• Naganiacze spadkowi jak widać zrobili swoje Autor: ~KR [195.210.60.*]
    Naganiacze zrobili swoje może nawet dociągną w dół do teko zlecenia kupna po 3,29 na 51k akcji
  • Re: Naganiacze spadkowi jak widać zrobili swoje Autor: ~Ponton [82.146.236.*]
    daj spokój KR , bo teraz Ty wychodzisz na naganiacza, zaraz sie dowiemy taj jak B ze opyliles akcje ratujac jeszcze zysk
  • Re: Naganiacze spadkowi jak widać zrobili swoje Autor: ~KR [195.210.60.*]
    Dnia 2021-11-29 o godz. 10:16 ~Ponton napisał(a):
    > daj spokój KR , bo teraz Ty wychodzisz na naganiacza, zaraz sie dowiemy taj jak B ze opyliles akcje ratujac jeszcze zysk

Udało mi się z nimi dobrać dzisiaj :)) Tak że nawet mi się Podoba :))
  • Re: Naganiacze spadkowi jak widać zrobili swoje Autor: ~Ponton [82.146.236.*]
    sypia az milo, raport pewnie bedzie kiepski kazde zlecenia z kupnie wieksze od razu zasypywane
    Niech sypią ... Mi się podobało dzisiaj :))
  • Re: Naganiacze spadkowi jak widać zrobili swoje Autor: ~SL [205.201.55.*]
    No a ten dalej swoje. Kr-Pobudka! Czas na kojarzenie faktów i logikę.
    Naganiasz na wzrosty od 3 miesiecy. Zarzucasz naganianie tym którzy nigdy nie napisali na tym forum "sprzedajcie bo bedzie spadało"
    I ... kurs spadł przez ten czas 35%.
    I wciskasz innym (sobie też) że to efekt naganiania na spadki. Ale nikt na tym forum nie napisał, że został nagoniony na sprzedaż po 5 zł. Nikt. Ci którzy to zrobili siedza cicho i cieszą się bo nie tracą i mają kasę.
    Za to pojawiło się na forum sporo osób które są na minusie lub topnieje ich kasa.
    Jeżeli Ty wierzysz w wymierny efekt jakieś teorii spiskowej o naganuIniu to WŁASNIE TO ROBIŁEŚ PRZEZ 3 MIESIĄCE.
    I co, jak teraz ktoś napisze: obserwujmy poziomy bo przecena POZ jest znaczna, może warto rozważyć zakup, to wg Twojej teorii to dowód na efekt działania naganiaczy spadkowych???!!! Co to jest? Ty wierzysz że ludzie czytają to forum stadami i mają 50% udziałów w tej spółce?
    Nikt oprócz Ciebie i kilku innych super zawodowców naganiających na wieczny wzrost, nawet wbrew rynkowi, nie jest tu poszkodowany. Tylko Ty i koledzy Twoi.
    To po co tworzysz na tym forum tą paranoję? Przecież to hipokryzja w najczystszej postaci! Probujesz zagrywać wbrew kursowi i zamiast wyciągać z tego wnioski rzucasz kalumnie na innych. Zawodostwo. Doprawdy.
    Na koniec prośba. Nie pisz proszę że to zaraz urosnie i znow dokupujesz. To jest naganianie. Może urosnie a może nie. To giełda a nie guz na głowie. Każdy ma rozum i to jego odpowiedzialność kiedy kupi a kiedy sprzeda. Więc po co tworzysz wpisy ktore w ostatecznym rozrachunku wykazują Twoja indolencje? Czy ty tego naprawdę nie widzisz?
    SL możesz pisać mi tu dowolne brednie i tak nie sprzedam Ci moich akacji trzymam je od 1,80 zł wtedy kupiłem 80% portfela
    potem parę razy dokupowałem na korektach w tym i na tej średnia mam bardzo niską i mam zamiast spokojnie dotrzymać akcje do czasu aż zbudują fabrykę magazynów energii od czasu do czasu dokupując na takich panikach jak dzisiaj.

