• kolejne klamstwo TT? Autor: ~omo [46.186.70.*]
    kilka dni temu w 'parkiecie' twierdzil "Jeszcze w tym tygodniu powinniśmy podać szczegóły dotyczące skupu akcji własnych. " - tydzien minal, ogloszenia brak....
  • Re: kolejne klamstwo TT? Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Powinniśmy przekazać do końca tygodnia to nie to samo co przekażemy do końca tygodnia . Ja jednak nie tracę nadziei , że jutro się coś wyjaśni . Jutro wyniki za 4 kwartał może przy okazji wyników dowiemy się konkretów o skupie ?
  • Re: kolejne klamstwo TT? Autor: ~WATCHER [83.7.141.*]
    a ja zdrowo rozsądkowo myśląc obawiam się że ze skupu nic nie będzie. a to właśnie przez Cormaya , a raczej ekipa która w nim teraz rządzi, ma duzo do stracenia przy wypływie gotówki ze spółki. Także, mimo że w ostatnim memorandum Cormay zobowiązał się do działania w celu uruchomienia takiego skupu, to jednak wykorzysta fakt ,ze na taka decyzję ma czas do końca roku i że jeszcze nie jest definitywnie zamknieta sprawa zakupu całości DIESSE, w związku z czym nie potrzeby tak szybkiego uruchamiania tego skupu. Da sobie tym samym czas , na usunięcie tuory do stanowiska i czas na dobranie się do pieniędzy , które są w spółce.
    Także nic ze skupu nie będzie, co widać też po kursie akcji.
  • Re: kolejne klamstwo TT? Autor: ~herh [85.202.153.*]
    Dnia 2015-02-15 o godz. 18:06 ~WATCHER napisał(a):
    > a ja zdrowo rozsądkowo myśląc obawiam się że ze skupu nic nie będzie. a to właśnie przez Cormaya , a raczej ekipa która w nim teraz rządzi, ma duzo do stracenia przy wypływie gotówki ze spółki. Także, mimo że w ostatnim memorandum Cormay zobowiązał się do działania w celu uruchomienia takiego skupu, to jednak wykorzysta fakt ,ze na taka decyzję ma czas do końca roku i że jeszcze nie jest definitywnie zamknieta sprawa zakupu całości DIESSE, w związku z czym nie potrzeby tak szybkiego uruchamiania tego skupu. Da sobie tym samym czas , na usunięcie tuory do stanowiska i czas na dobranie się do pieniędzy , które są w spółce.
    > Także nic ze skupu nie będzie, co widać też po kursie akcji.

dla nas drobnych... ten skup to ratunek. Jak cormay położy łape na kasie..... :(
    Dodatkowo "nie ma sensu utrzymywać dwóch spółek na giełdzie" więc pewnie by akcje orp zmienili na crm i wtedy to bylibyśmy ugotowani... :/
    Trzymam kciuki za skupem :)

• Re: kolejne klamstwo TT? Autor: ~Pandora [159.205.215.*]
    .....a mi ten facet coraz bardziej się podoba....

skutecznie i bezwzględnie prowadzi własną grę, nie przejmując się niczym i nikim, a coś co wydawać by się mogło zagrożeniem, jak powszechna ludzka nienawiść do niego, wykorzysta do osiągnięcia sukcesu, zarobienia kasy

jeśli ktoś uważa, że nie trzeba się z nim liczyć, to bardzo grubo się myli i popełnia wielki błąd, osobiście nie chciałabym mieć go za swojego wroga i współczuje Panu Płocicy

... no to co jęczące Panienki???, który z was dziś pęka i sprzedaje????? ja swoje trzymam, nawet jak spadnie do jedynki....
  • Re: kolejne klamstwo TT? Autor: ~WATCHER [83.7.236.*]
    Dnia 2015-02-16 o godz. 07:37 ~Pandora napisał(a):

> ... no to co jęczące Panienki???, który z was dziś pęka i sprzedaje????? ja swoje trzymam, nawet jak spadnie do jedynki....

