Forum Giełda +Dodaj wątek

Zmiany zmiany zmiany czliy loco mówisz i masz

Zarząd LUXIMA S.A. z siedzibą w Ełku informuje, że w dniu 22 grudnia 2011 r. Rada Nadzorcza Spółki działając na podstawie § 22 ust. 2 litera d) Statutu Spółki podjęła uchwały o odwołaniu Pana Krzysztofa Godusławskiego z Zarządu Spółki oraz funkcji Prezesa Zarządu, powołaniu Pana Jacka Olejkowskiego w skład Zarządu Spółki i powierzeniu mu funkcji Prezesa Zarządu oraz o powołaniu Pani Doroty Konarskiej w skład Zarządu Spółki i powierzeniu jej funkcji Członka Zarządu odpowiedzialnego za sprzedaż i marketing.

tyle można znaleźć nt nowego prezesa

Ukończone studia inżynierskie o specjalności agrolotnictwo oraz studia podyplomowe MBA, karierę zawodową rozpocząłem prowadząc własną działalność gospodarczą, kolejnym etapem rozwoju zawodowego to praca w handlu; karierę handlowca zakończyłem pozycją National Sales Manager w Colgate-Palmolive New Geographies, następnym etapem rozwoju mojej zawodowej kariery to praca związana z zarządzaniem dużymi zespołami oraz odpowiedzialnością za wyniki firm. Największym moim sukcesem zawodowym jest uratowany od upadłości zakład produkcyjny; (Czyli że z odpowiednim doświadczeniem :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LUXIMA 0,00% 0,01 2018-11-14 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.