Dnia 2015-02-17 o godz. 19:46 ~zibivip napisał(a):
> Cieszymy się bardzo że nas nie opuszczasz przy tak niskim kursie.Mi osobiście podoba się gdy kobieta dużo zarabia bo ma poukładane w głowie a to jest duuuuża zaleta.
~zibivip[31.172.188.*] szarlotkę też umiem zrobić, nie ma to jak dom pachnący szarlotką....
mój przyjaciel, nie taki przyjaciel...., ale taki prawdziwy co się po ludzku troszczy, dzwoni do mnie od tygodnia mówiąc "nie bądź głupia, skupu nie będzie, na tego faceta się wypieli wszyscy, dosłownie wszyscy, nikt mu już nie wierzy i dlatego nikt tych akcji nie kupuje, tak mówią moi maklerzy"
warszawfka to warszawfka, gdzie palec nie włożysz ktoś.... kogoś...., może dlatego to nie poszło dziś do góry, ci co mieli na cormay lub orphee stracić kasę, kasę już kiedyś stracili i jak to tu mówicie "leszczy" już nie ma, ludzie uczą się na własnych błędach
a ja w Tuorę wierzę, nie w tego Tuorę który był sprzedawcą marzeń, tylko w tego dziś, który walczy o przetrwanie, taki ktoś jest bardziej pociągający od sztabu zarozumiałych i rządzących światem maklerów i mam nadzieje, że mu się uda, a ja przy okazji zarobię....
a do wszystkich, którzy Tuory nienawidzicie uważajcie......, bo czasem marzenia się spełniają, .....bez niego ani Cormay ani Orphee nie ma szans na jakikolwiek rozwój, pół roku i spółek nie ma, bezpowrotnie