na innych uwierzyli że już można i że czas na zieleń skoro na JSW tylko ten kolor widać...
    Usłyszałem niedawno od Ta że tam się 12 kroi...żartowniś...Ja zamiast po wywaleniu z małego wora wywalić też ze średniego nad czym się zastanawiałem (bez dotykania największego rzecz jasna),odkupiłem w pośpiechu zawartość małego widząc co się dzieje i trzymaaam trzymam! Ech co za jazda! Rynki,nie wyłączając tych za wodą ( SP500 już się uspokaja) po akcji FED-u, już skumały że rozbiór Rosji wisi w powietrzu i że wreszcie będziemy mieli czym oddychać.Włoskie media podały to na co czekam od dawna,że Chińczyk też już patrzy na swój kawałek tortu (wschodnia Syberia z Władywostokiem) bo sobie przypomniał że Rosja ma stare chińskie terytoria...Idzie ku dobremu.
    Ta przypomniał też że Kierul ma znowu nowe 10 baniek...Nie może sypać to wyłudza dotacje,proste.Ale trzeba pięknisiowi przyznać że jest zabiegliwy.Czy to jest dobry news dla powieszonych?Kurs tylko trochę dygnął i wrócił tam gdzie był...Beznadzieja i zwątpienie tu dominuje i trudno się dziwić.Bo co się stanie gdy ktoś postanowi się przyjrzeć dokładniej zasadności tych dotacji i jak kombinator je pożytkuje?Bankructwo i wypad z giełdy?A KNF cały czas węszy.Jak on to robi? Ma kogoś w dotacjach?Nikogo nie oskarżam tylko pytam bo źle to wygląda.Pozdrawiam.

• Re: Dokładnie Autor: ~Don_Olivante [46.204.36.*]
    Kierul wszystko powie i wszystko zrobi aby otrzymać dotację albo znaleźć sponsorów. Tylko potem przy wynikach jeśli coś uda mu się zarobić to dzieli się z rodziną. KNF też w końcu coś znajdzie z prokuraturą bo bez podstawnie nie ostrzega. Jak dla mnie tutaj bez pozytywnych perspektyw. I do tego tyle nadrukowanego że szok. Z tymi dotacjami to też wartałoby sprawdzić i zrobić kontrolę. Ale może jak KNF przedstawi wyniki dochodzenia.
  • Re: Dokładnie Autor: ~Ta [31.61.187.*]
    Jednak ślepia otwierasz w sobotę i jesteś tu :)
  • Re: Dokładnie Autor: ~steve2 [46.134.82.*]
    Tylko JSW
  • Re: Dokładnie Autor: ~Haha [31.61.182.*]
    Bankrut komuchow w dystrybucji aż wsiuki z niego tu żebrzą o zainteresowanie
  • Re: Dokładnie Autor: ~steve2 [46.134.82.*]
    O ha ha ha... Muszę zadrwić z Ciebie: jak to pisałeś to "bankrut" był po 58,
    teraz jest po 61... to jest Twoja definicja dystrybucji? 12 też miało być... Rynek szarpie JSW jak reksio świeżą szynkę,bo wie że idziemy na 80.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [80.252.3.*]
  • Re: Dokładnie Autor: ~steve2 [5.184.216.*]
    Mam nadzieję że trochę obserwujecie Blondwłosą... Wznowiłem naganianie zgodnie z zapowiedzią rozszerzając jeszcze pulę spółek - doszło 7,razem jest ich już 59. ciekawe skąd ta weźmie tylu ludzi żeby mnie tam kontrować A zresztą i tak nie wie na których z 800 spółek to robię - nicki pozmieniane i też.Widać na wykresie?56 miałem zacząć i tak też się stało. No! Słuchać się! Pamiętajcie: łatwo być , bez urazy, tępym frajerem czy Dyziem Marzycielem na spółce która jest podszyta oszustwem-trudniej tym który zarabia,a tu macie wszystko podane na talerzu i wszystko co piszę sprawdza się, tak? Może potrwa trochę osiągnięcie 80 (szacuję dwa miesiące), ale będzie! Potem korekta i kierunek 100. A tu w ogóle nie wiadomo czy ta spółka przetrwa przy oszuście... Jeszcze wam zaproponuję Polimex. Też bardzo dobrze rokuje,wziąłem za kapitał który trzymam dla softa po 3,1 zł i oddałem niedawno po 4,60 czekam na 4,20. Polimex wszedł w trend wzrostowy.Przewiduję 18 w pół roku co czyni go ciekawszym od Jastrzębskiej na tę chwilę. Mają kontrakty w portfelu za 4 miliardy. Rozumiecie? CZTERY MILIARDY ZŁOTYCH!!! Nic więcej wam już o polimku nie powiem, za dużo by było tego dobrego.
  • Re: Dokładnie Autor: ~Ta [31.61.251.*]
    Cały czas
    Bankrut komuchow zrzuci się na premie dla kadry
  • Re: Dokładnie Autor: ~Stew [80.252.3.*]
    @steve dzięki za info o Polimex i zaczynam obserwować... przy najbliższym odpowiednim ruchu na kursie będę zapakowany...
    co do tego owsika Ta/aaa już nie mam słów... i lepiej aby nie kupował Polimex bo on nieszczęście jeszcze nam tam przyniesie i ja się go boję... wolę aby siedział ze swoją wtopką stulecia na pudlowej wydmuszce i łykał jego bajdy...
  • Re: Dokładnie Autor: ~Ta [31.61.251.*]
    No chyba tam zajrzę żeby ludzie wiedzieli jakie żebraki się pakują :)

