Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  26,48 zł , zmiana od tamtej pory: 4,00%
Za dużo zdradzał nie będę ale mamy podobne spostrzeżenia acz znacząco różniące się pułapami cenowymi :) Teoretycznie mam już dokładny plan kiedy pozamykam wszystkie pozycje, ale największą moją obawą jest to że jak przyjdzie Globalna BESSA ( moim zdaniem ma spore prawdopodobieństwo to ten scenariusz nawet jak się sprawdzi to te poziomy cenowe mogą być zupełnie inne niż te które widzę teraz a razem z tym cała budowla Elliottowska może runąć i zacznie się nowa zgadywanka gdzie jesteśmy i co dalej będzie. Reasumując mamy podobny plan ;) Najgorsze w tym jest to że albo Asbis się znacząco spóźnił z ruchem albo go wyprzedzi :) ale to raczej to drugie nie jest chyba zbyt realne. Trudno też przypuszczać że fala wzrostowa nałoży się np. na 2 falę wzrostową w 3 falowej formacji BESSY która zawita na rynki za czas jakiś. Będzie bardzo zabawnie i jeszcze wszystkie scenariusze są możliwe :) Oby nam się udało zarobić i wyjść w razie czego obronna reką z możliwego zamieszania w najbliższym czasie. Ja już dziś wykorzystałem te ładne wzrosty i sprzedałem trochę akcji w nadzieji że je taniej odkupię. Ale muszę tak grać bo moim zdaniem spadki są jeszcze przed nami i jest duża szansa że w dalszym ciągu da radę odkupić taniej.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ASBIS -0,22% 27,54 2025-09-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.