Nie licząc dzisiejszej sesji, Jakubasowi zostało 11 sesji na podjęcie decyzji w sprawie wezwania: jedna w lutym (jutro) i 10 w marcu. Krótko mówiąc, możemy mieć na Polnej potwierdzenie przysłowia "w macu jak w garncu". Ale już teraz napięcie rośnie:)
witaj Pablo! nie wiem, gdzie masz teraz kesza zamrożonego, ale chyba lepiej, żebyś uwolnił choć część pekacem i wszedł tu do nas, chyba aż tak długo nie będziesz musiał czekać na rezultaty:)
raczej nie powinieneś tego żałować, bo jak nam ładnie zagra akcja S>=25 i się przyłączysz, to po zrealizowaniu zleceń na Polnej spokojnie zdążysz wrócić na Hawe przy podobnych poziomach i odkupić dwa i pół razy więcej akcji:)
Ja tez mialem hawe tydzien temu, ale udalo mi sie ja wywalic po 1,02 i kupilem za to POLNA. A wczoraj troche MIESZKA wywalilem i tez cos tam jeszcze dokupilem.
zdaje się, że jesteś trochę wyrwany z kontekstu...
słuchaj, możesz otworzyć nowy wątek, podzielić się swoimi spostrzeżeniami, wnikliwą oraz rzetelną analizą bieżącej sytuacji Polnej i perspektyw jej rozwoju, a co za tym idzie, adekwatnego zachowania ceny akcji i zachęcić uczestników tego forum do dyskusji...
według mnie, większe znaczenie ma to, że zamkęli się na 843, a nie że na chwilkę przekłuli wsparcie; już raz tak było ostatnio w listopadzie, prawie panika, po naruszeniu kluczowego wsparcia, a potem szybko zaczęło odrabiać;
a, miałem nie odświeżony ekran, ostatecznie kilka punktów niżej, ale to i tak nic nie zmienia, to nie jest apteka; a znów w mediach obserwuję wysyp negatywnych info o USA i to mi najbardziej wygląda na chęć skupowania w dołku przez wielkich, normalka;
bolo7 dobrze mu napisałeś:). Cholera, tak patrzę na te Stany i powiem Wam, że naprawdę robi cię nieciekawie. Oby, jak pisał Jethro, w poniedziałek przyszło u nich opamiętanie!
dotychczas mówiono o obronie 741 pkt., jesteśmy już niżej i tak w zasadzie - jak to powiedział wczoraj Kuczyński - Amerykanie będą teraz skupiać się na poziomach 650 - 660 pkt. Trochę im zostało. Mam nadzieję, że jednak będą chcieli w przyszłym tygodniu trochę podciągnąć w górę?! Dla Polnej ma to też znaczenie, bowiem kiepskie otoczenie zewnętrzne będzie wykorzystwywane do dalszego "zbijania" kursu! Tak mi się przynajmniej wydaje?
no to jak mówił Kuczyński, to na pewno będzie odbicie:)
on jest takim trochę antywskaźnikiem, przecież np. już na początku stycznia wieszczył murowane 2400 na WIG20 itd.
myślę, że w tych czasach nie ma nikogo, kto jest w stanie cokolwiek mądrego wymyślić? W tej chwili każdy "wróży z fusów" i liczy, że udało mu się "w miarę" trafić:) Ok, czas ma sen. Mamy weekend i należy się odpoczynek.
to tylko, żeby dobrze Ci się spało, nawet, jak janeksi bardzo się przejmą paroma punktami poniżej wsparcia, to kolejne wsparcie jest tylko 11% niżej. Dal Polne, która jest juz mocniejsza od SP500 oznaczałoby to spadek do okolic 8,5 zł, czyli to się mogłoby spokojnie osuwać po wsparciu... Ale, trzeba iść spać, jakoś mnie te usiaki coraz mniej emocjonują, to są histerycy...
miałem odpalić dopiero jutro kompa, weekend miał być tylko dla żonki i uwrisów, ale zajrzałem i fajnie mi Was przeczytać:)
stanami się nie przejmujcie...
co by się tam nie działo, to jesteśmy bezpieczni;
kombinuję, jak tu jeszcze zdobyć kaskę na Polanekę, chyba opchnę złoto, bo już jest trochę przydrogawe...
ale wiosną dzis zapachniało...
do zobaczenia (przeczytania) zawtra:)