Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,04 zł , zmiana od tamtej pory: 25,00%

Re: Rozwoziłem mrożonki teraz będę biotechnologiem…

Dnia 2016-06-10 o godz. 23:27 ~JeRo131 napisał(a):
> Jędruś po pierwsze jak już wspomniałeś cytowałeś nieaktualną ustawę, to świadczy o Twojej wiedzy. Po drugie temat, który założyłem dotyczył zupełnie czegoś innego ale jak można było się domyślić Wasza wiedza sprowadza się do zysku netto, czy tam Twoich należności, które o dziwo każdy z nas miał ujrzeć. A ja się pytam co zawarte jest korekcie i dlaczego przy tak małej sprzedaży przepływy z działalności zasadniczej są dodatnie ;)??. To wskazuje jak dużą posiadacie wiedzę. Jest tak jak napisał Joker, próżno pisać wszak otacza nas plebs i to jeszcze spłukany.

Po pierwsze tłumoku cytowałem ci aktualną ustawę, bo cytując ustawę zawsze podaje się datę jej uchwalenia a nie nowelizacji, jeśli znasz aktualniejszą to może wreszcie zacytujesz z niej coś na temat tego raportu zamiast uciekać od odpowiedzi.
Wątek sobie założyłeś a potem sam zmieniłeś temat więc się zdecyduj o czym chcesz rozmawiać
O tych należnościach, które każdy tak łatwo znajduje a tobie bido przez tydzień się nie udało, za to znalazłeś rosnące zapasy. No jak tam rynek ocenił twoje pozytywy?
Co do tego pytania dlaczego przy tak małej sprzedaży przepływy z działalności zasadniczej są dodatnie? To nie bardzo wiem kogo i o co pytasz, ty chyba też nie? Co ma piernik do wiatraka? Jakiś test sobie wymyśliłeś czy jak?
Stary jak chcesz mi wyrzucać to chociaż wymyśl własne teksty albo postaw tu cudzysłów "wiedza sprowadza się do zysku netto" i podaj autora.
I na koniec stary zmień proszki. Kupiłeś gniota za którego już jak płacili 14gr musiałeś naganiać, twój słynny marsz na 4gr przejdzie do legendy i ciągle uważasz ze spłukani są ci którzy ci w tej drodze nie towarzyszyli?
Schizofrenię daje się leczyć!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.