Piszę tego majla do poważnych akcjonariuszy Celon Pharmy, a nie do osób, które postponują spółkę i snują teorie dziwne.
Pozyskałem informację ze spółki, że otwarcie nowego centrum, które jest budowane będzie powiązane ze spotkaniem dla inwestorów.
Spółka najprawdopodobniej ogłosi to w odpowiednim czasie, zapewne za parę miesięcy.
W związku z tym, że ja jadę na 100% to już wstępnie zapraszam paru z tych kolegów z forum, którzy tą inwestycję traktują jako najważniejszą w portfelu i znajdą dzień wolnego czasu:)
Nie wiem oczywiście o której będzie event ale ja przyjadę z Bydgoszczy specjalnie na to wydarzenie, więc będę miał ze 300km.
Jeśli ktoś będzie jechał to jakoś się dogadamy, żeby się przy okazji w tym nieznajomym tłumie rozpoznać i pogadać chwilę.
Okazja wydaje się świetna, żeby zobaczyć i pochodzić po nowym obiekcie, będzie to na pewno wyjątkowe spotkanie dla inwestorów.
Mam taki chytry plan, żeby całość nakręcić kamerką HD i zrobić film na youtubie, ale dopiero jak dostanę na to zgodę ze strony spółki.
pozdrawiam