Kwicz o pudlowe
    Jesteś takim nieudacznikiem ze nawet o wydmuche musisz kwiczeć
    Wiesz taką co podpisuje 21 mln w 21 dni
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [80.252.3.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.251.*]
  • Jakie nerwy capiącego legginsa Autor: ~Ta [31.61.251.*]
    Wyj wyj wyj
    Oczywiście ze będziesz mieć tam syf sam go sobie załatwiłeś :)

Myj się z rana
    A nie tylko ślepia otwarte i pudlowe
  • Re: Jakie nerwy capiącego legginsa Autor: ~steve2 [5.184.216.*]
    Słusznie prawisz Stew,niech z chomikiem gada,chlew też niezły na forum robi,ale jednak musimy się trochę z Nim liczyć bo ja ciągle żywię nadzieję że jak już upchnie stolec kierunlowy kupowany po 2 to zdołuje na 12 groszy i będziemy mogli tam swobodnie robić (On też i tak odrobi). Może oddam wtedy już polimka po 18.Oj to dałoby mi ładną stopę zwrotu : tam (polimek)600% tu prawie to samo (z 0,12 na 0,6)... No ale jak wiecie dla mnie to wszystko poboczne tematy,bo główny kapitał mam tam gdzie jest prawdziwa jazda. Przecież 300 to jest tylko kwestia czasu przy takim popycie na koksowy (blachy karoseryjne do fabryk Tesli, wymiana infrastruktury w Stanach... długo by to wyszczególniać) a czerwony kareł w coraz większych tarapatach więc na wschodzie też jaśniej. Pozdrowionka bo muszę wracać do pracy. Niektóre z tych spółek, powiem Wam, też ciekawe jak tak wdaje się w polemikę z niektórymi osobami z tamtych forów.
  • Re: Jakie nerwy capiącego legginsa Autor: ~aaa [194.15.121.*]
    pamietaj że jsw to bankrut komuchów który musi wypłacić reprezentacji 50 mln
    grodek grudnia a bankrut nie idzie to na kwiecień bankrut komuchów ruszy na 15 pln
    Z tą nagrodą to już chyba nieaktualne, zresztą nie należy im się bo myślą tylko o tym żeby się w ligach na zachodzie dobrze grało i żeby mogli dalej zarabiać(niestety w Polsce komuna zabierała wszystko więc na ligę pieniędzy nie było a takie coś buduje się 10-lecia i chłopaki są zależni), co nie jest takie oczywiste jak niemiecka agentura będzie im pod nogi kłody rzucać bo zagrali za dobrze dla Kaczyńskiego. Lewandowski ma też w Barcelonie nerwowo...Polak ma być głupi i nie ma prawa pokazywać się na forum światowym z dobrej strony i tam gdzie się da będą temu przeszkadzać. O zasięgu społecznym futbolu już pisałem... Tu Wam powiem ciekawostkę.Jak moja córka w ramach hobby krótko pracowała dla małego śląskiego portalu futbolowego a Lewandowski był jeszcze w kraju bez większej sławy przeprowadzała z nim wywiad na temat grania w Polsce.Żachnął się wtedy rzekłszy że "...w polskiej lidze nie ma sensu grać bo tu nie ma pieniędzy ani możliwości rozwoju". Przecieraliśmy potem oczy ze zdumienia że tak daleko zaszedł.Ale tu mamy odpowiedź na ten problem.A w to wszystko wdała się na poważnie polityka...Grubo...
    Co do Twoich prognoz na temat Jastrzębskiej to już pisałeś o 12 potem o 30 a teraz 15... dołki na tym Twoim "wykresie" coraz wyżej górki pewnie też... raczej nie będziesz miał wyjścia żeby się dalej nie ośmieszać. I nie martw się że piszemy tu prawdę o softblue,leszcz nie ma mózgu i będzie dalej łykał po 0,3/0,25,bo myśli sobie: "tak wynika z wykresu". My ze Stewem czekamy na 0,12 traktując tę spółkę jako giełdowy folklor/ciekawostkę, rodzaj rozrywki czy odskocznię od prawdziwej roboty.
  • Re: Jakie nerwy capiącego legginsa Autor: ~aaa [194.15.121.*]
    nagonie na bankruta komuchów
    podobnie jak biały mieliście mokre sny o zakupach po 0,35 :))
    także wasze przewidywania i celowanie w dołki i górki to monty payton giełdy
    Up
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.251.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~steve2 [109.95.233.*]
    No dobra przesadziłem nie bierz do siebie. uważam że liczy się bardziej sprawa niż nasze wirtualne byty. A sprawa jest jedna 0,12,bo to jedna wyjednana wycena która opisuje prawdziwie tę spółkę.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~aaa [194.15.121.*]
    przeciez po 0,3 miałes zbierać :))) chorągiewka kwiczysz
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~steve2 [109.95.233.*]
    No i proszę jaki ładny obrocik z rana. A wszystko bierze kto? no wiemy kto, wdzięczne leszczyki. My potem zakupimy od nich, nie będzie im tak bardzo żal bo to tylko 200% straty pewnie na niewielkim kapitale każdego z nich. Po dwóch trzech latach wymęczeni puszczą na bank.Tam jest cel 0,12.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~aaa [194.15.121.*]
    1,12 wiemy 200% straty hahahaha
    tylko wsiuk od wyngla matme taką może miec
    ja widze początek sesji i twoje żebry
    wiec co widziąlem wczoraj ? twoje żebry :)
    piekny odbiór a juz wsiuk w nerwie
  • Uwaga uwaga Jastrzębska już odbija,na co czekacie Dyzie? Autor: steve2 [80.65.214.*]
    Nie tylko 56 obronione - już prawie znowu 57! Na wątku "Handlujecie już po 25gr?" MrJinks, oprócz Ta (On tylko to ma na ustach do czasu zbycia softa i że JSW idzie na 12zł tak jak soft na 1,12 !!! ha ha ha...polimek też Mu się nie podobał...),pisał że JSW to bankrut i że "są inne niedowartościowane lepsze spółki"...Jeśli tak piszesz to nie wiesz o czym piszesz synku - obnażasz tylko swoją ignorancję! Opowiem ci o dwóch powodach dla których węgiel koksowy Jastrzębskiej będzie drogi przez dekady:
    - produkcja milionów ton stali dla elektromobilności (blachy karoseryjne) globalnie, szczególnie dla dwunastu fabryk Tesli
    - wymiana infrastruktury w USA za ,uwaga, "tylko" trilion dollarów!!!

