Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,55 zł , zmiana od tamtej pory: -61,65%

Re: Uwaga, Sz, Markos, Millutki, src, papagiorgio i inni to mieczaki!

jak sie mozna bylo domyslic, zebrala sie teczowa elita pod moim wpisem i liza sie po mieczakach , puloki:)
nie rozsmieszajcie mnie dziewczyny, srednia 2zl u was jest tak mozliwa, jak to, ze ja zostane papiezem.
wystarczy przesledzic wasze wpisy z ostatnich lat, zeby nie bylo watpliwosci, ze marzycie o zysku.
wliczamy oczywiscie zaksiegowane straty z lat poprzednich, bo wykazanie zysku w tym roku na qubiku, to nawet Millutki potrafi:)

Dnia 2023-10-21 o godz. 18:53 ~Millutki napisał(a):
> Kwiczy bo nie kupił jak było po 1.40 .
> > I żal mu ściska jelitka że my obkupieni po uszy ...

Millutki, wystarczylo mi 3min, zeby znalezc twoje wpisy z 2020r, chwalisz sie zakupami po 1,4 za pare zloty, ale powazne zakupy miedzy 10-7zl co kilka sesji przemilczasz. twoja srednia jest ponat 5zl, bo przypominam, ze straty z 2020,21,22r tez sie licza miekki puloku:)

reszte miekkich pulokow tez po ip znalazlem z wczesniejszych wpisow, wiec nie udawac ekspertow przegrywy.
do budy burki:)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
QUBICGMS -25,53% 0,70 2025-12-19 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.