ciekawe Pandora jak będziesz trzymać te akcje wzięte na kredyt z 50% stratą ? nie pisz takich bzdur, bo zaczynasz się gubić.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.66.166.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: kolejne klamstwo TT? Autor: ~becher [37.128.66.*]
    Słuchaj Pandora - bezwzględnie prowadzi swoją grę, zgoda. Ale czy skutecznie?
    Moim zdaniem bardzo nieskutecznie......Oj, teraz to pleciesz głupoty - takich geniuszy
    historia zna wielu - i jak kończyli?! Jednak nie wierzę w ten TWÓJ podziw, jesteś raczej normalna........
  • Re: kolejne klamstwo TT? Autor: ~X-Man [88.135.161.*]
    Popieram - Tuora i skuteczność to brzmi jak oksymoron
    X-man - masz ORP?
  • Re: kolejne klamstwo TT? Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Tak czy siak dzisiaj wyniki za 4 kwartał . Zobaczymy co tam nasmarują w tym raporcie .
  • Re: kolejne klamstwo TT? Autor: ~kris [198.208.240.*]
    tak, to jest ważne jak tam spółka - bez dobrego Orphee nie ma CRM
  • Re: kolejne klamstwo TT? Autor: ~poe [195.116.31.*]
    Pandora to mistrz prowokacji i tak to trzeba odbierać, nikt nie wie do końca w co gra TT, więc nie wiadomo czy jest skuteczny, czy nie, jeśli przesuwanie podania informacji miało jakiś cel, no to czy został osiągnięty czy nie okaże się w przyszłości

a wyniki Orphee będą złe, złe wyniki Cormay plus złe wieści ze wschodu, nie ma szansy na polepszenie wyników,

pytanie jak bardzo będą złe
    Dnia 2015-02-16 o godz. 08:57 ~becher napisał(a):
    > Słuchaj Pandora - bezwzględnie prowadzi swoją grę, zgoda. Ale czy skutecznie?
    > Moim zdaniem bardzo nieskutecznie......Oj, teraz to pleciesz głupoty - takich geniuszy
    > historia zna wielu - i jak kończyli?! Jednak nie wierzę w ten TWÓJ podziw, jesteś raczej normalna........

Becher, jeśli ktoś inwestuje cały swój majątek, w akcje takiej spółki jak Orphee, na podstawie własnej intuicji wbrew temu co mówi doświadczenie innych ludzi i zdrowy rozsądek, to chyba nie do końca jest normalny.....

życie fascynuje takie jakie jest, i ta jasna i ta ciemna strona jest pociągająca....

Tuora nie jest postacią jednowymiarową, z resztą nikt nie jest, ale podziwiam go za to, że pomimo sytuacji kryzysowej znalazł w sobie moc i nadal walczy, dobrze czy źle, nie mnie oceniać, ale czy skutecznie?... nadal jest w zarządzie orphee, a kto by się tego w sierpniu spodziewał??? no to chyba jest skuteczny....

moja przygoda z orphee powoli się kończy, czy chce, czy nie, muszę wyskoczyć z dużej części do końca tygodnia

może i TT nie ma na uwadze interesu drobnych akcjonariuszy, jego gra odbywa się w innym wymiarze, może te informacje o skupie i przesuwanie terminów jest mu do czegoś innego potrzebne?, może negocjuje z włochami albo z cormay, a informacje w prasie to forma nacisku??? nie wiem....., trzymam za niego kciuki, bo moje serce jest bliżej przedsiębiorcy, który pracą własnych rąk odniósł sukces, niż finansowych krwiopijców, którzy potrafią zniszczyć każdego....

....a rynek reaguje spokojnie i to jest najlepsza informacja dnia.... po skupie akcje nie spadną poniżej dwójki....
    Oj, to bardzo jednowymiarowa postać ten niejaki TT. NAJCZYSTSZA FORMA ZŁA! SAMO ZŁO!
    Uważaj bo i TY lada moment zaczniesz to dostrzegać - jak bank sprzeda CI papiery żeby spłacić
    TWÓJ kredyt.........Śmieszne co piszesz o pracy własnych rąk! Ta praca to oszukiwanie od lat
    i drobnych, i grubych - pokaż kogokolwiek oprócz siebie co to go za to pochwali!

No nie chce mi się przewalać argumentami. Szkoda sliczna Pandoro - jesteś odosobniona
    w swoich ocenach.......Jesteś zagadką dla psychologów. W prostej, oczywistej sprawie
    szukasz drugiego dna i pewnie nim się pocieszasz.........

