Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  11,00 zł , zmiana od tamtej pory: 345,45%

Ta spółka ma jakieś dno? Dziwne zachowanie?

Zastanawia mnie cloud. Był czas, że kupowałem sobie tu akcje po 17 i jednego dnia sprzedawalem za 19,90. Dziwiło mnie wtedy kto kupuje po takiej cenie jak dało radę spokojnie taniej. To było bardzo dziwne, ale dawali to brałem. Potem zastanowil mnie mocny zjazd na 16. Raz tu kupiłem za 16 i sprzedałem taniej, na szczęście nie dużo tracąć, pospieszylem sie bo potem byl jakis nagly dziwny wystrzal i sru na 12 zl. To juz sie wydawalo absolutne dno, a tu jest już 11. Czym ta spolka sobie zasłużyła na taka przecene? Czasami ma sie wrazenie ze na tej naszej gieldzie to tlyko widzimisie jakiegos grubasa ma znaczenie i zadne inne czynniki niewiele znacza. Cena teraz jest bardzo atrakcyjna ale przy takich obrotach strach tykac takie spolki, bo co z tego ze jest okazja jak malo kto chyba wie ze taka spolka istnieje?
Co tu sie dzieje? Jest ktos w stanie zdradzic cos miedzy wierszami bo to az ciekawe :).

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CLOUD 2,73% 49,00 2025-09-24 17:00:00