Ja to widzę tak
Krzyś zostaje przesunięty do Tego co mu wychodzi najlepiej czyli zabawy ledami (pomimo że prezesem był cienkim jak stówka to głowy do technologii ledowej nie można mu odmówić)
Dorotka no cóż udziałowiec mający 20% w spółce może spokojnie mieć członka w Zarządzie albo Radzie (wybrał w Zarządzie) Co dla nas może mieć o tyle dobre strony, iż Członkowie Zarządu ponoszą dosyć dużą odpowiedzialność (odpowiadanie majątkeiem w przypadku nie zgłoszenia wniosku o likwidację Spółki) więc lepiej żeby rodzinie Godusławskich zależało. A co do nazwy Członek Zarządu do spraw sprzedaży brzmi lepiej niż Członek Zarządu do spraw własnych bo podejrzewam, że do tego to się w ostateczności sprowadzi ponieważ nie bardzo wierzę aby nowy prezes pozwolił sobie na to aby coś mu nie zagrało.
No właśnie nowy prezes, z tego co mi się udało wyszperać to miał do czynienia z branżą elektryczną, firmami innowacyjnymi, dofinansowywaniem z unii i uratował już jakąś Spółkę przed likwidacją, czyli ktoś kogo teraz luximie trzeba. Dla niego myślę że jest to też szansa gdyż wchodzi do prawie pierwszej ligi (bądź co bądź spółka giełdowa pomimo że NC)
Tak więc na razie figury (i pionki) rozstawione myślę też że jest już jakiś plan czy Spółka o tym poinformuje czy po prostu go szybko wdroży zobaczymy
A co do sprzedaży myślę że niektóre deale mogły nie dojść z przyczyny braku kapitału obrotowego to też już nie powinno być aż takim problemem po emisjii (przynajmniej przez pierwsze 3-4 miesiące) :)