Od kiedy zlikwidowano PRL, mam nie tylko takie uważanie, ale pewność, że jest tak, jak pan mówi, to znaczy, że POLSKA JEST DEMONTOWANA. PRL chociaż realnie istniało. Za to po 1989 coraz bardziej przestajemy istnieć. Najpierw gospodarczo, a teraz politycznie. DO TEGO TRWA DORZYNANIE OSTATKOW POLKIEJ WŁASNOŚCI Tyle trudu, tyle wyrzeczeń naszych ojców, żeby odbudowywać z gruzów Warszawę, powstawały fabryki, huty, stocznie, szkoły, aby zlikwidować analfabetyzm...i to wszystko poszło na marne Bo większość Polaków chciała zachodniej demokracji, a zachodnia demokracja miała nowy rynek zbytu, ograbila i uczyniła z Polaków niewolników, a byliśmy krajem samowystarczalnym. Mieliśmy wszystko swoje i wszystko to, co do godnego życia potrzebne. Myślę, że gdyby Polacy tak nie protestowali, o chciejstwo zachodniej demokracji, to rząd PRL- nie odważył by się iść na układy z zachodnim zdegenerowanym systemem. Pamiętam początkowe wielkie zadowolenie i radość wśród Polaków, że była w sklepach coca-cola, Marlboro i później McDonald' Syjonistom juz sie znudziło udawanie ze Polska jest Polaków
Prezydent Nawrocki już bredził na swoim przemówieniu o zrównoważonym rozwoju, więc niezwykle naiwnym z mojego punktu widzenia jest twierdzenie ,że może on na coś nie pozwolić. Będzie on kontynuatorem dotychczasowej agendy niestety.
Świat tzw. Zachodu a szczególnie USA zasługują na III światową. Wcale nie są tacy silni ani wielcy. Gdyby nie dodruk dolarów od bardzo dawna, to żyliby na gorszym poziomie niż wielu innych
Decyzja o dołączeniu do nato to nie jest decycja o odwróceniu się od Rosji.. to jest decyzja o zaprzestaniu bycia neutralnym i do dołączeniu do bandy cwaniaków nie robiących nic innego - tylko knujących jak tu obalić rząd i doprowadzić do rozpadu Rosji.. Żydzi i Niemcy organizując zamach stanu w Rosji w 1917 roku wjeżdżali do Rosji przez FINLANDIĘ. Lenin przez Finalndię wjechał do Rosji.
Finlandia , nastepny Kolorowolewacki kraj na DNIE !! Faktem jest ze tam gdzie Kolorowolewacka Ideologia ta Bida !! Bandziorstwo i na koncu upadek Kraju pod kazdym wzgledem . w kazdym kraju to widac .Polska wybrała w 89 tą drogę Tak wszyscy skończymy jak ich nie powstrzymamy,,nie będziesz miał nic i będziesz szczęśliwy ,,