Życzę wszystkim udanych inwestycji
    Z poważaniem akcjonariusz Pozbudu od października/listopada 2020
    Absurd goni absurd. A co to ma do tematu wątku który sam założyłeś? Pisałeś że są jacyś naganiacze. Ja napisałem że co najwyżej jesteś nim ty (nie oskarżam - posługuje sie twoją logiką i samo wychodzi).
    Oj chłopie ...
    Ręce opadają
    Dnia 2021-11-29 o godz. 12:28 ~SL napisał(a):
    > Absurd goni absurd. A co to ma do tematu wątku który sam założyłeś? Pisałeś że są jacyś naganiacze. Ja napisałem że co najwyżej jesteś nim ty (nie oskarżam - posługuje sie twoją logiką i samo wychodzi).
    > > Oj chłopie ...
    > > Ręce opadają

Absurd ? Gdzie widzisz w tym absurd ze ktoś kupił akcje przed wszystkimi po 1,80 i trzyma bo widzi ze firma się dobrze rozwija i za jakiś czas będzie warta kilka razy więcej ?
    Masz tu lepsza okazje do inwestycji poza bańkami Covid-owymi ?
    Po co tu jesteś jeśli według Ciebie firma jest nic niewarta ??
  • Re: Naganiacze spadkowi jak widać zrobili swoje Autor: ~Slawek [45.11.60.*]
    Akurat po takim spadku sl jak 35% to akcje się raczej kupuje , a nie sprzedaje
    Kogo ty teraz namawiasz by nie kupować ? Chyba wyjątkowo podatne matołki
    Sławku SL i paru innych zrobią tu wszystko by ludzie nadal sprzedawali akcje takie ma zadanie :))
  • Re: Naganiacze spadkowi jak widać zrobili swoje Autor: ~Slawek [45.11.60.*]
    Ta korekta i tak była bardzo mocna z max 5,48 zł na 3,32 zł to spadek 2,16 zł.
    Niemal 40 % , a dokładnie 39,5%.

Po takim spadku raczej się kupuje .

P.S.
    Rok temu spółka miała 44 mln zł przychodu przy zysku netto 3,95 mln zł.
    Ciekawe jaki raport będzie po sesji. Tylko, żeby nie było płaczu tych co oddali, że im kurs odjedzie
    Dnia 2021-11-29 o godz. 12:32 ~Slawek napisał(a):
    > Ta korekta i tak była bardzo mocna z max 5,48 zł na 3,32 zł to spadek 2,16 zł.
    > Niemal 40 % , a dokładnie 39,5%.
    >
    > Po takim spadku raczej się kupuje .
    >
    > P.S.
    > Rok temu spółka miała 44 mln zł przychodu przy zysku netto 3,95 mln zł.
    > Ciekawe jaki raport będzie po sesji. Tylko, żeby nie było płaczu tych co oddali, że im kurs odjedzie