Spadam, bez sensu te poszukiwania, trzymka ........
  • Re: kolejne klamstwo TT? Autor: ~Vn [89.72.131.*]
    Śliczna Pandoro? Skąd pewność że to jest kobieta?
  • Re: Autor: ~123 [89.228.133.*]
    Dnia 2015-02-16 o godz. 19:27 ~Vn napisał(a):
    > Śliczna Pandoro? Skąd pewność że to jest kobieta?

to wielki blef....brać kredyt na zakup akcji ze spłatą do 23 lutego .... z góry wiadomo, że jeżeli odbędzie się skup akcji to rozliczenie przez Orphee nastąpi dopiero w marcu.
    w czasie dzisiejszych dodatnich notowań około 35 tys akcji było z plusem ... wyrzut PKC 5 K po 2,19 przed dogrywką i w dogrywce 4k po 2,15 spowodował 4,4 minus tacy są inwestorzy czy celowa zagrywka

http://notowania.pb.pl/transactions/CH0197761098
  • Re: Autor: ~Vn [89.72.131.*]
    Wiem, że celowa, ręce mi opadają...
  • Re: Autor: ~Pandora [159.205.215.*]
    skąd wiadomo? z ewolucyjnej różnicy budowy mózgu i sposobu patrzenia na świat... no i noszę miseczkę E, nie można się pomylić...

kto powiedział, że będę brać udział w skupie???? większość akcji sprzedam jak cena przekroczy 3 zeta, jeszcze w tym tygodniu....

faktycznie szkoda gadać, ale przykro mi Panowie, postępujecie nielogicznie i nieracjonalnie, skoro tylko ja wierzę, że TT przeprowadzi ten skup, to po co trzymacie akcje, bez skupu za chwile będą po 1,85, bo tyle kosztowały przed jego ogłoszeniem

"zło, samo zło", no i co z tego???? też sprzedałabym duszę diabłu, gdyby ktoś chciał zniszczyć to, co sama stworzyłam od podstaw

a do spiskowych teorii 123 jedna uwaga, giełda to cudowny samoregulujący się organizm, ma taką samą wartość jak wolność słowa i poglądów do wyrażania na tym forum, tyle że nie każdy dorósł do tego, aby docenić ich wartość
    Pandora,

nie pisze teorii spiskowych nie próbuj mi to przypisywać spraw nie dokonanych. Moje spostrzeżenia dowodzę faktami nie mową kwiecistą co wielokrotnie dałem przykład. Z GPW mam do czynienia dziesiątki lat i sprawy jakie podnoszę są w oparciu o moje doświadczenia.
    Zebrane materiały, które przedstawiałem na forum dały podstawę do dalece idących wniosków o czym informowałem gremium.

• Re: Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Dobra gdzie są wyniki ? Ile można czekać ? Czekamy do północy ? W godzinie duchów pojawią się wyniki ?
  • Re: Autor: zibivip [31.172.188.*]
    dzisiaj będą wyniki(chyba kiepskie) jutro rano info o skupie tak przypuszczam.A co do teorii spiskowych to uczciwie to się tu nie gra na pewno.Bo ktoś gra znaczonymi kartami i na pewno nie drobni inwestorzy.
    W 25 listopada podawał, że Orphée ma zakończyć rok na plusie, ale nasze przykre doświadczenia nakazują wstrzemięźliwość.

http://www.parkiet.com/artykul/7,1399504-Orphee-zamknie-rok-z-zyskiem-.html
  • Re: Autor: zibivip [31.172.188.*]
    Tak zgoda rok ale 4 kwartał wcale nie musi być na plusie i tu jest ten myk hehe
  • Re: Autor: ~herh [85.202.153.*]
    Dnia 2015-02-16 o godz. 22:23 zibivip napisał(a):
    > Tak zgoda rok ale 4 kwartał wcale nie musi być na plusie i tu jest ten myk hehe

najpierw doczekajmy sie tego raportu.... :/
    Dnia 2015-02-16 o godz. 22:23 zibivip napisał(a):
    > Tak zgoda rok ale 4 kwartał wcale nie musi być na plusie i tu jest ten myk hehe

po 3Q była strata (-0,1)
  • Re: kolejne klamstwo TT? Autor: ~kris [82.177.192.*]
    Panie i Panowie,

zaraz zobaczymy co Tomuś wyzarządzał w Orphee jako operacyjny ???

