Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  7,98 zł , zmiana od tamtej pory: 158,77%

Zabawa trwa

Dlatego piszę o rozmowie telefonicznej i różnych wariantach niekiedy bym prosił ze względu na wiek aby ich przyszli spadkobiercy się zaangażowali Zarobki w energetyce były i są przyzwoite więc i emerytury nie najgorsze tak że ich stać
Jak by chcieli to mogę ich poprowadzić jak sobie zrekompensować zakupy z promocji bankowych / kilka tysięcy bez problemu można pozyskać ...
https://www.bankier.pl/wiadomosc/500-zl-za-zalozenie-bezplatnego-konta-od-Citi-Handlowego-8604897.html

...muszę ich tylko przekonać do solidarnego wspólnego co miesięcznego zakupu małych pakietów akcji ...to jest właściwy krok w stronę sukcesu ...skupimy te akcje a potem będziemy szukać jednego kupca który to od Nas odkupi po cenie Nas satysfakcjonującej... kropla drąży skalę a do wykorzystując jest ponad 1 tys osób które podpisało umowy z Grupą Gdańską ...inne osoby które nie podpisały umowy a zostawiły kontakt ...jest grupa warszawska ...są inni akcjonariusze których będę przekonywał do wsparcia pospolitego ruszenia ...Nie wiem czy realistycznie czy optymistycznie ale założyłem że biedniejsi 50 sztuk czy 100 szt innych może będzie stać na więcej założyłem że średnia na osobę wyjdzie 250 sztuk co miesiąc co daje 250 tys akcji miesięcznie a rocznie 3 miliony tylko przy 1000 osób jeśli średnia za duża to te same 3 mln zebrane z rynku można osiągnąć zwiększając parametr ilość osób ..a gdyby średnia 250 szt była realna już w ramach Grupy Gdańskiej to pozostałe osoby mogłyby spowodować że wspólnie zebralibyśmy 5 mln akcji przez rok z wykorzystaniem comiesięcznych małych zakupów ...jeden mniej drugi więcej ...Bo jeśli nawet ja kupię 100 tys akcji jednorazowo czy w ratach to nic to nie zmieni ...ale takie pospolite ruszenie które w rok odbierze od sternika / bo gra się tak jak przeciwnik pozwala/ czy od tych o słabej wierze co sprzedają 5 mln akcji w ratach przez rok to już coś może zrobić a akcji do sprzedaży już dużo nie ma .To już mój ostatni post ponownie będę aktywny po wyborach .Pozdrawiam czekających cierpliwie na ponadprzeciętne zyski z inwestycji w akcje ENERGA.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ENERGA 1,99% 20,55 2026-02-11 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.