Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  21,80 zł , zmiana od tamtej pory: -69,36%

tu będzie gorzej niż na cda.pl. chcieli opchnąć akcje

prezesesiki ale im sie tak do końća nie udało więc robią minę do złej gry.
na moje sokole oko to dwa dni będzie po zabawie. sam debiut słaby jak i pierwszy dzień notowań.
Zdradźcie mi tajemnicę jak to jest. Idę do banku i chcę kredyt pod dom. wyceniam go realnie na 4 miliony. po czym bank mówi hola hola ale te badziewie kosztuje maksymalnie 2 miliony. Jak to możliwe że mogłem pomylić się w wycenie domu o połowę? ano tak bo chciałem chytrusowo cwaniakowo pozyskać więcej szmalu od banku pod lipny dom który de facto jest szopą.

czy oni też się tak pomylili? wycenili swoją pracę swoją firmę i swoją przyszłość na 35 zł za akcję a przyszli z fundów i powiedzieli że za te ich śmieszne gierki na atari mogą zapłacić po 19 zeta ale to i tak w porywach jeśli dobrze rozkręcą kursik aby się tych akcji szybko pozbyć.

dobra dzieciaki. wracać na TEN. tutaj nic nie bedzie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOOMBIT -0,30% 6,68 2025-10-24 16:29:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.