Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,22 zł , zmiana od tamtej pory: 0,91%

Soft z wolna sposobi się na przedostatni schodek 0,14

Tak uważam...Dzień dobry! Jest tu Rafał? bo mam Mu coś do powiedzenia, a mianowicie że przepłacił biorąc 0,18...
0,14 w drodze a więc nie od razu 0,1 , ale jak widać cierpliwość popłaca bo jesteśmy coraz bliżej.
Ja też do zniecierpliwionych, znudzonych i zniechęconych z porcją podpowiedzi zanim będziemy mogli skubać tam gdzie trzeba. A więc mam nadzieję że widzicie 11BIT, SNTVERSE (dawny Biomed który przysporzył sporo gotówki w przeszłości), debiutanta ARLEN-a (stającego do rywalizacji z Lubawą, po serii czerwonych w końcu jest zielona - dobry moment na wciągnięcie pierwszego pakietu). No i oczywiście Lubawa, ale nie wyżej niż 6 (jak zachęcam na jej forum) z powodu właśnie Arlena, bo dubluje część produkcji Lubawy. Na szczęście tylko część, a i droniki w perspektywie
(hm...nie tylko). I takie propozycje z mojej strony żeby przeczekać zejście softa na 10 gr, jako się rzekło.Tak...bo po co kisić kapitał te 2,5 roku (to jest niestety ta optymistyczna wersja dla nas zbierających), wystarczy że mam 0,5 mln akcji kupione zdecydowanie za drogo (0,3).Pozdrowionka dla wytrwałych.

P.s.Zwracam uwagę i przypominam że czas zbiórki softa ma związek z czasem urzędowania obecnego rządu. Może niektórzy tego nie rozumieją ale tak jest. Żeby to rozjaśnić trzeba wskazać na utratę życia przez jednego z dyrektorów ncbr, ale może to nie ma związku choć odbyło się bardzo zagadkowo.Znany Niemiec który jest w Polsce Premierem (nie ma w tym przesady bo słyszeliście ostatnio co powiedział?
"mam sympatie proniemieckie"...uf... mocne... naprawdę tak powiedział.
Ale cóż, ostatnio się wszystko wydało i wszyscy wszystko wiedzą więc chce być chociaż raz prawdomówny...) nie został tym Premierem po to żeby Polskę rozwijać i to zupełnie zrozumiałe. Nie przeszkodziło mu to nawet przed chwilą gawędzić sobie ze Sławoszem który siedzi na orbicie, ale cóż szkodzi podpompować swoją popularność żeby przemycić więcej migrantów póki jeszcze tym Premierem jest? Wózek tego rządu jeszcze ma cztery kółka, ale mam wrażenie że wszystkie już bez opon i buksują na gołych felgach. Sławosz opowiadał premierowi o przyszłym technologicznym rozwoju Polski. Ja w to wierzę i Donald Tusk też, dlatego tak długo jak długo tu jest będzie się starał temu przeszkodzić i to będzie dobry moment na zbieranie softa.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOFTBLUE -0,45% 0,22 2025-10-31 12:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.