A gdzie tu mówić o produkcji uzbrojenia na obecną wojnę???
    Powtarzam po raz n-ty : TYLKO JSW.
  • 1:13 reklama bankruta komuchow jsw Autor: ~Ta [213.134.166.*]
    Dyziu zdesperowany jesteś bo górka na bankrucie
  • Re: 1:13 reklama bankruta komuchow jsw Autor: ~steve2 [80.65.214.*]
    Nie ja jestem Dyziem lecz Ty i to naczelnym... i to tym którym chce ubrać mniejszych Dyziów w stolec kierula który zakupił mega drogo! Życzę wam żebyście otworzyli oczy na to co się tu dzieje na tej spółce,bo taka jest właściwa interpretacja a resztki Waszych pieniędzy są zagrożone.
  • reklama bankruta komuchow jsw Autor: ~ZebrakStewvelLeggins [89.64.2.*]
    Won na wyngiel wsioc tam ubierać naiwniaków a nie przy cudzym warować
  • Re: reklama bankruta komuchow jsw Autor: ~steve2 [80.65.214.*]
    No? Prawie 57,70 przed chwilą. A było pod 56...nawet 55,11. Ale wystarczyło brać po 56 tak jak mówiłem. Uczcie się inwestować. A tam do 300 jeszcze baaardzo daleko.
  • Ucz się żebrać Autor: ~Ta [31.61.251.*]
    Jak się wyło na cudzym o 1?

Jsw bankrut komuchów dla wsiuków
  • Re: Ucz się żebrać Autor: ~steve2 [80.65.214.*]
    To że jest 2,75 to nie znaczy że nie będzie 1,czekam cierpliwie bo jest blisko. I pewnie się przypomnę niedługo. A na Jastrzębskiej mamy już 59 liźnięte. Akcjonariat 59-ciu spółek (choć dzisiaj zdążyłem zrobić tylko 27 po jednym wpisie) koncentruje się na jednej, najlepszej na GPW i im więcej ich tam idzie tym bardziej rośnie i tym więcej przechodzi. Lawina już ruszyła...idziemy po trzy cyfry z trójką z przodu. 600% w rok, powtórzę: w jeden rok.
  • Re: Ucz się żebrać Autor: ~Ta [31.61.251.*]
    Oczywiście będziesz żebrać
    Nie dzień nie dwa tylko cały czas

