• mała zagadka Autor: ~JeRo131 [213.227.99.*]
    wszak sami znawcy analizy tutaj są ;)?
    Czy pokrycie Kapitale Własnym Aktywów spółki to dobre, czy złe zjawisko??
    O czym świadczą dodatnie przepływy pieniężne z działalności zasadniczej jednostki i co się mieści w magicznej korekcie?

Czy aby nie za dużo wymagam ;). Pozdrawiam

• Re: mała zagadka Autor: ~joker [109.196.53.*]
    Dnia 2016-06-10 o godz. 14:58 ~JeRo131 napisał(a):
    > wszak sami znawcy analizy tutaj są ;)?
    > Czy pokrycie Kapitale Własnym Aktywów spółki to dobre, czy złe zjawisko??
    > O czym świadczą dodatnie przepływy pieniężne z działalności zasadniczej jednostki i co się mieści w magicznej korekcie?
    >
    > Czy aby nie za dużo wymagam ;). Pozdrawiam
    >

jero te gołodupcy nie rozumieją o czym ty piszesz
  • Re: mała zagadka Autor: ~czarny [94.254.227.*]
    Ty zwłaszcza.
    Papier toaletowy masz już nawet na oczach.
  • Re: mała zagadka Autor: ~12345 [185.35.199.*]
    Dnia 2016-06-10 o godz. 16:20 ~joker napisał(a):
    > Dnia 2016-06-10 o godz. 14:58 ~JeRo131 napisał(a):
    > > wszak sami znawcy analizy tutaj są ;)?
    > > Czy pokrycie Kapitale Własnym Aktywów spółki to dobre, czy złe zjawisko??
    > > O czym świadczą dodatnie przepływy pieniężne z działalności zasadniczej jednostki i co się mieści w magicznej korekcie?
    > >
    > > Czy aby nie za dużo wymagam ;). Pozdrawiam
    > >
    >
    > jero te gołodupcy nie rozumieją o czym ty piszesz

Może podrzucę ci kilka linków, w których jero "błysnął wyjątkowym znawstwem" rynku kapitałowego. Wiesz skąd otrzymał przydomek "samokompromitacja"? Do dziś się śmieję z niego :))))
  • Re: mała zagadka Autor: ~joker [109.196.53.*]
    Dnia 2016-06-10 o godz. 16:45 ~12345 napisał(a):
    > Dnia 2016-06-10 o godz. 16:20 ~joker napisał(a):
    > > Dnia 2016-06-10 o godz. 14:58 ~JeRo131 napisał(a):
    > > > wszak sami znawcy analizy tutaj są ;)?
    > > > Czy pokrycie Kapitale Własnym Aktywów spółki to dobre, czy złe zjawisko??
    > > > O czym świadczą dodatnie przepływy pieniężne z działalności zasadniczej jednostki i co się mieści w magicznej korekcie?
    > > >
    > > > Czy aby nie za dużo wymagam ;). Pozdrawiam
    > > >
    > >
    > > jero te gołodupcy nie rozumieją o czym ty piszesz
    >
    > Może podrzucę ci kilka linków, w których jero "błysnął wyjątkowym znawstwem" rynku kapitałowego. Wiesz skąd otrzymał przydomek "samokompromitacja"? Do dziś się śmieję z niego :))))