Sławku zysk netto będzie pewnie w ok. 8 mln przynajmniej firma fajnie się rozwija wiec ja spokojnie sobie czekam :)
  • Re: Naganiacze spadkowi jak widać zrobili swoje Autor: ~Idolek [94.254.174.*]
    Jestem na spółce, a nawet dokupiłem! :)
    Cel jest jeden i bez zmian. Korekta fakt - mocna
    Kr, gdzie ty przeczytałeś że ja uważam że to nic nie warta firma. Pisze wyłacznie ze warto ja kupić. Szczególnie gdy pojawi się przecena i silne rece. Wiec po co kolejne insynuacje? Po co w kółko pisać od kiedy tu jesteś po ile kupiłeś? Mam też o tym pisać? Po co? Przecież sama informacja że 80% całej swojej kasy masz w jednej spółce spoza nawet s-wig to nie powód do chwały. To znak że nie posługujesz się dywersyfikacją, nie dbasz o swój kapitał. Jesteś naprawdę amatorem. Tak się nie robi, nawet na poziomie minimum przezorności, szczególnie gdy uśredniałeś bo Twoja średnia cena zakupu jest już o wiele wyżej. Twoja sprawa ale zakładaj czasem że oprócz szczęscia mozesz mieć po prostu pecha, co? Czy to Ciebie nie dotyczy?
    Ale do brzegu...
    Robię wpis na założonym przez Ciebie wątku, gdzie w tytule piszesz o naganiaczach spadkowych. Czyli o tym traktuje wątek, czy o wyprawach morskich z XIV wieku? No przecież o ulubionym watku Kr, o jakiś naganiaczach!
    To z łaski swojej pisz na temat. Przeczytaj mój wpis gdzie opisałem jak według wyłącznie Twojej logiki wygląda tu kwestia naganiania i jego efektów. Nic nie odpisałeś w tym temacie. Nazywam absurdem to że odpisujesz zupelnie nie na temat. Czy teraz rozumiesz? Czy mam to jeszcze inaczej napisać?
    Zobacz wątki dotyczące Pozbud SAZobacz profil Pozbud SA
    Autor: ~SL [185.135.2.*] 2021-11-29 07:48
    Opublikowano przy kursie:  3,63 zł , zmiana od tamtej pory: -3,58%
    Porównanie wpisów combo i naganiaczy
    Dzień wyników więc dawno nie widziane postacie, a i sporo nowych zaczęły wyładowywać swoje frustracje i nadzieje. Inwestorzy od siedmiu boleści, bez wiedzy, ochoty na jej zdobywanie, siejący teorie spiskowe.
    Szanuje combo i nie ukrywam tego. I to nie dlatego że mieszkamy w tym samym województwie, albo że Iubię chłopaków:)
    Jego zasługą jest moja zmiana podejścia do inwestowania.
    Czytam jego analizy i porownuje z tymi, które mogę zobaczyć u profesjonalistów. I wniosek jest jeden. To wymiatacz.
    Jak ktoś ma wątpliwości to niech zerknie na jego wpis z 2 listopada Analia techniczna listopad 2021. Wówczas całe forum naganiało na opcje że to tylko płaska korekta i zaraz będzie jazda do góry. Jako jedyny combo przedstawił rzeczową analizę, gdzie pokazał jak może wygladać scenariusz alternatywny. Kurs dotarł w punkt do poziomu w okolicach 3.60.
    Ale najbardziej cenie jego wpisy za to że jako jedyny na tym forum nazywa poziomy przy których warto zastanowić się nad kupnem. I za darmo otrzymujesz pomysł na zarobienie pieniedzy!
    A teraz zestawie to z wypowiedziami "profesjonalistów pożal się mamie" typu xcd, ce, ada, realista, inwestor, zakar czy Kr. Gdy kurs znajdował się w obszarze 4.30 - 4.90 Ci delikwenci naganiali na zakupy. Do tego nie przedstawili żadnej rzeczowej analityki oprocz naganiania na kupowanie i wylewanie pomyj na combo, który jako jedyny dawał sygnały: uwaga to może znaleźć się niżej. Nie warto być chciwym.
