Dnia 2015-11-27 o godz. 10:18 duch- napisał(a):
> A jak oszukali to sprzedałem i też UCZCIWIE to napisałem.
> BEZ POWODU TYCH AKCJI NIE SPRZEDAŁEM.
> Wszystko skończyło się:
> - gdy okazało się, że prezes jest mani.pula.ntem.
> - gdy okazało się że jest DRU.KARZ.EM który klamie w tak poważnej sprawie jak emisja.
> - gdy okazało się, że nie ma szacunku do mnie i moich pieniędzy i ma gdzieś mnie drobnego inwestora
> - gdy okazało się, że nie ma tych wielkich zysków po IIQ które obiecywał
>
> - GDZIE KRYTERIUM USTALANIA CENY? Nie wiedzieli, że takie coś istnieje???
> - Gdzie słowo które dali?
> Coraz bardziej byłem zdziwiony tym co widzę, tym co się dzieje. Emisja była tylko dopełnieniem czary goryczy.
>
> Przestałem marzyć wierząc w uczciwość pięknie rozwijającej się polskiej firmy.
>
> Piękne, artykuły, populizm itp (Wałęsa wstęgę przecina). Kłamstwo ma jednak krótkie nogi.
> Skąd ta nagła potrójna emisja? Dlaczego kolejna ta trzecia emisja 5 mln akcji na 2 lata wisi i czeka - to nonsens?
> A kiedy ten kolejny dodruk z emisją dla wybrańców? Zapewni, że już nie będzie? Wierzyć w jego słowa?
>A historia z załącznikiem gdzie stabilnemu akcjonariatowi złamali kręgosłup. A te dziwne ruchy akcji przed infami? Przed ogłoszeniem emisji zachowanie kursu to już w ogóle farsa... .
>
> Jak mają tu byś spektakularne wzrosty to Ursus misi nauczyć się prężnie i S A M O D Z I E L N I E działać.
> Wiecznie nie będzie rządowego lewara itp. A co będzie jak się skończy?
> Ta pomoc miała służyć by stanęli na nogi, a nie przejadali zyski na magów, wróżów i innych wybitnych specjalistów na których Ursus wydaje krocie.
>Dopóki samodzielnie nie staną na nogi to będę tu tylko ruchy spekulacyjne, a nie trwały wzrost.
..................................................................................................................................................................................
A teraz zobaczcie link (poniżej) i przeczytajcie to powyżej co napisałem w połowie 2015 gdy pierwszy raz OSZUKALI.
https://www.forbes.pl/biznes/insider-trading-w-ursusie-spolka-na-krawedzi-bankructwa/fjbzfcf