Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  65,50 zł , zmiana od tamtej pory: -25,80%

Re: znow obnizka sredniej na 76,50 PLN

Dnia 2024-10-03 o godz. 09:45 ~Baca napisał(a):
> To super info! Tj. info., że wychodzisz. To dobry prognostyk, że wreszcie trend się odwróci! :-) Jak typowy leszcz kupiłeś bardzo wysoko, mądrzyłeś się strasznie, wyzywałeś innych, uśredniałeś w dół i sprzedajesz na drugim wsparciu. Super materiał na Twój kanał edukacyjny. :-)) sytuacja smutna ale ile dałeś nam powodów do uśmiechu. Dzięki! :-) ps. Jaki teraz będziesz miał nick?

nie ma to jak sie smiac z czyjegos nie powodzenia podobno szczegolnie to cieszy ludzi ktorzy sami sukcesow nie odnosza. czlowieku ja z gieldy z 60-70 tysiecy kapitalu poczatkowego sobie kupilem mieszkanie takze nawet zebym przerznal wszystko co mam caly moj kapital obrotowy to i tak bede na plusie duzym a stracilem tutaj max 10% kapitalu obrotowego moze 4% mojego majatku. A co do pozycji myslalem ze to powtorka z 2018 co do tej spolki gdzie spadki byly bezzasadne zreszta tu tez jeszcze moze sie tak okazac ale sa dwie czerwone flagi ktore mi sie nie podobaja spadek klientow livechata potezny o ok. 1000 osob + druga flaga ta nowa metoda rozliczania ktora stosuja tez mi sie nie podoba. Zobaczymy zostawiam tyle ze jak odbije to pewnie costam zarobie na tej spolce byc moze dzisiaj dolek robimy zobaczymy co na konferencji powiedza

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TEXT -0,41% 48,60 2025-10-31 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.