Bankrut komuchow jsw w dystrybucji potrzebuje reklamy
  • 12gr Autor: steve2 [80.65.214.*]
    Dnia 2022-12-12 o godz. 14:24 ~Ta napisał(a):
    > Oczywiście będziesz żebrać
    > > Nie dzień nie dwa tylko cały czas
    > >
    > > Bankrut komuchow jsw w dystrybucji potrzebuje reklamy

Hm...lokalna dystrybucja już zakończona...teraz idzie lokalna zbiórka...hehe.Pacz jak uciekają kursem popytowi.Poważne wolumeny nie wracają do nich.Szykuje się zadyma albo strzał na 80 prędzej niż się wydaje.Ale po co ja tracę czas na pisaninę tutaj przecież wiemy nie od dzisiaj że stadko które tutaj wisi ma obniżony iloraz.Następni za to łykają padlinę choć jakby słabiej - tylko 3,9 tysia....To się już chyba kończy - tępego leszcza też jest skończona ilość - aura zapadania kursu jakby wyraźniej wisiała w powietrzu.12 gr, tam czekam i wypad 0,6 po ukończeniu budynku,a już przesuwają termin oddania co czyni mój zakup tu po wyjściu z polimka S18 kupionego za softowe (300k brane 3,5) bardziej realnym.Kapitał z JSW padliny soft nigdy nie zobaczy.
  • 12 pln tam rusza bankrut komuchow jsw Autor: ~Ta [31.61.189.*]
    Wiesz ze żebrzesz dziś o kierulowe już 15 h?
  • Re: 12 pln tam rusza bankrut komuchow jsw Autor: ~steve2 [80.65.214.*]
    Ty to nazywasz żebraniem ja domaganiem się rzetelnego kursu... I nie 15 godzin - 2/3 wpisy nie trwają tak długo.Po drodze wykonałem jeszcze kilkadziesiąt wpisów na spółkach z których ściągam kapitał na wzrost JSW jak Ci może już wiadomo. A na Jastrzębskiej może zobaczymy 12 za jakieś 20/30 lat ale najpierw 300.Tak sobie wczoraj myślałem że tutaj na padlinie jest wszystko możliwe,nawet 5 gr... Spokojnej sesji.Zresztą nie muszę tego życzyć , bo tu jest zawsze spokojnie - nowe leszczyki zkarmiane za parę tysi i tak to się kręci. Na Jastrzębskiej chciwiec ,kółkarz ,kolarz mógł wczoraj oddać po 59 i tak niektórzy zrobili. Uważam że dużo się się nie nachapie bo to tylko podpucha właśnie dla takich cwaniaczków.
  • Re: 12 pln tam rusza bankrut komuchow jsw Autor: ~Ta [31.61.189.*]
    Żebrzesz o 1 i o 16 wiec żebrzesz 15 h
    Bankrut komuchow jsw możliwy nawet po 5 pln
  • Re: 120 pln tam rusza perła jsw Autor: steve2 [94.232.37.*]
    Jastrzębska 5 zł?Nie opuszcza Cię dobry humor...A ile nakręciliście tu dzisiaj, znowu 3,5k?A nie przepraszam,kosmiczne 17! Jednak jeszcze w odmętach rynku pływa leszcz łykający przynętę...Nie kupujcie tego,poczekajcie aż spadnie na 12gr.Ja tam zbiorę milion papiera, resztę zostawię Ta,bo on też tam będzie kupował,Nie dajcie się tu ubrać.Różnica między mną i Ta polega nie tylko na ilości naszych zakupów w dołku...Ta różnica polega też na tym że On Wam nie powie teraz gdzie jest właściwy dołek...powie to dopiero jak zapakuje w tymże.
    A tak w ogóle co tu tak gwarno?Taki papier (może bardziej czarna dziura w której znika kasa) powinien się zadowolić jednym postem na pół roku...ale wiemy co to forum ożywia : zawodzenie powieszonych.Zobaczcie ilu ich tu biedaków wisi,żal patrzeć.

Od wczoraj wstrzymałem akwizycję na rzecz JSW w obawie że zbyt wiele pasywnego drobnego akcjonariatu nałapie akcji.Takie coś może skutkować zastojem kursu.Niech trochę spadnie,potem grubego osiodłamy żeby nas zabrał na 80/100.Myślę że teraz będziecie mogli dokupić po 56,5.Niżej bym nie radził choć ci z mocnymi nerwami jak najbardziej mogą spróbować.
  • Uwaga Uwaga wysyp żebraków Autor: ~Solusanalus [5.173.27.*]
    Won żebraku na trupa
[x]
SOFTBLUE -3,42% 0,18 2025-12-12 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.