ty lepiej zacznij spłacć kredyty bo zaraz ci neta odetną
  • Re: mała zagadka Autor: ~JeRo131 [87.206.174.*]
    prosimy ponumerowany, czy dario :) Ty już po tych wyniczkach za IV kwartał dawno nie istniejesz jak spółka, o której tak rzewnie krzyczałeś. Wszak nie rozróżniacie nawet co to fundusz osobowy, czy też bezosobowy a w spółce pracują na pełen etat tylko 2 osoby ;), Polska nie musi implementować dyrektyw, oj ciekawych rzeczy można było od wolontariatu się dowiedzieć.
  • Rozwoziłem mrożonki teraz będę biotechnologiem… Autor: kowal2200 [95.160.159.*]
    Zwłaszcza ty się bardzo dużo dowiedziałeś, przeżyłeś szok i niedowierzanie.
    Szok bo myślałeś że jak kupisz po kilkanaście groszy i nawet nich ci będzie że 10 to myślałeś że ktoś za darmo ci zrobi kilkadziesiąt bo przecież było 1 zł, 3 zł a nawet 5 zł. A oni czekali na takich naiwaniaków jak ty i żenili papier na coraz niższych poziomach.
    Niedowierzanie bo myślałeś że jak wejdziesz na forum to każdy będzie chwalił i naganiał jakie to nie ma cudeńka a tu kolejne rozczarowanie. Masz jeszcze fumfla jokera do spółki, ale nawet na forum nikt wam nie wierzy bo klepiecie w kółko te same bzdury lub kłamstwa.
    Wystarczyło najpierw przed zakupem przeczytać raport ile toto strat przynosi, że pracują 2 osoby co wypłacają sobie z twoich pieniędzy po 15 tys miesięcznie za nic nie robienie, chyba że uzgadnianie z grafikiem od roku wzoru opakowań uważasz za jakąś robotę i najważniejsze że 2 emisji akcji już nikt nie chciał objąć, czyli głupcy się skończyli.
  • Re: Rozwoziłem mrożonki teraz będę biotechnologiem… Autor: ~joker [109.196.53.*]
    Dnia 2016-06-10 o godz. 18:38 kowal2200 napisał(a):
    > Zwłaszcza ty się bardzo dużo dowiedziałeś, przeżyłeś szok i niedowierzanie.
    > Szok bo myślałeś że jak kupisz po kilkanaście groszy i nawet nich ci będzie że 10 to myślałeś że ktoś za darmo ci zrobi kilkadziesiąt bo przecież było 1 zł, 3 zł a nawet 5 zł. A oni czekali na takich naiwaniaków jak ty i żenili papier na coraz niższych poziomach.
    > Niedowierzanie bo myślałeś że jak wejdziesz na forum to każdy będzie chwalił i naganiał jakie to nie ma cudeńka a tu kolejne rozczarowanie. Masz jeszcze fumfla jokera do spółki, ale nawet na forum nikt wam nie wierzy bo klepiecie w kółko te same bzdury lub kłamstwa.
    > Wystarczyło najpierw przed zakupem przeczytać raport ile toto strat przynosi, że pracują 2 osoby co wypłacają sobie z twoich pieniędzy po 15 tys miesięcznie za nic nie robienie, chyba że uzgadnianie z grafikiem od roku wzoru opakowań uważasz za jakąś robotę i najważniejsze że 2 emisji akcji już nikt nie chciał objąć, czyli głupcy się skończyli.

a ty po co tu siedzisz dyżurny starcze, ? idź pod kościuł może tam ci wrzucą coś
  • Re: Rozwoziłem mrożonki teraz będę biotechnologiem… Autor: kowal2200 [95.160.159.*]
    zamiast inwestować w akcje zainwestuj w słownik ortograficzny, do kościoła też się wybierz
  • Re: Rozwoziłem mrożonki teraz będę biotechnologiem… Autor: alidrisi2 [83.5.184.*]
    O widzisz Jeruś próbujesz coś merytorycznie napisać i od razu jest weselej.
    Rozumiem, że ten tekst o dyrektywach to pod moim adresem więc sobie pozwolę znów cię wyprostować bo widzę, że bez bacika nad głową kretyniejesz zupełnie.
    Przypomnę ci więc twój uczony wywód odnośnie dyrektyw bo rzecz w tym wszystkim nie dotyczyła tego czy dyrektywy się implementuje czy nie tylko co to znaczy i jakie se konsekwencje.
    Chodziło o to jak to gładko łyknąłeś od prezesa pól roku temu, że emolix zaraz trafi do sprzedaży bo już raport bezpieczeństwa przygotowują.
    Zwróciłem ci wtedy uwagę, że nie ma potrzeby czekać na żaden raport a ty wyjechałeś z cytatem z pierwszej z brzegu prezentacji która sobie wyguglowałeś zamiast sięgnąć do źródeł prawa w oparciu o które dział twoja perła. Wkleiłem ci odpowiednie cytaty z tej ustawy więc postanowiłeś zabłysnąć i wykazać że nieaktualną ustawę ci cytuje po czym wkleiłeś tą samą ustawę.
    Potem skoro wyszło jak zwykle uczepiłeś się wyższości prawa międzynarodowego nad krajowym (bo ci Jorg coś tam zasugerował) no niestety ze znajomości Konstytucji 0.
    Chłopku ty nie masz wykazać czy się dyrektywy implementuje tylko jak została ta dyrektywa wprowadzona (to właśnie znaczy implementacja) do polskiego prawa. Od tego masz właśnie Ustawę o kosmetykach. Udało ci się już przeczytać i znaleźć te punkty, które nakazują ten tajemniczy raport robić? Dopytałeś już czemu to trwa z górą pół roku i końca nie widać?

