Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  13,02 zł , zmiana od tamtej pory: -88,94%
Powtarzam po kimś ale jak dla mnie sukces UBOAT i Thiefa tylko potwierdza że małe ambitne zespoły które chcą coś udowodnić stać na wiele więcej niż duże które już usiadły na laurach pewne swojej nieomylności. CFG będzie tym miejscem w ktorym się o tym przekonacie - poprzedni zespół kosztował około 750k kwartalnie - wypalił dziurę w budżecie - dał nam oczywiście dobre PD ale w jakiej cenie....potem zastanówcie się ile przez pół roku kosztował support tego "bestsellera".
Czekam na kolejne preprodukcje CFG z badaniami rynku jak w przypadku UBOATA - a pomysł żeby zamienić "nasz lotniskowiec" na inna łajbę - pancernik, niszczyciel itd - uważam za interesujący.
I ja sobie spokojnie poczekam zbierając akcje niecierpliwych koło 12 co miesiąc. Dzięki chłopcy - mam nadzieję ze się adameczek nie załamiesz jak z wzrostami będziesz musiał poczekać - oczywiście wierze w podbitkę pod PD - ale najlepsze przed nami. Dodam ze kupowałem ULT za 6 z haczykiem - co prawda po drodze się pozbyłem ale nosa miałem do spółki.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CFG -10,28% 1,44 2026-06-24 15:56:00