Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: ZOSTAŁO CI 100 DNI ŻYCIA...Co z nimi zrobisz?

renkor i Zenek działa dla tych co grają na spadki żeby zarabiać kurs musi spadać, druga sprawa jak kurs jest już bardzo nisko ok 0.2, 0.3 trzeba przestać grać na spadki trzeba się obkupić po tej cenie i zaczać zmienić strategie co właśnie nam pokazuje wykres AT. Obkupienie miało pujść wraz z lipną likwidacją rabatu. Oczywiście mnie wyśmieje Ci panowie ale reszta forumowiczów niech się zastanowi bo staje się to przejrzyste. Nie ma cudów zarabia się na spakach tak samo dobrze jak i na wzrostach. Z tym żeby zarabiać na wzrostach trzeba mieć spory pakiet akcji trzeba go skupić po jak najniższej cenie. Cały ten szum z Bomi był zaplonawany od samego początku wykorzystany został do tego "kryzys". Lipne zadłużenie tz wyprowadzenie kasy z firmy drogą dogadania się z osobą trzecią aby wygenerować faktyczną strate. Pieniądze i tak zostaną do podziału. Ale to tylko przypuszczenia ale czy nie moge mieć racji?. Czy nie mam racji. Renek i Zenek osoby którym się nudzi w domu znikają jak są wzrosty obecnie z podwojoną siłą nawołują na spadki. Dobranoc masz łeb to kombinuj inwestorze, ile to razy na bomi już miałem racje? Z tego co wiem sporo. Pewnie zastanawiają się co nie którzy czy wróżką nie jestem. Otóż nie jestem ale na giełdzie zarabiają osoby które coś wiedzą mają wiadomości poufne. Obecna cena będzie wspomieniem zasięg kursu 50 groszy w najbliższym czasie patrzcie świeczki . Będzie gorąco sprzedajcie jak macie słabe nerwy. Na beefsanie zarobiłem 750 % tu zamierzam zarobić ponownie tyle samo. Na samym dnie również pisałem o dużych wzrostach tu również była osoba psudo ktoś która wszystko negowała wyśmiewała pozostałych pseudooptymistów.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.