ps te 2 pytanka wystarczą czy potrzebujesz jeszcze jakichś żeby się ośmieszać dalej?
  • Re: Rozwoziłem mrożonki teraz będę biotechnologiem… Autor: ~JeRo131 [87.206.174.*]
    Jędruś po pierwsze jak już wspomniałeś cytowałeś nieaktualną ustawę, to świadczy o Twojej wiedzy. Po drugie temat, który założyłem dotyczył zupełnie czegoś innego ale jak można było się domyślić Wasza wiedza sprowadza się do zysku netto, czy tam Twoich należności, które o dziwo każdy z nas miał ujrzeć. A ja się pytam co zawarte jest korekcie i dlaczego przy tak małej sprzedaży przepływy z działalności zasadniczej są dodatnie ;)??. To wskazuje jak dużą posiadacie wiedzę. Jest tak jak napisał Joker, próżno pisać wszak otacza nas plebs i to jeszcze spłukany.
  • Re: Rozwoziłem mrożonki teraz będę biotechnologiem… Autor: alidrisi2 [83.5.184.*]
    Dnia 2016-06-10 o godz. 23:27 ~JeRo131 napisał(a):
    > Jędruś po pierwsze jak już wspomniałeś cytowałeś nieaktualną ustawę, to świadczy o Twojej wiedzy. Po drugie temat, który założyłem dotyczył zupełnie czegoś innego ale jak można było się domyślić Wasza wiedza sprowadza się do zysku netto, czy tam Twoich należności, które o dziwo każdy z nas miał ujrzeć. A ja się pytam co zawarte jest korekcie i dlaczego przy tak małej sprzedaży przepływy z działalności zasadniczej są dodatnie ;)??. To wskazuje jak dużą posiadacie wiedzę. Jest tak jak napisał Joker, próżno pisać wszak otacza nas plebs i to jeszcze spłukany.

