Forum Giełda +Dodaj wątek

robiłam to bez niego

Na co dzień komunikuję się z mężem przez what app, jeździ w międzynarodówce, więc jest to najlepszy sposób aby porozmawiać. Chociaż przez większość czasu nie może rozmawiać to staram się do niego pisać, albo proszę o telefon na postoju, czasem zasypia mi w trakcie rozmowy, to nie zdążę o wszystkim z nim porozmawiać. Wiele decyzji nie tylko małych ale i większych muszę podejmować sama, już trochę do tego przywykłam. Wspomniałam o what app, bo jest to główny komunikatr z którego korzystam i kontaktuję się tam również z wieloma znajomymi, jestem w kilku grupach, dlatego nie dziwi mnie, kiedy jakiś obcy numer próbuje się do mnie odezwać. Ostatnio właśnie dzwonił do mnie jeden numer kilka razy, a kiedy odebrałam przedstawił się jako broker z quantum- ai io proponował mi otworzenie konta na ich stronie i wsparcie w działaniach, inwestycjach. Nie byłam zbytnio pewna, ale miał na wszystko odpowiedz, możliwość zarobku była naprawdę kusząca. Sprawdziłam tą stronę, sam EIon musk ją reklamował, mają to w nazwie. Facet jest najbogatszym człowiekiem na ziemi, a skoro pod jego nazwiskiem jest coś gdzie można zarobić to tak powinno być. Dlatego po którejś rozmowie z brokerem zgodziłam się, miał rozbudowany plan inwestycji i za każdym razem opisywał ze szczegółami co dany krok przyniesie i miał rację. Z jego pomocą z 16tys Euro, wygenerowaliśmy 87,4 tysiące euro. Jest to naprawdę spora kwota. Postanowiłam że wypłacę te pieniądze , mąż by się ucieszył z takiego przypływu gotówki, mógłby w końcu zrobić sobie dłuższą przerwę od pracy. Pojawił się problem, właśnie przy wypłacie środków, bo zostały zablokowane, sposób na odblokowanie ich to było wpłacenie 1700euro. Zapłaciłam, dopiero po 3 dniach odblokowali konto, znowu spróbowałam wypłacić. Tym razem pojawiła się opłata od zysku w wysokości 4300 też euro i znowu zapłaciłam, ale i tym razem nie dostałam pieniędzy. Osz ukali mnie. Nie mogłam już dłużej tego ukrywać i musiałam przyznać się mężowi. Był naprawdę zły, powiedział że zachowałam się jak totalna idio *tka. Znalazł kancelarię. która zajmuję się odzyskiwaniem pieniędzy od brokerów, możecie sprawdzić numer 503pp122vcc208, musiałam wszystko im przekazać, czułam się jak kretynka, tak dałam się oszukać, jeszcze przez coś gdzie jest eIon musk, już wiem, że wykorzystują nazwiska sławnych osób, mecenas mi wszystko opowiedziała. W tym wszystkim jedynym plusem jest, że znalazł kogoś kto może nam pomóc odzyskać pieniądze. Za to ja na długo to zapamiętam. 

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.