Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  33,48 zł , zmiana od tamtej pory: -35,78%

Schodami w dół

Wiem że zaraz będziecie mnie obrażać ale to prawda:

2023r
każda pozytywna informacja powoduje obsuwanie się kursu.
negatywna nurkowanie kursu

2024r
Nie będzie lepiej bo nic się nie zmieni.

Proponuje zobaczyć wykres to spada od 2017r z dwoma podbitkami miedzy czasie 2022- hossa węglowa i koniec tamtego roku.
Najtaniej było w 2020r i myślę że tam zmierzamy albo niżej, podniecanie się dywidendą albo wynikami nie ma sensu to i tak nic nie zmieni.
Nie wspomnie o wypisywaniu bzdur o pustym arkuszy, skupie, zleceniach na K i tym podobnym.
Mroźne zimy, hossy węglowe, nowe kontrakty, zaręczyny, gołe baby i inne to tylko spadki i spadki i spadki i trudno się nie zgodzić.
Dla tych co myślą że jest tanio tak samo myśleli CI co kupili po 60+ potem 50+, polem po 40 + a teraz po 30 +
Za kilka miesięcy co niektórzy będą marzyć o sprzedaże po 30 zł bo będzie to sufit nie przejścia.

Nie wiem co by się musiał stać żeby to zaczęło rosnąć, obawiam się nawet jakby natrafili na żyłę złota to pewnie by było na minusie.

To jest Badziewianka i chyba najlepsze określenie tej spółki.

Jest szansa że jak przejdzie 40 zł na dużych obrotach (15-20 milionów) to będzie jakaś zmiana, ale po ostatnim spadku to pozamiatane.
15 zł wiem że to wydaje się niemożliwe, ale to jest Banan

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOGDANKA 0,94% 21,50 2025-10-31 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.