Po pierwsze tłumoku cytowałem ci aktualną ustawę, bo cytując ustawę zawsze podaje się datę jej uchwalenia a nie nowelizacji, jeśli znasz aktualniejszą to może wreszcie zacytujesz z niej coś na temat tego raportu zamiast uciekać od odpowiedzi.
    Wątek sobie założyłeś a potem sam zmieniłeś temat więc się zdecyduj o czym chcesz rozmawiać
    O tych należnościach, które każdy tak łatwo znajduje a tobie bido przez tydzień się nie udało, za to znalazłeś rosnące zapasy. No jak tam rynek ocenił twoje pozytywy?
    Co do tego pytania dlaczego przy tak małej sprzedaży przepływy z działalności zasadniczej są dodatnie? To nie bardzo wiem kogo i o co pytasz, ty chyba też nie? Co ma piernik do wiatraka? Jakiś test sobie wymyśliłeś czy jak?
    Stary jak chcesz mi wyrzucać to chociaż wymyśl własne teksty albo postaw tu cudzysłów "wiedza sprowadza się do zysku netto" i podaj autora.
    I na koniec stary zmień proszki. Kupiłeś gniota za którego już jak płacili 14gr musiałeś naganiać, twój słynny marsz na 4gr przejdzie do legendy i ciągle uważasz ze spłukani są ci którzy ci w tej drodze nie towarzyszyli?
    Schizofrenię daje się leczyć!
  • Re: Rozwoziłem mrożonki teraz będę biotechnologiem… Autor: kowal2200 [95.160.159.*]
    Zadaj te pytania na walnym a nie na forum, będziesz miał odpowiedź od samego prezia. Ale przecież ty się na walne nie wybierasz. Nikt cie tutaj nie bierze na poważnie więc z np. z mojej strony nie licz na jakąkolwiek odpowiedź.
  • Re: mała zagadka Autor: ~12345 [89.229.179.*]
    Dnia 2016-06-10 o godz. 14:58 ~JeRo131 napisał(a):
    > O czym świadczą dodatnie przepływy pieniężne z działalności zasadniczej jednostki i co się mieści w magicznej korekcie?
    >
    >

"zjawisko", nic dodać nic ująć :))))

na takie odpowiedzi, a raczej ich brak liczyłem. To świadczy o tym jak czytacie raporty. Do zobaczenia już niedługo :))
  • Rozwoziłem mrożonki teraz będę biotechnologiem… Autor: kowal2200 [95.160.159.*]
    Odezwał się mega specjalista od czytania raportów i ich analizy. Wyjeżdzasz na wakacje czy chcesz zupełnie nieświadomym,których tu brakuje że będzie kolejny odpał?
  • Re: mała zagadka Autor: ~12345 [89.229.178.*]
    Dnia 2016-06-11 o godz. 06:15 ~JeRo131 napisał(a):
    > na takie odpowiedzi, a raczej ich brak liczyłem. To świadczy o tym jak czytacie raporty. Do zobaczenia już niedługo :))

Pusty dzbanie, jeszcze wątki zakładasz? Każdy wpis świadczy żeś osobnik miernego intelektu i dziwię się, że poważni forumowicze chcą się do ciebie miernoto odzywać.

https://www.bankier.pl/forum/temat_odjezdzamy,19396343.html
  • Re: mała zagadka Autor: alidrisi2 [83.4.215.*]
    Jeruś jakie pytania bankrucie?
    Chcesz żeby ci przeczytać co jest w korekcie? Mogę ci przetłumaczyć tylko podaj, która korekta, do którego raportu, czy może zrobiłeś sobie korektę nosa i nie wiesz co tam chirurg zostawił?
    Mam ci przeanalizować jakiś punkt raportu? Stać mnie na więcej mogę ci podać analizę całości (generalnie to na tym rzecz polega żeby przeczytać cały raport i wyciągnąć wnioski, cały podręcznik do AT, żeby zrobić AT i przeczytać konstytucję żeby mieć pojęcie jak funkcjonuje państwo, w którym się mieszka)
    Jak się łudzisz, że po miesiącach studiów zabłysnąłeś czymś odkrywczym to niestety. Już wszystkie punkty raportu są znane i wycenione. Możesz się teraz żalić i pomstować ale ja nie jestem tu jedynym inwestorem i na twoje nieszczęście nie jedynym, który umie czytać, twoje dodatnie przepływy i zyski zostały zdyskontowane i wynik widzisz. Jak koniecznie potrzebujesz pretekstu żeby spełnić swoje mrzonki o milionach akcji i zacząć wreszcie ten ,skup którym ciągle się odgrażasz w oczekiwaniu na jeszcze lepszą cenę to ci dodam jeszcze kilka:
    1. Firma ma adres.
    2. Firma płaci regularnie pensje wszystkim swoim pracownikom.
    3. Firma ma szerokie plany (wciąż te same od lat, dobrze by było żeby pan joker sięgnął do paru starszych raportów i sobie porównał z czego się dzisiaj cieszy bo z tego samego cieszyły się już całe pokolenia jego poprzedników)
    Wystarczy pozytywów, czy szukać dalej?

