z początkiem października 2021 mialam tylko zysk 300€. Chcialam sie wycofac i Krystian Nowak Analityk Pixpal (pixpalpro.com) powiedzial ze nie ma takiej potrzeby,on podlaczy to automatycznie i zarobie pieniadze.W lutym 2022 dzwoni i mowi ze zarobilam 27258,56€ i mi wyplacic te pieniadze. 3 marca 2023 musialam zalozyc skrytke za 1000€ i wtedy mi wyplaca pieniadze.Wplacilam te pieniadze (policjia sprawdzila ze te pieniadze odebral Yaroslav Chymbur)gdy otrzymali moje 1000€ powiedziali ze nie moga mi wyplacic moich pieniedzy bo nagle stracilam 2000€ i konto mam zablokowane, niby przez AML. mastercard nic z tego nie potwierdził. Od kwietnia 2022 była sprawa w prokuraturze, zakończyła się całkowicie w styczniu 2023, a umorzenie nastąpiło w lutym 2023. Niestety nikt z osób które mnie oszukał za kratki nie trafił. Jednak dzięki kancelarii swoje pieniądze otrzymałem. Dwa przelewy na moje konto - sprawdzone, nie pochodziły z kradzieży od innej "nieświadomej / okradzionej" osoby. inny jeśli też zostali oszkani przez pixpal albo kingdom investment moga kontaktować się z 696718446 , numer nie jest całodobowy, najlepiej łapać prawnika z rana, do południa. Ale pomogą, wiem, bo dzięki niemu moje zycie i rodzina się nie rozsypała.