Forum Giełda +Dodaj wątek

TRION - Dzisiejszy dzień źle rokuje na przyszłość ...

Jestem optymistą ale dzisiejsze tak luźne przełamywanie kolejnych wsparć 0.42 , 0.41 źle rokuje na przyszłość. Czuje że tu będzie jeszcze conajmniej potrójny wodospad.
Wkurzam się sam bo mam 155000 szt po 0.44 i od dziś ustawiam stop na 0.40.
Sądze że tu spadniemy na poziomy 0.20 - wtedy przynajmniej będą równe szanse dla każdego inwestora.
Cwaniaki przejeli nową emisje po 0.20 więc na dzień dzisiejszy mają 100% zysku i pewnie to oni zaczynają pakiety wywalać po 100000 szt gdzie bez problemu przełamują wsparcia.
Takie moje spostrzeżenia. Ja na 0.40 się wycofuje, głęboko zastanawiam się już teraz.
Tu bedzie jeszcze wodospad na conajmniej 0.25
To nie ten czas i nie ta cena.
Ehhhhhh

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KBDOM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00