• Re: mała zagadka Autor: ~100procent [176.221.120.*]
    alidrisi2

Szkoda bić pianę, oni są już zaślepieni totalnie, widzą tylko to co chcą. Kwit zejdzie z GPA, a i tak dalej będą żyć światem baśni, taka odmiana leszcza.
    Zejdzie albo nie zejdzie a dzisiaj wygląda jak wygląda, jeśli ktoś uważa, że będzie wyglądał lepiej i ma na to jakieś argumenty to chętnie posłucham ale wygląda, że coś do powiedzenia mają tylko: jeden fantasta, który już widział wyrób w sklepach, potem już był przy podpisywaniu umów na sprzedaż w tych sklepach a teraz zachwyca się odgrzewanymi kotletami o prowadzeniu rozmów w sprawie podsiania kontraktów oraz jeden schizofrenik który najpierw dostaje po tyłku a po 2 dniach wydaje mu się, że to on lał.
    Przy takim akcjonariacie to nie wróżę tej firmie dobrze.
    wszak sami znawcy analizy tutaj są ;)?
    Czy pokrycie Kapitale Własnym Aktywów spółki to dobre, czy złe zjawisko??
    O czym świadczą dodatnie przepływy pieniężne z działalności zasadniczej jednostki i co się mieści w magicznej korekcie?

Czy aby nie za dużo wymagam ;). Pozdrawiam
    chyba jasno się dzbanie wyraziłem ale chyba Ci ucho odpadło i nie pojąłeś, Korekta dotyczyła przepływów ;) studenciku. Ty się w moich oczach i Twojej AT obnażyłeś podniecając należnościami, nawet nie odniosłeś tego do zobowiązań. Więcej o Tobie nie muszę wiedzieć, bo już czytelnie zarysowałeś nam tutaj wszystkim Twoją wiedzę w tym temacie. No tak, oprócz Twoich popleczników wolontariuszy, co od 2011 przesiadują na spółce bez akcji.
    Dnia 2016-06-12 o godz. 12:17 ~JeRo131 napisał(a):
    >
    > chyba jasno się dzbanie wyraziłem ale chyba Ci ucho odpadło i nie pojąłeś, Korekta dotyczyła przepływów ;) studenciku. Ty się w moich oczach i Twojej AT obnażyłeś podniecając należnościami, nawet nie odniosłeś tego do zobowiązań. Więcej o Tobie nie muszę wiedzieć, bo już czytelnie zarysowałeś nam tutaj wszystkim Twoją wiedzę w tym temacie. No tak, oprócz Twoich popleczników wolontariuszy, co od 2011 przesiadują na spółce bez akcji.

Chłopku roztropku może jakieś nowy leszcz da się nabrać ale większość pamięta o co chodziło z należnościami, jak usilnie próbowałeś wykazać, że poprzedni raport jest jakiś megapozytywny ale twoja wiedza ograniczała się do mglistego rozumienia pojęć pasywa i aktywa więc jedyne co udało ci się znaleźć to fundusz rezerwowy i że zapasy rosną.
    Fundusz rezerwowy wcześniej sam nie świadomie "ograniczałeś" w swojej słynnej sentencji o tym, że kurs jest celowo zaniżany żeby zbliżyć kurs emisji do nominału (jak widzę dalej to do ciebie nie dotarło, że jednym idiotyzmem zaprzeczasz drugiemu ale tak to właśnie jest w matematyce, że albo masz logiczny wywód od początku do końca albo udowadniając bzdurę coraz bardziej się pogrążasz)
    Co do zapasów, już wyśmiany bredziłeś coś o jakiejś mega sprzedażowej ofensywie. To chyba operacja Barbarossa się chyba chowa bo przygotowania trwają od grudnia.
    Jak na tydzień miotania się po sieci trochę kiepski rezultat dla takiego znawcę skoro nie potrafiłeś zauważyć, że należności były większe od zobowiązań (ale to trzeba byłoby najpierw sprawdzić co za jedne) Czekałem, czekałem i się nie doczekałem tak jak reszta forum

Co do jasności twoich pytań to faktycznie nie wyraziłeś się dostatecznie jasno. Rzucasz parę haseł. Każde rozgraniczasz kropkami. Skąd kto ma wiedzieć które wynika z którego? Podaj numer raportu. Datę. Link do tekstu to się zobaczy (niedoszły maturzysto). Jasne?