Frank mu pomagał

Dnia 2015-02-16 o godz. 19:20 ~becher napisał(a):
    > Oj, to bardzo jednowymiarowa postać ten niejaki TT. NAJCZYSTSZA FORMA ZŁA! SAMO ZŁO!
    > Uważaj bo i TY lada moment zaczniesz to dostrzegać - jak bank sprzeda CI papiery żeby spłacić
    > TWÓJ kredyt.........Śmieszne co piszesz o pracy własnych rąk! Ta praca to oszukiwanie od lat
    > i drobnych, i grubych - pokaż kogokolwiek oprócz siebie co to go za to pochwali!
    >
    > No nie chce mi się przewalać argumentami. Szkoda sliczna Pandoro - jesteś odosobniona
    > w swoich ocenach.......Jesteś zagadką dla psychologów. W prostej, oczywistej sprawie
    > szukasz drugiego dna i pewnie nim się pocieszasz.........
    >
    > Spadam, bez sensu te poszukiwania, trzymka ........

Becher, Ty się na mnie nie obrażaj i wróć, najbardziej Ciebie ze wszystkich lubię, masz klasę, wielkie serce i empatię do innych ludzi, a to unikalna mieszanka cech...

nie stresuje mnie jak kurs spada, stresuje mnie jak kurs rośnie i wtedy z nerwów robię głupoty, myślisz że sprzedawać dziś czy w piątek po ogłoszeniu konkretów???? i tak część muszę sprzedać do piątku

to drugie dno okazało się banalne, ale myślę że to dobry pomysł ze strony TT, w takim układzie jedna informacja przyćmiewa drugą i nie wpłynie tak bardzo na kurs, jak mogłaby wpłynąć, no to dla nas chyba dobrze...

• Re: kolejne klamstwo TT? Autor: ~lkl [87.205.178.*]
    obawiam sie że będa myki w tym skupie tak by drobni mieli utrudnienia
  • Re: kolejne klamstwo TT? Autor: ~nk [31.61.138.*]
    Może to będzie zaproszenie do składania ofert na zasadach przetargowych - kto sprzeda taniej, ten sprzeda więcej?
  • Re: kolejne klamstwo TT? Autor: ~123 [89.228.131.*]
    Dnia 2015-02-17 o godz. 08:45 ~nk napisał(a):
    > Może to będzie zaproszenie do składania ofert na zasadach przetargowych - kto sprzeda taniej, ten sprzeda więcej?

Poczytajcie jak to było na innych zaproszeniach a nie piszcie z powietrza
  • Re: kolejne klamstwo TT? Autor: ~czapajewo [83.12.16.*]
    http://irorphee.cormaygroup.com/userfiles/file/raporty/ebi/RR%20%209_2015.pdf
    Co raportu nie umieją za Q4 zapodać Jakś jedna strona bez załączników?

A może podrasowują go i nie mogą ocenić czy 20 baniek czy 30 zysku.
    Jak kurtyna spadnie to TT będzie gdzieś bezpieczny z kasą w Rosji. Ale tam go dopadną zielone ludziki.
    Nie wiem o co chodzi z jakimiś odkupami - myślałem że będzie normalny skup a nie jakieś odkupy.
    Jakieś oferty sprzedaży - mam nadzieje że nie takie że tylko TT skróci się z walora
    Dobra kontrolnie odbiorę swój pakiet. Bo jeszcze gdzie wyskoczy beze mnie.
  • Re: kolejne klamstwo TT? Autor: ~pkc [91.189.219.*]
    Wiecie co jest najzabawniejsze w tym całym teatrzyku - emocje, które nie powinny mieć miejsca. Jest to jedynie pożywka dla odwrócenia uwagi i opóźnienia działań. Obym się mylił bo sam też zagościłem na chwilę, ale się żegnam bo się robi 'dziwnie'. W tym szaleństwie Analityka coś jest, ale wcale nie zabawnego. Z kolei na posty Pani Pameli mam konwulsje w żołądku?? Nie żebym miał cos do kobiet, wręcz przeciwnie. Pytanie kto w ogóle weźmie udział w tym skupie (te 25% outsiderów) - bo komu się może on opłacić w obecnych przedziałach cenowych. Jeśli nie będzie ceny minimalnej ok 7zł to nikt się na to nie połasi i wyjdzie jak zawsze, czyli mrzonki.
    Kurczaki przepłaciłem 6 groszaków. Ale jak się ma cos dziać wiekszego to a niech tam. No ale to 220 sztukasów wiec nie pękam :)
  • Re: kolejne klamstwo TT? Autor: ~sth2die4 [217.153.116.*]
    zaproszenie jak zaproszenie... skup będzie się ciągnął pewnie z rok i będą skupować w oklicy 2,3-2,5 bo kto miałby tu podbić cenę?
    do 123.
    Jak widzisz to organizacyjnie? Czy to nie perfidna gra ażeby maksymalnie
    wielu odpadło od sprzedażY?

