Od dziś można oglądać na YouTube film Korzenie zła, panów Sekielskich
https://www.youtube.com/watch?v=jubMQqGOK6g , jeszcze go nie oglądałem więc nie będę się wypowiadał jak pisowcy o filmie pani Agnieszki Holland ale obejrzeć warto bo SKOKI to największa afera w Polsce dużo większa niż Ostrołęka, czy afera zbożowa czy też aferka, aferunia wizowa która jak gdzieś wyliczono dała zarobić około 2 miliardy pisowi i różnym mafiom. Jeśli są dziennikarze którzy tego tematu się nie przestraszyli to na pewno i znajdzie się odważny co zrobi choć krótki filmik o Petrolinvest tylko czy w mnogości tych pisowskich aferek kogoś w ogóle zainteresuje nasza sprawa??? Miałem nie pisać politycznie, ale pomyślałem sobie że ja przecież nie jestem przeciw ludziom którzy zaufali pisowi, ja jestem przeciw PiS, a to diametralna różnica i proszę wszystkich akcjonariuszy Petrolinvest żeby zastanowili się czy jeśli zagłosują na obecnie rządzących czy możemy liczyć że prokuratura zajmie się naszą sprawą??? Praworządność, Wolne Media i Wolne Sądy tylko wtedy mamy jakiekolwiek szanse w ogóle we wszystkich sprawach jako obywatele. Nie tylko jeśli jako akcjonariusze Petrola będziemy zmuszeni dalej walczyć w sądach międzynarodowych.
Do końca roku ważne są nasze świadectwa maklerskie i z tego wszyscy zdajemy sobie sprawę, dlatego też spodziewam się jak wszyscy akcjonariusze konkretnych informacji od Prezesa.