Bdw Ciągle czekam też numer tej aktualniejszej ustawy, na cytaty nakazuje ten raport robić, na fragmenty konstytucji wprowadzające dyrektywy do naszego systemu prawnego albo na traktaty unijne które stawiają dyrektywy ponad prawem narodowym (nawiasem mówiąc ciekawe jak by to działało np w ruchu drogowym w Polsce i Wielkiej Brytanii?)
    Może też wreszcie się odniesiesz do tego czy to "pozytywne zjawisko" mieć kapitał zapasowy czy lepiej sprzedawać akcje po cenie nominalnej. Jak te wszystkie teorie i analizy techniczne sprawdziły się w rzeczywistości i jak dzisiaj oceniasz swoje umiejętności inwestowania krótkoterminowego? Czy już doliczyłeś się ile milionów akcji posiadasz i po jakiej cenie bo do tej pory twoje deklaracje nijak się miały do otwartego rynku.
    Nie bardzo wiem jakie moje AT mnie pogrążyło bo przez myśl mi nie przeszło żeby tą firmę technicznie analizować za to mógłbyś się odnieś do tego ile były warte twoje nierozdrabniane piątale, opory i przebicia i wybicia? Jaką masz sprawdzalność, 50% czy troszeczkę mniej?

Jak jakoś się odniesiesz do wydłużającej się listy swoich kompromitacji to porozmawiamy o każdym zjawisku jakie odnotujesz. Bardzo lubię jak odkrywasz nowe zjawiska, właściwie tylko po to wchodzę na to forum.
    Pytasz o pokrycie w kapitale. Penie ze pozytywne i co z tego? Postaw jakąś śmieszną tezę o czym to ma świadczyć to się pobawimy.
    Nawet tego nie czytam, chłopaczek zapewne jak zwykle rozpisał się a merytoryki i rzeczowości w odpowiedzi na krótkie pytanie z wątku brak.
    Czyli jak dzban z urwanym denkiem wody w nim nie uraczysz.
    Jeruś ten tekst też już był i to ze 4 5 razy. Przy połowie z wyżej wymienionych kompromitacji. Najpierw kończyło się "rozmowa z tobą jest bezcelowa" tak ze 4 razy a jak już ktoś ci wypomniał ciut za często przyparty do muru powtarzasz ten tekst to zmieniłeś właśnie na to nie czytałem.
    No fajnie mój ulubieniec wrócił i znów wyśmienitej formie jak widzę. Już się poważnie obawiałem, że rok nudy ale złapałeś wiatr w żagle tym pokryciem to dawaj swoją teorię, ile groszy jest twoim zdaniem warta i od kiedy a resztę ci przypomnę oczywiście rozwinięte to twoje najnowsze "zjawiska", że będzie z tego coś ciekawego to pewne jak losy twojej perły.
    Dajesz stary: numer raportu i teoryjka. :))
    hehe, raczej Twoje teksty są typu dawaj, powiedz, wytłumacz... to świadczy o Twojej małej wiedzy chłopczyku.
    Ps. ale jak to bywało już dawniej, o czym raczyłeś nas tutaj poinformować spytaj swojej Cioci, czy tam Wujka albo idź do tatusia, może Ciebie czegoś nauczy. Pokory i dyscypliny, bo widać, że tego Ci brakuje.
  • Re: mała zagadka Autor: alidrisi2 [83.22.95.*]
    Dnia 2016-06-12 o godz. 21:00 ~JeRo131 napisał(a):
    > Ps. ale jak to bywało już dawniej, o czym raczyłeś nas tutaj poinformować spytaj swojej Cioci, czy tam Wujka albo idź do tatusia, może Ciebie czegoś nauczy. Pokory i dyscypliny, bo widać, że tego Ci brakuje.

