Czekam na konkretne decyzje w sprawie nachodźców i banderowców, bo tylko to przekona mnie co do słuszności tej prezydentury. Dość dojenia polskich podatników!!! Mam nadzeje,ze go nie urobia i bedzie niezalezny ale martwi mnie jego zbyt przychylny stisunek do USA a zbyt negatywny do naszego wschodniego sasiada Federacji Rosyjskiej. Sasiadow nie musimy kochac ale musimy z nimi umiec funkcjonowac. Uważam że K . Nawrocki nawet gdyby chciał rządzić pro Polsko i tak będzie sterowany przez peJ Zobaczymy czy pozwoli na han w sejmie To już będzie dowód POLACY MUSZĄ odpuścić i się zjednoczyć dla Polski nie kłócić się a zabrać się do ROBOTY. Róbmy porządki na swoim podwórku , w swojej gminie , mieście i pracy . Praca u Podstaw to nasza Robota . Szachraj Schudrich tez byl w sejmie, po co? Słabe jest to, że politycy chcą nas zbroić na kredyt. Kredyt to zniewolenie oraz oslabienie złotówki. Znów zbiednieje ten kto trzyma złotówki.
W kazdej przysiedze brak mi slowa,,Polskiego,,Narodu, Panstwa itd nie ma tego dodatkowego slowa, jakiego Narodu,jakiego Panstwa?
Bardzo niedobrze. bo mozna Rosję nienawidzieć ale trzeba się z niǎ liczyc i lepiej byloby przywrocic sasiedzkie stosunki z zachowaniem dystansu i ostroznosci. to nie wybor wolnego narodu tylko wybor 51% narodu. narod go nie wybral. nic sie w Polsce nie zmieni. Nikt nie wie który kandydat ile głosów otrzymał. Nie wiadomo, kto wygrał wybory. Pierwszy raz taka sytuacja, a trochę już żyję...
Anglia zorganizowała Powstanie Warszawskie i była inspiratorem wszystkich polskich powstań. Zgadzam się z autorem !!! Anglicy to nasz historyczny 4 - ty zaborca i doskonale skuteczny w naszej szerokości geograficznej intrygant polityczny, który cynicznie wygubil masę polskich istnień wpychając Polskę pod walec (powst. Listopadowe, Styczniowe, II WŚ... "brytyjskie gwarancje")
Kiedyś, za poprzedniej, sowieckiej komuny mieliśmy przynajmniej rodzime prężne rolnictwo. Unijna komuna wytrwale to polskie rolnictwo ogranicza i niszczy. A nie tak dawno polscy rolnicy w ramach wspólnej, unijnej polityki rolnej musieli płacić miliony euro kary za przekroczenie w unijnego limitu produkcji mlek