Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: następni

Trafiłem na coursados.com łącznie wpłaciłem tam kilkadziesiąt tysięcy, bo myślałem że inwestuje. Miałem menadżerkę, która mamiła mnie pięknymi słowami. Brakiem ryzyka, wyłudzeń, bezpiecznego inwestowania. Robiła to tak długo, aż w końcu uwierzyłem w to co mówiła. To był mój błąd. Na platformie wytwarzał się zysk jasne, ale jak już był wyższy i chciałem środki wypłacić to pojawił się problem. Przelew został zatrzymany przez bank z podejrzeniem prania pieniędzy , musiałem opłacić sejf depozytowy. Nie przyniosło to pożądanych skutków. Przelew został ponownie zatrzymany tylko przez organizację swift. W mailu od nich miałem napisane, że musze udowodnić że inwestowałem swoimi środkami i zażądali 66% całej kwoty! Na to się już nie zgodziłem. Zaczęły się telefony, że stracę wszystko, że poblokują mi konta, jak i to że zgłoszą mnie do skarbówki. Platforma zdecydowanie jest oszustwem. Teraz jestem w trakcie rozmów z kancelarią spod tego numeru co tu parę osób podało z końcówką 208.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.