Znowu twoja schiza się odzywa?
    Pokory wobec kogo? I jak mam ją okazać? Piszesz coś czego nie rozumiem to pokornie proszę o wyjaśnienia. Do tej pory nigdy się nie doczekałem to czego oczekujesz, że coś tam bekniesz i zacznę pisać wiersze na twoją cześć?

Próbujesz o coś zapytać ale nie określasz o co, jak ci się odpowie, wklei kawałek konstytucji albo ustawy nie czytasz odpowiedzi i zaczynasz bredzić, że za bardzo ciebie odpytują.

O co mam pytać ciocię czy wujka, skąd oni mają wiedzieć po co założyłeś ten wątek i do czego zmierzasz?
    Ciebie pytam a jakiej korekcie piszesz i co ona ma twoim zdaniem wnosić?

Nie zrozumiałeś nawet sarkazmu, Ty nic nie rozumiesz chłopczyku. Jeśli chcesz się wykazać, to się wykaż. Pytaniami nie zabłyśniesz :) no chyba u Cioci :)
  • Re: mała zagadka Autor: alidrisi2 [83.22.95.*]
    No faktycznie ni bardzo łapię twój sarkazm. Może dla tego, że ciągle nie umiesz się nim posłużyć tak jak raportami.
    Czyli mam rozumieć, że nie podasz żadnego linka ani numeru do tej korekty raportu, którą chcesz żeby ci objaśnić?
    To chyba wyczerpuje tą dyskusję.

• kolejny fantasta na forum Autor: kowal2200 [95.160.159.*]
    alidrisi przecież on nadaje jak typowy troll jakich spotykam na innych branżowych portalach. Nie ma żadnej wiedzy, stara się jedynie pisać poprawnie aby wywołać u nowych albo nie ślędzących uważnie forumowiczów wrażenie że coś wie, coś potrafi, jest lepszy od innych i warto tych jego bzdur słuchać. Jest w tej niekorzystnej sytuacji, że są tu mądrzejsi od niego i na każdym kroku jest sklejany, poza tym chyba już nikt nie nabierze się na te akcje ani na jego oraz jero klepanie
  • Re: kolejny fantasta na forum Autor: alidrisi2 [83.22.95.*]
    O to chodzi, że nawet się nie stara pisać poprawnie.
    No gdyby się starał... Serio myślisz, że te wypociny to po jakichkolwiek przemyśleniach?
    No to chyba do Sevres na wzorzec idioty kandydatura by była.
  • Uwaga! Jutro północ, startujemy Autor: ~joker [109.196.53.*]
    Czy się to komuś podoba czy nie jutro zaczynamy podjazd na 30 groszy. Ciekawe jaką minę będziecie mieli
  • kolejny fantasta na forum Autor: kowal2200 [95.160.159.*]
    Nawet nie zliczę poniedziałków w których miał być odpał, kierunek jest jeden: piach. Pisanie na Bankierze nic nie kosztuje więc zaproponuj może od razu 1 zł.
  • Re: kolejny fantasta na forum Autor: ~rower [85.222.22.*]
    Lillka podobnie pisała przy 35 groszach .....
  • Re: kolejny fantasta na forum Autor: ~12345 [185.35.199.*]
    Lilka posiadała odrobinę wstydu i wyszła z forum, a ten pusty dzban jeden z drugim, śmiecą wątkami i kompromitacją.
  • Może ja odpowiem na twoją mala zagadke Autor: ~do_jero131 [91.239.152.*]
    Odrazu mowie ze nie mam akcji spolki,ale czasami czytam forum roznych spolek takze cos skrobne. Przeplywy pieniezne na operacyjnym sa dodatnie bo jak pewnie wiesz jest cos takiego jak korekta zysku netto. Co mieści sie w magicznej korekcie??? Otoz glownie korekta jest plusowa i rzutuje na dodatnie przeplywy pieniezne ze wzgledu na wzrost zobowiazan krotkoterminowych ktore w przeplywach pienieznych ksieguje sie z plusem w przypadku gdy sie zwiekszaja. Ot i cala zagadka mam nadzieje ze dość jasno to opisalem. Pozdrawiam.
  • Re: Może ja odpowiem na twoją mala zagadke Autor: alidrisi2 [178.217.193.*]
    Zapewniam Cię, że nie dość jasno. Z tego wszystkiego tyle zrozumiał, że plus jest dodatni a nie ujemny więc w poniedziałek odpał.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [109.196.53.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Uwaga! Jutro północ, startujemy Autor: ~100procent [94.254.226.*]
    Ty inwestor, co z tym podjazdem, popsuł się?
    Amator!
  • Re: Uwaga! Jutro północ, startujemy Autor: ~joker [109.196.53.*]
    Dnia 2016-06-13 o godz. 15:04 ~100procent napisał(a):
    > Ty inwestor, co z tym podjazdem, popsuł się?
    > > Amator!

