Forum Giełda +Dodaj wątek

WIARYGODNOŚĆ IRENEUSZA....CZY JEGO NOTORYCZNE KŁAMSTWA

proszę bystrzaku, skończ już pierdo.... te swoje farmazony o ratowaniu i jebani....za FRIII

Zobacz wątki dotyczące Trion
Autor | ~IRENEUSZ [62.75.186.*] 2011-06-20 21:26

CHOĆ JEDNKA POMPKA POD WYJSCIE, BO NIKT MI TU NIE POWIE, MOZE SAJMI ALE TEGO BYSTRZAKA ZOSTAWMY NA BOKU, ŻE NIE ODDAŁBY TRU PA GDYBY MOGL WYJSC CHOCIAZ NA ZERO..................
.............WIEM JAK TEZ KIEDYS MOGLEM WYJSC Z CZP NA ZERO, ALE MYSLALEM ZE BEDZIE ŁAJKA I ODDALEM ZE STRATA. BU haha

a dziś

Autor | ~IRENEUSZ [62.75.186.*] 2011-06-24 10:56
I WIESZ NAWET ŻE ZYGA, OLEK I JA UMOCZYLISMY NA CZP. A JA CI POWTARZAM NIEUKU, ŻE NIGDY NIE MIALEM CENTA .WIEC JAK MOGLEM NA NIM STRACIC?!? BU

zobacz Iruś jaką jesteś kłamliwą i sprzedajną DZIWKĄ, oszczę sobie wstydu!

czy jest coś takiego jak WIARYGODNOŚĆ IRENEUSZA???

czy ktoś ma jeszcze jakieś pytania co do wiarygodności tej giełdowej prostytutki?

pozdrawiam bardzo gorąco!!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KBDOM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.