Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,44 zł , zmiana od tamtej pory: -46,58%

WAŻNE INFO DLA FORUMOWICZÓW PHARMENY

drodzy forumowicze, wczoraj wieczorem dotarła do mnie smutna wiadomość z góry. podjęto decyzję o zakończeniu projektu prowadzonego przeze mnie od około dwóch lat. jeśli czytacie moje wpisy to wiecie o ludziach w czarnych rękawicach. tak, to oni finansowali ten projekt.
w lipcu 2020 dostałem poufne zadanie stworzenia dwóch profili na forum Pharmeny. zaczynałem jaki Jan. aby nadać trochę kolorytu do nikłej dyskusji dodałem wuja. i co jakiś czas kogoś nowego w stylu aro czy Adam. niestety chcąc sprostać jak najlepiej zadaniu, zdarzało mi się mylić IP i Jan raz miewał IP wuja i odwrotnie. mocodawcy nie tolerują takich wpadek i zasugerowali wprowadzenie drugiej mocnej postaci. dostarczono mi nowy sprzęt ograniczający wpadki techniczne do minimum.
i w ten sposób powstał Wafelek.
na lewym komputerze otrzymanym od dyrekcji na monitorze ustawiłem wielki napis 1-mna, a na drugim Wafelek. pomyłki natychmiast zniknęły.
ciągnąłem to dwa lata. prowadzenie wuja na początku jeszcze mnie kręciło, ale z czasem postanowiłem zmienić jego zachowania. wuj zamieniony został w 1-mna. założyłem mu konto na Bankierze, aby nikt się pod niego nie podszył. no i rozpocząłem wklejanie tylko wklejek z internetu i zero interakcji z otoczeniem. powstała intrygująca ale nudna postać.
jednak Wafelkiem mogłem się fajniej "pobawić". Wafelek jako forumowy błazen każdego dnia pozwalał mi się odprężyć po przygotowaniu materiałów badawczych dla mocodawców.
widocznie moja praca była profesjonalna skoro nikt nie zauważył, że wuj/1-mna i Wafelek to jedna osoba.
jednak góra stwierdziła, że projekt się już nie rozwija i moje dane stają się bezużyteczne. postanowiono zakończyć projekt. teraz mam kilka dni spokoju, a później dostanę nowe zadanie do wykonania.
prawdę powiedziawszy nie dziwię się ich decyzji. sprawdźcie listę tematów o spółce - na każdej stronie jest 30 wątków. jeśli moderator usunąłby wątki pisane przez wuja/1-mna i Wafelka to pozostałby ich ułamek. nikt nie interesuje się ta spółką.
a ja jako 1-mna nie mam już nawet siły szukać jakichkolwiek artykułów i wklejać ich tutaj. ostatnio już muszę wklejać jakieś głupoty o jajkach.
jeśli czujecie się rozczarowani moim zniknięciem, to zapraszam na kilka innych spółek na forum. prowadzę tam inne projekty. jeden na spółce biotech : )
informuję także, że Sputnik i Nowak nie są moim wytworem. a ludzie w czarnych rękawicach nie należą do żadnej spółdzielni. są szanowanymi naukowcami, których pojazd utknął na Ziemi i próbują się stąd wyrwać. płacą mi pigułkami (nie, nie Menavitin).
jeszcze raz wasz żegnam i dziękuję za interesujące dwa lata.
teraz dyrekcja tylko przełączy 1-mna na tryb "autopilota". będzie regularnie wklejał dalej wklejki dla niepoznaki. i tak nikt ich nie czyta.
to zadanie jest tak mało skomplikowane, że nie ma sensu zatrudniać żywej osoby. zrobi to elegancko program komputerowy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PHARMENA 1,78% 3,44 2026-05-08 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.