Jajko, masz napisane wyraźnie ze jutro, czytać nie umiesz ?
  • Re: Uwaga! Jutro północ, startujemy Autor: ~joker [94.254.178.*]
    Dnia 2016-06-13 o godz. 16:11 ~joker napisał(a):
    > Dnia 2016-06-13 o godz. 15:04 ~100procent napisał(a):
    > > Ty inwestor, co z tym podjazdem, popsuł się?
    > > > Amator!
    >
    > Jajko, masz napisane wyraźnie ze jutro, czytać nie umiesz ?

Haha, kolejny punkt dla jokera , ale zalatwiles tego golodupca, Haha
  • Re: Uwaga! Jutro północ, startujemy Autor: ~100procent [94.254.226.*]
    Strata musi cię bardzo boleć dzbanie.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [109.196.53.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Uwaga! Jutro północ, startujemy Autor: ~joker [109.196.53.*]
    Hej dzbany co was tak zatkało, doszliśmy w końcówce wniosku że te wasze bredzenie jest bez sensu, czy sponsorek wam nie wypłacił ?
  • Re: Uwaga! Jutro północ, startujemy Autor: alidrisi2 [178.217.193.*]
    Dnia 2016-06-14 o godz. 09:14 ~joker napisał(a):
    > Hej dzbany co was tak zatkało, doszliśmy w końcówce wniosku że te wasze bredzenie jest bez sensu, czy sponsorek wam nie wypłacił ?

Myślę, że na dyskusję z gimbusem który się dorwał do laptopa taty raczej nikt dyskutować nie ma ochoty więc możesz sobie darować, przynajmniej jeśli o mnie chodzi.
  • Re: Uwaga! Jutro północ, startujemy Autor: ~joker [94.254.177.*]
    To wracaj do piaskownicy
  • Re: Uwaga! Jutro północ, startujemy Autor: ~12345 [185.35.199.*]
    Zostałeś zasypany argumentami dzbanie, a przeze mnie olany z pogwizdywaniem. Ile w plecy 50% ?
  • Re: Uwaga! Jutro północ, startujemy Autor: ~JeRo131 [87.206.174.*]
    argumentami, a to dobre hehe.
  • Re: Uwaga! Jutro północ, startujemy Autor: ~12345 [185.35.199.*]
    Ile w plecy od "zakupy czas zacząć" 60% ?
    Ciebie pusty dzbanie tylko psychiatra wyedukuje - prochami.
  • Re: Uwaga! Jutro północ, startujemy Autor: ~JeRo131 [87.206.174.*]
    te minus 60% to chyba dopiero jak się sprzeda, nieprawdaż Zenuś?? Musisz być bardzo pokrzywdzony przez życie.
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.