    Podsumowanie: i tak sobie zestawiam te dwa podejścia. Finansowo.
    Biorąc pod uwagę naganiaczy na wzrosty miałbym pozycje na minus 30% - minus 20% i modliłbym się o dobry raport i odwrocenie sentymentu na rynku. A do tego nie otrzymałem żadnej rzeczowej analizy oprócz powtarzania, że to musi rosnać i jak to możliwe że nie rośnie, to na pewno wina combo.
    Biorąc pod uwagę wpisy combo mogłem uniknać 30% straty, mam gotówkę na koncie i mogę zająć pozycje na spółce w którą wierze. Do tego analityka na poziomie z grubo płatnych analiz.
  • ikłamca Autor: ~ce [159.205.211.*]
    Dnia 2021-11-29 o godz. 13:24 ~KR napisał(a):
    >Zobacz wątki dotyczące Pozbud SAZobacz profil Pozbud SA
    > Autor: ~SL [185.135.2.*] 2021-11-29 07:48
    > Opublikowano przy kursie:  3,63 zł , zmiana od tamtej pory: -3,58%
    > Porównanie wpisów combo i naganiaczy
    > Zgłoś do moderatora
    > Dzień wyników więc dawno nie widziane postacie, a i sporo nowych zaczęły wyładowywać swoje frustracje i nadzieje. Inwestorzy od siedmiu boleści, bez wiedzy, ochoty na jej zdobywanie, siejący teorie spiskowe.
    > Szanuje combo i nie ukrywam tego. I to nie dlatego że mieszkamy w tym samym województwie, albo że Iubię chłopaków:)
    > Jego zasługą jest moja zmiana podejścia do inwestowania.
    > Czytam jego analizy i porownuje z tymi, które mogę zobaczyć u profesjonalistów. I wniosek jest jeden. To wymiatacz.
    > Jak ktoś ma wątpliwości to niech zerknie na jego wpis z 2 listopada Analia techniczna listopad 2021. Wówczas całe forum naganiało na opcje że to tylko płaska korekta i zaraz będzie jazda do góry. Jako jedyny combo przedstawił rzeczową analizę, gdzie pokazał jak może wygladać scenariusz alternatywny. Kurs dotarł w punkt do poziomu w okolicach 3.60.
    > Ale najbardziej cenie jego wpisy za to że jako jedyny na tym forum nazywa poziomy przy których warto zastanowić się nad kupnem. I za darmo otrzymujesz pomysł na zarobienie pieniedzy!
    > A teraz zestawie to z wypowiedziami "profesjonalistów pożal się mamie" typu xcd, ce, ada, realista, inwestor, zakar czy Kr. Gdy kurs znajdował się w obszarze 4.30 - 4.90 Ci delikwenci naganiali na zakupy. Do tego nie przedstawili żadnej rzeczowej analityki oprocz naganiania na kupowanie i wylewanie pomyj na combo, który jako jedyny dawał sygnały: uwaga to może znaleźć się niżej. Nie warto być chciwym.
    > Podsumowanie: i tak sobie zestawiam te dwa podejścia. Finansowo.
    > Biorąc pod uwagę naganiaczy na wzrosty miałbym pozycje na minus 30% - minus 20% i modliłbym się o dobry raport i odwrocenie sentymentu na rynku. A do tego nie otrzymałem żadnej rzeczowej analizy oprócz powtarzania, że to musi rosnać i jak to możliwe że nie rośnie, to na pewno wina combo.
    > Biorąc pod uwagę wpisy combo mogłem uniknać 30% straty, mam gotówkę na koncie i mogę zająć pozycje na spółce w którą wierze. Do tego analityka na poziomie z grubo płatnych analiz.

