ania, też dostałem pismo z umorzeniem, ale jak magda prawniczki złożyły zażalenie, chyba w 5 już dniu od kiedy pismo na mój adres przyszło, po półtora miesiaca dostałem kolejne zawiadomienie, że umorzenie zmieniają razem z numerem całej sygnatury i podpinają je pod inne dochodzenie razem z paroma jeszcze osobami, wiec wydaje mi się ze wznowienie w tedy bylo dla kilku osób, jak pojawiły się nowe dowody to tak przy okazji, no i dalej jest sprawa prowadzona.
mialem tez robione przelewy z banku w polsce, z mbanku, bo mam jeszcze w polsce konto i te przelewy na początku roku do mnie powracały, nie wiem czy sam dałbym radę to osiągnąć, moze a moze nie, na pewno nie US, bo teraz tam rezyduję na stałę, więc tym baedziej sam potrzebowałem kogoś w polsce, kto zajmie mi się tą sprawą.
niestety z dawnych lat też wiem, ze nasza policja lubi uwalać sprawy, nie ważne jak ważne one sa dla nas po prostu to robią,
z resztą pewnie adwokaci ci mowili o tym ze tak sie moze zdarzyć, wiec nie przejmuj się tylko poczekaj na rozwinięcie sytuacji