Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,27 zł , zmiana od tamtej pory: -19,19%

troll Ta nagania na syfble znaczy czas sie ewakuować i kupować INM

za to nagania bezczelnie na INVENTIONIE na spadek więc tam trzeba kupować. Jak zacznie naganiać tam na wzrosty lub sie uciszy znaczy czas delikatny realizacji zysków.
Ja na antywskaźniku trollowi Ta zarobiłem w 2020 i 2021 r na INM i SBE średnio portlef prawie 3 x.urósł.
Troll Ta pisał w grudniu 2020 by sprzedawać INM bo sam sprzedał ponizej 0,6 i kupować SBE po 06 a ja na odwrót sprzedałem kupione akcje SBE po 0,152 po 0,78 i po odcięciu pp również z zyskiem po 0,64 a na akcjach serii F poszło po 0,44.
Oczywiście kupowałem w grudniu 2020 INM średnio po 0,58 i te akcje sprzedałem po 1,54 w październiku 2021....a troll Ta wyje teraz tak jak i wył wtedy i wyje już ponad 2 lata hahahahahahaha

a ja spokojnie akumuluje gotówkę na kupno INVENTIONA i polecam zbierać ORLEN bo w listopadzie zobaczycie tam 80 a do końca roku 90-100 zł.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOFTBLUE -0,45% 0,22 2025-10-17 16:47:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.