Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,03 zł , zmiana od tamtej pory: -11,11%

Witajcieeee!!! I'm back!

Czuję się wywołany do tablicy przez mojego wspaniałego i utęsknionego Heheszkę! Witaj druhu drogi!!! Co tak długo nie odzywałeś się? Zacząłem się już trochę martwić ale jak widać masz się całkiem dobrze.

Ja mam się świetnie! Cały czas byłem obecny na tym forum choć muszę przyznać, że z coraz dłuższymi przerwami, bo jakość tego forum oraz wypowiedzi co niektórych budzą we mnie grozę i przerażenie.

Z tego miejsca chciałem Wam i spółce APIS serdecznie podziękować za możliwość przeprowadzenia pewnego eksperymentu na który czekałem kilka ładnych lat. To, czy się "ON" uda, to pokażą kolejne miesiące. Wracając do naszego zakładu, to mojego zdania nie zmieniłem i nadal uważam, że słowo droższe pieniędzy. Zakład przegrałem i przelew poszedł - na samym dole potwierdzenie (mam nadzieję, że nie masz mi za złe, że zasłoniłem pewne "wrażliwe" dla mnie dane :).

Nie opublikowałem wcześniej potwierdzenia, bo to był jeden z bardzo ważnych elementów mojego testu, który miał za zadanie pokazanie, ilu jest poważnych i prawdziwych inwestorów, a ilu to zwykłe mendy forumowe, krętacze, wieloniki i groszołapy. Teraz wszystko już wiem. Samo zniknięcie i nie udzielanie się na forum też było zaplanowane. Nie chciałem pokrzyżować realizacji pewnych działań "co niektórym" w ich niecnym planie. Oczywiście..., nie omieszkałem skorzystać z pewnych "okazji" inwestycyjnych na spółce APIS. Teraz, przy kolejnym fix-ie mogę powiedzieć, że mamy do czynienia z zawodowcami, a co z tego wyjdzie......................... ZOBACZYMY!

Do rychłego usłyszenia...!

https://i.imgur.com/o6KHgps.jpg

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
APIS 0,00% 0,02 2025-09-26 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.