Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,70 zł , zmiana od tamtej pory: -38,38%

Re: zjazd z 3,14 na >1,7 - DNO

Pawcik to ja ... a nie żaden Kociółek, IP to samo !.
Marek Ty się idź leczyć do psychiatry jak wszędzie Kościółka widzisz.
Ja nie jestem tu żeby zaniżać kurs bo sam niejednokrotnie broniłem tej spółki ... zarobiłem na niej ładnie sprzedając akcje po 3,08 o czym również pisałem. Miałem farta, że wyskoczyłem niemal na samej górce.
Pisałem też, że zostawiłem część akcji na longa ... ale serio tego żałuje mimo, że mam zamiar to trzymać nawet kilka lat.
Żałuje bo tu nie traktuje się poważnie akcjonariuszy. Firma nie spłaciła obligacji i już info leci, że będzie własne akcje skupować ? To są poważni ludzie ? Może to zaniżanie akcji jest pod skup. W pierwszej wiadomości wymieniłem kilka nicków. ... ludzie jestem tu rok i te osoby się ciągle tu przewijają. Do pełni bezczelności brakuje tylko botów, ale widocznie oni są tańsi XD
Najlepszy jest Marek, Sylwek i Dorotka dla których każda cena jest okazją do zakupu, siedzę na GPW od 2010 r, ale takiego radosnego trio nie widziałem jeszcze na żadnej spółce. OGÓLNIE KABARET TU JEST PIĘKNY, ALE TU NIE MA INWESTOWANIA TYLKO JEST HAZARD

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VIVID -0,47% 1,05 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.