Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,15 zł , zmiana od tamtej pory: -76,74%

Re: kolejne klamstwo TT?

Dnia 2015-02-16 o godz. 08:57 ~becher napisał(a):
> Słuchaj Pandora - bezwzględnie prowadzi swoją grę, zgoda. Ale czy skutecznie?
> Moim zdaniem bardzo nieskutecznie......Oj, teraz to pleciesz głupoty - takich geniuszy
> historia zna wielu - i jak kończyli?! Jednak nie wierzę w ten TWÓJ podziw, jesteś raczej normalna........

Becher, jeśli ktoś inwestuje cały swój majątek, w akcje takiej spółki jak Orphee, na podstawie własnej intuicji wbrew temu co mówi doświadczenie innych ludzi i zdrowy rozsądek, to chyba nie do końca jest normalny.....

życie fascynuje takie jakie jest, i ta jasna i ta ciemna strona jest pociągająca....

Tuora nie jest postacią jednowymiarową, z resztą nikt nie jest, ale podziwiam go za to, że pomimo sytuacji kryzysowej znalazł w sobie moc i nadal walczy, dobrze czy źle, nie mnie oceniać, ale czy skutecznie?... nadal jest w zarządzie orphee, a kto by się tego w sierpniu spodziewał??? no to chyba jest skuteczny....

moja przygoda z orphee powoli się kończy, czy chce, czy nie, muszę wyskoczyć z dużej części do końca tygodnia

może i TT nie ma na uwadze interesu drobnych akcjonariuszy, jego gra odbywa się w innym wymiarze, może te informacje o skupie i przesuwanie terminów jest mu do czegoś innego potrzebne?, może negocjuje z włochami albo z cormay, a informacje w prasie to forma nacisku??? nie wiem....., trzymam za niego kciuki, bo moje serce jest bliżej przedsiębiorcy, który pracą własnych rąk odniósł sukces, niż finansowych krwiopijców, którzy potrafią zniszczyć każdego....

....a rynek reaguje spokojnie i to jest najlepsza informacja dnia.... po skupie akcje nie spadną poniżej dwójki....

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ORPHEE -3,55% 0,50 2020-06-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.