Dnia 2024-10-03 o godz. 10:04 ~Baca napisał(a):
> Nie chodzi mi o Twoją stratę tylko kulturę osobistą. Ile tu innych wyzywałeś ? I co przeprosiny będą ? Karma wraca i za to jak się zachowałeś masz stratę i wszyscy mają z Ciebie ubaw. Może wyciągnij wnioski z tego wejścia w Text zarówno od strony AT jak i zachowania względem innych ludzi, czego Ci życzę. "Pycha kroczy przed upadkiem", jak mówi stare przysłowie.
a moze poprostu nikt nie jest nieomylny ? Ty tez nie wiec nie musisz sie tak cieszyc. Ja akurat 7/10-8/10 trafiam 2-3 z 10 typow nie trafiam no akurat tu nie trafilem przynajmniej sie przyznaje i nie kope z konikiem polowe pakietu zostawiam bo moze odbije bo te poziomy nie sa wysokie sa niskie. problem tu jest niestety z czerwonymi flagami typu utrata klientow livechata i nowy sposob rozliczania ktory dla mnie tez jest czerwona flaga bo po co niby zmieniac sposob rozliczania w sumie no i w sumie trzecia czerwona flaga...dopiero dzisiaj na poziomach po 60 pare zlotych pojawil sie jakis wiekszy popyt wczesniej nie bylo widac zabardzo popytu co tez jest negatywne....no nic pozyjemy zobaczymy ja przynajmniej potrafie sie przyznac do bledu ilu masz takich inwestorow na bankierze ? :)))