W Biurze Maklerskim zero informacji - odsyłaja do komunikatów ze spółki.
    pkc [91.189.219.*] Pamela??? dziękuje za komplement, przypuszczam, że lubisz kobiety, ale chyba nie takie co zarabiają więcej od Ciebie używając tylko inteligencji, mizoginista... mój ulubiony typ, problemy z własnym poczuciem męskości? pewnie boisz się kobiet, które odnoszą sukces, współczuje

byłam dziś obejrzeć dom maklerski, bo mam do niego dwie minuty drogi od miejsca pracy, to prywatny, bardzo ekskluzywny dom maklerski z indywidualnym podejściem do klienta, na pewno tam nie będzie kolejek

przedłużyłam umowę kredytową i będę brać udział w skupie, moje akcje nie trafią na rynek
  • Re: kolejne klamstwo TT? Autor: ~zibivip [31.172.188.*]
    Cieszymy się bardzo że nas nie opuszczasz przy tak niskim kursie.Mi osobiście podoba się gdy kobieta dużo zarabia bo ma poukładane w głowie a to jest duuuuża zaleta.
    Dnia 2015-02-17 o godz. 19:46 ~zibivip napisał(a):
    > Cieszymy się bardzo że nas nie opuszczasz przy tak niskim kursie.Mi osobiście podoba się gdy kobieta dużo zarabia bo ma poukładane w głowie a to jest duuuuża zaleta.

~zibivip[31.172.188.*] szarlotkę też umiem zrobić, nie ma to jak dom pachnący szarlotką....

mój przyjaciel, nie taki przyjaciel...., ale taki prawdziwy co się po ludzku troszczy, dzwoni do mnie od tygodnia mówiąc "nie bądź głupia, skupu nie będzie, na tego faceta się wypieli wszyscy, dosłownie wszyscy, nikt mu już nie wierzy i dlatego nikt tych akcji nie kupuje, tak mówią moi maklerzy"

warszawfka to warszawfka, gdzie palec nie włożysz ktoś.... kogoś...., może dlatego to nie poszło dziś do góry, ci co mieli na cormay lub orphee stracić kasę, kasę już kiedyś stracili i jak to tu mówicie "leszczy" już nie ma, ludzie uczą się na własnych błędach

a ja w Tuorę wierzę, nie w tego Tuorę który był sprzedawcą marzeń, tylko w tego dziś, który walczy o przetrwanie, taki ktoś jest bardziej pociągający od sztabu zarozumiałych i rządzących światem maklerów i mam nadzieje, że mu się uda, a ja przy okazji zarobię....

a do wszystkich, którzy Tuory nienawidzicie uważajcie......, bo czasem marzenia się spełniają, .....bez niego ani Cormay ani Orphee nie ma szans na jakikolwiek rozwój, pół roku i spółek nie ma, bezpowrotnie
  • Re: kolejne klamstwo TT? Autor: ~Wit [31.183.87.*]
    ja kiedyś handlowałem cormayem ponad 4 pln nie wnikając kto rządzi. Fakt że rządził marnie. Po akcjogramie Orphee widzę, że tu było niewiele lepiej. Kiepski z Niego prezes, choć niewykluczone że sobie robi dobrze. Akcjonariusze zwłaszcza drobniejsi niż Ci powyżej 5% nie będą przedmiotem troski, taki już jest rynek. Teraz mam orphee pod skup i dlatego bo wydaje się być (sic!) niedrogo. 
    Złudzeń staram się nie mieć choć to trudne bardzo, tak działa psychika istoty ludzkiej. 

Miło mi, że te niezwykle pasjonujące konwersacje z Wami osładza kobieta robiąca szarlotkę, handlująca akcjami i jeszcze o tak ponętnej miseczce ;)

poczekam chętnie na rozwój wypadków...
    ~Wit [31.183.87.*] jakieś przyjemności w życiu trzeba mieć....., dzięki za uprzejmość....

tak z zupełnie innego natchnienia, to ta męska nienawiść do TT przerzucona na żeńską stronę uczestników forum, spowodowała że niechybnie powrócę do lektury Wenus w Futrze Masocha, spróbuje w takich klimatach trochę kasy zarobić, bo chyba nieźle mi to wychodzi...