A teraz zestawie to z wypowiedziami "profesjonalistów pożal się mamie" typu xcd, ce, ada, realista, inwestor, zakar czy Kr. Gdy kurs znajdował się w obszarze 4.30 - 4.90 Ci delikwenci naganiali na zakupy. Do tego nie przedstawili żadnej rzeczowej analityki oprocz naganiania na kupowanie i wylewanie pomyj na combo, który jako jedyny dawał sygnały: uwaga to może znaleźć się niżej. Nie warto być chciwym.

kidy naganiałem na kupno kłamco?
    od 5 złpiszę żę spanie na 3 zeta
  • Re: ikłamca Autor: ~SL [205.201.55.*]
    Zgadza się ce. Przepraszam. Moj błąd. Odruchowo napisałem też ce. Ale bez dwóch zdań nigdy tu nie naganiałeś na wzrosty. Zawsze na spadki. Jeszcze raz bardzo bardzo ale to bardzo przepraszam za moją pomyłkę. Już się nie powtórzy. Obiecuję!
    No nic trzeba się jednak wycofać. Szkoda się wysilać.
    Kr napisał do tatusia bo nie wie co jest napisane i boi się że go zbiją. Wybacz sarkazm ale naprawdę pobiłeś dziś rekord. Twoja desperacja aby udowadniać swoje urojenia, zamiast odpisywać na temat to szczyt niedorzecznosci.
    Paradoks polega na tym że zaznaczyłeś fragment pod którym napisane jest że naganiałeś na wzrosty, a kurs od tego czasu spadł o 20%. Więc podałeś fakty świadczące na Twoją niekorzyść. Nie widzisz tego?
    Nie musisz mnie lubić. To nie portal randkowy. No ale polub prawdę i może zacznij dyskutować a nie pisać farmazony.
    A do moderatora zgłoszę się sam. Z zapytaniem jaki jest cel tego forum i klucz do moderacji. Bo nie mam pojęcia. Brak kultury i regularne opluwanie innych - nie. Poziom merytoryczny - nie. Trzymanie się wersji że to portal finansowy - nie. No to co Panie moderatorze? Może takie wpisy jakie wyprodukował mr KR?
    Jezeli tak to potwierdzam fakt opuszczenia tego zacnego grona. Dobrowolnie proszę o wieczne potępienie i nie wpuszczanie już moich komentarzy na to zawodowe forum.
    Z poważaniem SL
    Dnia 2021-11-29 o godz. 13:46 ~SL napisał(a):
    > No nic trzeba się jednak wycofać. Szkoda się wysilać.
    > > Kr napisał do tatusia bo nie wie co jest napisane i boi się że go zbiją. Wybacz sarkazm ale naprawdę pobiłeś dziś rekord. Twoja desperacja aby udowadniać swoje urojenia, zamiast odpisywać na temat to szczyt niedorzecznosci.
    > > Paradoks polega na tym że zaznaczyłeś fragment pod którym napisane jest że naganiałeś na wzrosty, a kurs od tego czasu spadł o 20%. Więc podałeś fakty świadczące na Twoją niekorzyść. Nie widzisz tego?
    > > Nie musisz mnie lubić. To nie portal randkowy. No ale polub prawdę i może zacznij dyskutować a nie pisać farmazony.
    > > A do moderatora zgłoszę się sam. Z zapytaniem jaki jest cel tego forum i klucz do moderacji. Bo nie mam pojęcia. Brak kultury i regularne opluwanie innych - nie. Poziom merytoryczny - nie. Trzymanie się wersji że to portal finansowy - nie. No to co Panie moderatorze? Może takie wpisy jakie wyprodukował mr KR?
    > > Jezeli tak to potwierdzam fakt opuszczenia tego zacnego grona. Dobrowolnie proszę o wieczne potępienie i nie wpuszczanie już moich komentarzy na to zawodowe forum.
    > > Z poważaniem SL

Moja desperacja ??
    SL to już nie można kupić sobie akcji i trzymać ponad rok ???
    SL gdzie widzisz desperacje jeśli ktoś kupił akcje po 1,80 rok temu i spokojnie sobie trzyma od czasu do czasu dokupując na korektach ?
    Długoterminowe inwestowanie to już tu jest desperacją ???

Szkoda gadać szanujesz tylko tych którzy grają i robią kółka reszta to dla Ciebie desperaci
    Kr. Wybacz ale musze juz skończyć bo nie chce byc złośliwy. O desperacji pisałem w zwiazku z tym że piszesz do moderatora zamiast zmierzyć się z moim zapytaniem o sens uzywania slowo naganiacz.
    Nie wciskaj mi kitu że nie szanuje długoterminowców. To tekst od czapy. Szanuje. Natomiast kolego, nie da się normalnie dyskutować z toba i twoimi kolegami na tematy dotyczace efektywnisci modelu inwesrtycyjnego. Zaraz wielkie ujadanie, rozpisywanie się o jakimś naganianiu, insynuacje co miałem na myśli, nerwy gdy próbuje to ogarnąć i apeluje do pisania na temat. To forum finansowe na b...a! Te farmaxony o naganianiu to porostu dziecinada. I nie pisze o tym czy trzymasz tu krótko czy długo, czy warto kupić czy nie. Pisze że nie piszesz w temacie w wątku który sam stworzyłeś. Zlituj się. Pojmij to zamiast tu się podniecać i wymyślać teorie co kto i dlaczego tu publikuje. To jest od czapy.
    Bez odbioru. Jestem zmęczony tą farsą.
    Pa nieświadomy naganiaczu, który próbuje innym wcisnąć swój grzech:)
    Pa! Nie roń łez.
    Nigdy nie napisałem do moderatora ::)

