• Ankieta Autor: ~january [46.204.21.*]
    pytanie do wszystkich akcjonariuszy, a nawet kilka:

- Jak to możliwe, że z ponad 430 spółek naszej bananowej giełdy postanowiliście zainwestować akurat w tą, wycenianą na dziesiątki milionów złotych w czasie gdy ona nie ma słownie żadnego przychodu, bo i nie zajmuje się słownie niczym?
    - Jak to możliwe, że niektórzy mają 50 czy nawet 100k straty? To ile wyście pieniędzy w spółkę Patrowicza wsadzili i czym się wtedy kierowaliście?

nie chcę wcale was dobijać, bo prostu zastanawiam się w jaki sposób udaje mu się tak golić innych?
  • Re: Ankieta Autor: ~Anunaki [5.173.139.*]
    Tak masz zdecydowanie rację.Znam ludzi którzy przy dzisiejszej wycenie są na stracie 300/400Tyś zł.Skończy się to w sposób jak to zwykle bywa w tej sytuacji.Poprostu ludzie się zrzucą i ktoś odstrzeli mu ten pusty łeb ponieważ jak sam słusznie zauważyłeś inżynieria finansowa tego typka polega na okradaniu ludzi a nie zwiększaniu przychodów z działalności gospodarczej.
  • Re: Ankieta Autor: ~Fairman [77.11.139.*]
    Zakladalem ze jako firma udzielajaca pozyczek, ma ogromne pole do dzialania w czadie ibpo pandemii. Do zaangazowanie w odnawialne zrodla energii i ostatnio w pordukcje gier firmy zaleznej od emitenta. No i bobus akcji.
  • Re: Ankieta Autor: ~Rochu [89.231.64.*]
    Szczerze? Siedze na giełdzie 2 lata czyt. Świeżak. Zobaczylem skok w grudniu na 1.8 z tego co pamietam, więc stwierdzilem ze kupie po groszach - moze w przyszlym grudniu znowu tak skoczy. Jestem 70% w plecy ale na szczeacie nie az tak duze kwoty. Nie mam pojecia jaki to ma sens i czym się kieruje ten facet. Jak może zarabiać na spadkach? To ludzie nakręcają kurs akcji mimo wszystko a jeśli faktycznie patro ma większość tych akcji to łudzę się, że będzie jeszcze moment, że będzie przesuwać swoje akcje z kinta A na konto B robiąc tym samym znowu skok o 500% i uda się odzyskać chociaż część tej kasy. Pzdro
  • Re: Ankieta Autor: ~Anunaki [5.173.139.*]
    Zapomnij o tym że odzyskasz kasę Pamiętaj jego zysk twoja strata.
  • Re: Ankieta Autor: ~Pietrek [45.90.3.*]
    ...a ja tu jestem świeżak 15 lat w plecy z 60% 15 tyś nigdy nie dało sie wyjsc na czysto nawet nie wspomnę o tym iż ten pan H...obraca moja kasą. W przeciągu 2 wychodzę po stracie bo mam zyski gdzie indziej i zaleje podatek tym szambem .Przestrzegam wszystkich przed Atlantisem,Fonem Resbudem tym co jest związane z Patro,Kajtkows...i i innymi Estończykami..!!!!
    Pozdrawiam .
  • Re: Ankieta Autor: ~Skandal [185.238.122.*]
    A mnie zastanawia, za jakie profity KNF pozwala by takie spółki były dopuszczone do publicznego obrotu( akcje dla wybranych 10 do jednej, akcje bez nominału, brak działalności operacyjnej) i NARAŻAŁY NIEŚWIADOMYCH NA STRATY. Nie każdy musi być maklerem, żeby inwestować na GPW, można przyjąć, że jest jakiś minimum nadzoru nad takimi wałami. Tu nie ma . Pytanie brzmi, DLACZEGO??
  • Re: Ankieta Autor: ~Nikos [188.146.160.*]
    Ten gość chciał przecież zostać prezesem giełdy, musi mieć gdzieś mocne plecy. Szczerze współczuję tym, którzy utopili tutaj duża kasę. Ja na szczęście nie wiele straciłem mam tego śmiecia nie wiele i trzymam dalej, zobaczymy co z tego bedzi
  • Re: Ankieta Autor: ~Tomi88 [77.95.236.*]
    1. Spekuła i test nowych spółek ( groszowe).
    Też sprawdzenie taktyki buffeta :
    „Kupowanie akcji po [bardzo niskiej] cenie było jak podniesienie wyrzuconego niedopałka cygara, po którym pozostał jeden buch. Chociaż niedopałek może być brzydki i mokry, buch byłby darmowy. Jednak po tej chwilowej przyjemności nie można oczekiwać nic więcej”.

2. Hazardziści :) ja tam ostrożnie 2-3 stówki :D
[x]
ATLANTIS 5,77% 1,38 2026-06-26 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.