Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: następni

Również trafiłem na platformę inwestycyjną działająca tylko po to żeby okradać ludzi. Wabią pewnym i łatwym zyskiem, wsparciem brokera i brakiem ryzyka. Robią wszystko żeby im zaufać, co później wykorzystują. Codziennie się kontaktują namawiają na podejmowanie działań na platformie, na robienie coraz większych wpłat i końca tego nie widać. Posiadają niezliczoną ilość linków. W przeciągu kilku miesięcy podali mi ich kilka. personal-space.online, user.personal-space.io,user.personal-space.site, wt.personal-space.site, user.personal-space.ltd, wt.personal-space.online,  personal-space.io, fincare-global.ltd, evocrypto.com, evocrypto.io, wt.evocrypto.tech, account.evocrypto.tech, platform.evocrypto.tech, evocrypto.tech jest tego trochę. A jak chciałem wypłacić pieniądze, to zaraz pojawił się problem. Blokada przelewu, weryfikacja, podejrzenie prania pieniędzy i rozwiązanie którym była weryfikacja pochodzenia środków przez dokonanie wpłaty. Mimo jej dokonania nie otrzymałem przelewu na swoje konto i nie widzę szansy na to. Nie przeleje im następnych pieniędzy, mimo że szantażują mnie utratą wszystkiego i blokadą kont  bankowych. Teraz już wiem na czym to polega, mam wsparcie prawne kancelarii i z jej pomocą sprawa jest procesowana w prokuraturze.  A to numer do mecenas 503.; 122[208]]

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.