Pozdrawiam
    Wszyscy ładnie nagonieni przez Combo czy SL na sprzedaż którzy wyrzucili im pięknie akcje po 3,3X po wynikach na pewno im zechcą podziękować :))

Z poważaniem długotrwały akcjonariusz Pozbudu
  • Re: Naganiacze spadkowi jak widać zrobili swoje Autor: ~SL [185.135.2.*]
    Jeszcze dziś jestem panie Kr. Brak twojego czajenia jak wykorzystywać poziomy techniczne to jedno. Ale ciągniecie wątku o naganiaczach to najlepsza wizytówka jak maluczkim można być na forum gdzie nie wynikają z tego żadne konsekwencje. Dno den panie kolego. Dno den
    Dnia 2021-11-29 o godz. 15:38 ~SL napisał(a):
    > Jeszcze dziś jestem panie Kr. Brak twojego czajenia jak wykorzystywać poziomy techniczne to jedno. Ale ciągniecie wątku o naganiaczach to najlepsza wizytówka jak maluczkim można być na forum gdzie nie wynikają z tego żadne konsekwencje. Dno den panie kolego. Dno den

Ty naprawdę uważasz ze wszyscy musza sprzedawać na oporach i kupować na wsparciach by zarobić ?
    Niektórzy maja wartościowe akcje kupione tanio i sprzedadzą je wtedy jak firma fundamentalnie urośnie.
    To co zrobiłeś z Combo te piękne insynuacje spadkowe wszyscy tu są pod wrażeniem dzisiaj od rana zwłaszcza ten Twój wątek:

Opublikowano przy kursie:  3,63 zł , zmiana od tamtej pory: -1,10%

Ty możesz innych nazywać naganiaczami od 7:48 ja nie :)) Wspaniale !!
    A jak napisałem o 10:14 że wam się udało i za dopięliście swego to już jest wg Ciebie niedopuszczalne ??? :))

Co za schiza. O czym ty piszesz? Jacy my, jakie uwazanie ze wszyscy musza robic jak jacyć my? Co to ma wspolnego z tym ze napisałem ze chce miec poz w portfelu i obserwuje poziom 50% fibo? Co ty znowu tworzysz? Jak nie czaisz bazy to Kr odpusc sobie komentowanie. Po co się zaparłeś zeby tu cos udawadniać jako rzecznik ucisnionych których tu nie widać? Po co ci ten cyrk?
    Dnia 2021-11-29 o godz. 16:11 ~SL napisał(a):
    > Co za schiza. O czym ty piszesz? Jacy my, jakie uwazanie ze wszyscy musza robic jak jacyć my? Co to ma wspolnego z tym ze napisałem ze chce miec poz w portfelu i obserwuje poziom 50% fibo? Co ty znowu tworzysz? Jak nie czaisz bazy to Kr odpusc sobie komentowanie. Po co się zaparłeś zeby tu cos udawadniać jako rzecznik ucisnionych których tu nie widać? Po co ci ten cyrk?

Czyżbyś nie poznawał swojego wątku który dzisiaj założyłeś ???
    Opublikowano przy kursie:  3,63 zł , zmiana od tamtej pory: -0,83%

Nie twierdzisz też ze jestem desperatem i mam urojenia ?:

Dnia 2021-11-29 o godz. 13:46 ~SL napisał(a):
    > No nic trzeba się jednak wycofać. Szkoda się wysilać.
    > > Kr napisał do tatusia bo nie wie co jest napisane i boi się że go zbiją. Wybacz sarkazm ale naprawdę pobiłeś dziś rekord. Twoja desperacja aby udowadniać swoje urojenia, zamiast odpisywać na temat to szczyt niedorzecznosci.

Jakoś mało tu się ceni inwestorów... a nie graczy ...

