pelna lista miekkich pulokow na watkach techa, to ci, ktorzy sie z niego smiali jak pisal przed czasem, ze spadnie z 3,5zl, a teraz nie potrafia przyznac sie do bledu.
Dnia 2023-10-20 o godz. 13:51 ~Markos napisał(a):
> Po co się tutaj tak produkujecie koło i tech skoro spółka taka bee dla was? Jak jesteście takie spece od inwestowania to idźcie tam gdzie zarobicie a nie tutaj pouczacie ludzi i troszczycie się o ich kapitał. Macie aż taką satysfakcję że spadło od 3,5 czy chcecie po prostu kupić jak najtaniej?
Dnia 2023-10-20 o godz. 14:03 ~papagiorgio napisał(a):
> Założyli se kolko wzajemnej adoracji chyba mają się ku sobie :)
zeby techowi nie zasmiecac watkow, tu wam odpowiadam dziewczyny :)
zarabiam tu pieniadze, ale przy okazji produkuje sie tu ja i tech chyba podobnie, (dla srednio rozgarnietego umyslu to oczywiste, ale tu mamy doczynienia z wyjatkowymi lamusami, to wyjasniam ) udowadniamy na forum kto jest miekkim batonem, potrafi jedynie obsmiewac dobre rady, klamac i naganiac, a jak przychodzi wyjasnienie z rynku, to do bledu sie nie przyzna, tylko siedzi w budzie jak kundel.
Millutkiego tech wyjasniel wystarczajaco, jak to w 2020r naganial od 10zl na kupno, dalsze wzrosty, a spadlo na 1zl a teraz udaje eksperta. nie tylko millutki tak robi, inni z miekkich pulokow tez, wiec jesli nie chcecie, zebym was wskazal z nicku i ip, to do budy mieszance.
papagiorgio, jesli ja mam sie z techem ku sobie, to jak nazwiesz to stado baranow masujacych wzajemnie po mieczakach pod watkami techa?? tez jestes w tej grupie.
wszystko jasne mieczaki, czy mam wam to rozrysowac, zeby dotarlo???