myślę, że jak już wreszcie TT poda szczegóły, to uprzedzenia zniknął i kurs pojedzie w górę, mamona to najpewniejszy ze wszystkich bogów
  • Re: kolejne klamstwo TT? Autor: ~foka [31.1.158.*]
    wszyscy o skupie ale po skupie każdemu trochę akcji zostanie i co dalej ?
    ps.
    Panora nie zrób wodospadu jak będziesz sprzedawać żeby spłacić kredyt , liczę na Twoje kobiece wyczucie

Dnia 2015-02-17 o godz. 21:05 ~foka napisał(a):
    > wszyscy o skupie ale po skupie każdemu trochę akcji zostanie i co dalej ?
    > ps.
    > Panora nie zrób wodospadu jak będziesz sprzedawać żeby spłacić kredyt , liczę na Twoje kobiece wyczucie
    >

tu zdarzenia będą się dziać jak szalone, wyniki i walne w cormay mogą mocno zmienić sytuację, walne lub wejscie na giełdę orphee też, nikt nie jest tego w stanie przewidzieć i chyba nie ma po co, dla mnie skup jest na tyle atrakcyjny że pozwoli na spłatę zobowiązań i dalsze długoterminowe patrzenie co zresztą, tak długo jak jest tuora w orphee to ja też jestem, chyba że wcześniej cormay padnie

pozytywny fakt wynikający z dzisiejszych notowań kursu jest taki, że orphee po skupie nie powinno zejść poniżej 2 zł

dużo tez zależy od pomysłu Tuorów na własną przyszłość w spółkach, jak sobie odpuszczą i zaczną sprzedawać, to i total nie pomoże

a tak a'propo co na wszystko Łapiński, może mi ktoś powiedzieć, bo to mnie najbardziej ze wszystkiego interesuje
  • Re: kolejne klamstwo TT? Autor: ~zibivip [31.172.188.*]
    Hm..Szarlotka wiesz czym można kusić...
    Zgadzam się w 100% z Twoim przyjacielem TT nikt nie wierzy dlatego jeszcze nie mamy nawet trójki z przodu. I myślę że razem z ojcem maja swoją strategię obmyśloną i w zależności co zrobią Zelmerowcy mają swoje plany przygotowane na każdą sytuację.Pierwszym krokiem jest skup akcji i raczej się odbędzie (gdybym w to nie wierzył nie było by mnie tutaj)
    Dnia 2015-02-17 o godz. 20:55 ~zibivip napisał(a):
    > Zgadzam się w 100% z Twoim przyjacielem TT nikt nie wierzy dlatego jeszcze nie mamy nawet trójki z przodu. I myślę że razem z ojcem maja swoją strategię obmyśloną i w zależności co zrobią Zelmerowcy mają swoje plany przygotowane na każdą sytuację.Pierwszym krokiem jest skup akcji i raczej się odbędzie (gdybym w to nie wierzył nie było by mnie tutaj).

Z tego co piszesz, to jedynym logicznym i racjonalnym uzasadnieniem działań TT (.........wyłączając twierdzenie, że jedynym motywem jego działań jest arogancja mająca zwiększyć poziom powszechnej nienawiści i braku zaufania do niego, bo facet tak po prostu lubi wkur....ć ludzi...........) jest fakt, że cała akcja skupu będzie podważana przez Łapińskiego. Tuora zapewnie o tym wie i dlatego przesuwa te podawanie informacji w czasie, aby utrudnić Łapińskiemu podjęcie konkretnych działań.

Jeśli daty nie zostaną przesunięte, to cały skup będzie realizowany przez tydzień. 20 podadzą zasady, 27 zakończą skup. To mało czasu, nie dla TT, tylko dla jego przeciwników, no bo Łapiński będzie miał dylemat, jak nie zgłosi swojego świadectwa, to na skup się nie załapie. I jak dla mnie to super.

Ta zwiększona ilość negatywnych postów mających siać panikę, też jest zamierzona. Takie umieszczanie wpisów zajmuje trochę czasu, więc bezinteresownie się tego nie robi, tylko na czyjeś zlecenie.

No i ta zwiększona podaż akcji i zlecenia po 7000 sztuk wiszące co 2 grosze, oraz automat skupujący bez sensu drobne ilości są po to, by nie dopuścić do wzrostu ceny akcji orphee. Kiedyś podadzą informację kto sprzedawał i wtedy wyjdzie na jaw, kto jest białym a kto czarnym bohaterem tej historii.

[x]
ORPHEE -3,55% 0,50 2020-06-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.