Ps. Polecam coś na poprawę pamięci :))
  • Re: Naganiacze spadkowi jak widać zrobili swoje Autor: ~SL [185.135.2.*]
    Zatem pojawia się kolejne podsumowania z kategorii wyciagam wnioski z 3 słów na krzyż a nie z całej tresci.
    Ratunkuuuu pomocyyyy!
    Kr. Czy tez mam cytowac Twoje wypowiedzi z ostatnich 3 miesiecy? Tu chodzi o jakies zawody?
    I na koniec napisać że i tak bedzie rosło. To wtedy bedzie ok? Zero krytycznej dyskusji. Klakierowanie w jedną strone bez przystanku na oddech?

Ratunkuuuu pomocyyyy!
    Dnia 2021-11-29 o godz. 16:56 ~SL napisał(a):
    > Zatem pojawia się kolejne podsumowania z kategorii wyciagam wnioski z 3 słów na krzyż a nie z całej tresci.
    > > Ratunkuuuu pomocyyyy!
    > > Kr. Czy tez mam cytowac Twoje wypowiedzi z ostatnich 3 miesiecy? Tu chodzi o jakies zawody?
    > > I na koniec napisać że i tak bedzie rosło. To wtedy bedzie ok? Zero krytycznej dyskusji. Klakierowanie w jedną strone bez przystanku na oddech?
    > >
    > > Ratunkuuuu pomocyyyy!

A twoja dyskusja była krytyczna od rana dzisiaj ? Napisałeś że Combo ma rację a wszyscy inni to naganiacze spadkowi lub ignorancji... ja byłem w tej drugiej grupie... To było bardzo merytoryczne. A potem jesteś zły że założyłem wątek o 10 że naganiacze spadkowi dopięli swego.... bo dopięli kurs zjechał aż do 3,33 zł. Jak nawet pisałem w otwarciu wątku spodziewałem sie ze zejdą z kursem do 3,29 zł gdzie czekało zlecenie kupna 51k akcji. Jak mi się wydaje taki był plan na dzisiaj.
    Ba nawet byłem uprzejmy i grzecznie podziękowałem tez mi się udało dzięki naganiaczom dobrać na korekcie.
    Ja się nie obraża na nikogo jak pisze o naganiaczach ot wykorzystałem sytuację. To tobie nie wiem czemu nie podoba się ten wątek.
    SL:
    Kr. Wybacz ale musze juz skończyć bo nie chce byc złośliwy. O desperacji pisałem w zwiazku z tym że piszesz do moderatora zamiast zmierzyć się z moim zapytaniem o sens uzywania slowo naganiacz.

Wybacz ale kompletne tego nie rozumiem .... kto niby napisał do moderatora i co ???
  • Re: Naganiacze spadkowi jak widać zrobili swoje Autor: ~Realista [5.173.249.*]
    W takim razie trollu spadziowy, największym "naganiaczem" są analitycy mBanku którzy podali cenę 5,24 z rekomendacją TRZYMAJ nie mając pojęcia o poufnej informacji w sprawie budowy fabryki magazynów energii. No i drudzy najwięksi "naganiacze" to Panowie Raubo i Fojt którzy brali szuflami powyżej 4,0. No mógłbym jeszcze wspomnieć o "naganiaczu" jakim jest fund skupujący od 4,0 no ale to słowo wtedy już w ogóle straci na wartości. "Nagoniłem" przede wszystkim jednak sam siebie kupując akcje dobrej firmy, która w dodatku ma ochotę wypłacać swoim "nagonionym"' akcjonariuszom dywidendę. Mam wrażenie że mamy do czynienia ze strony trolli spadziowych do czynienia z nagonką na "naganiaczy". Tak czy siak, szkoda mi dawców kapitału.
    Realista ciekawe jest to że gość od rana pisze o naganiaczach ba założył mawet taki wątek:

Opublikowano przy kursie:  3,63 zł , zmiana od tamtej pory: -0,55%

Ale już mój wątek z 10:14 że naganiaczom się udało zrzucić Pozbud do 3,32 zł tak bardzo mu przeszkadza :))
[x]
COMPREMUM 2,61% 0,94 2025-09-29 16:48:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.