Za dużo zdradzał nie będę ale mamy podobne spostrzeżenia acz znacząco różniące się pułapami cenowymi :) Teoretycznie mam już dokładny plan kiedy pozamykam wszystkie pozycje, ale największą moją obawą jest to że jak przyjdzie Globalna BESSA ( moim zdaniem ma spore prawdopodobieństwo to ten scenariusz nawet jak się sprawdzi to te poziomy cenowe mogą być zupełnie inne niż te które widzę teraz a razem z tym cała budowla Elliottowska może runąć i zacznie się nowa zgadywanka gdzie jesteśmy i co dalej będzie. Reasumując mamy podobny plan ;) Najgorsze w tym jest to że albo Asbis się znacząco spóźnił z ruchem albo go wyprzedzi :) ale to raczej to drugie nie jest chyba zbyt realne. Trudno też przypuszczać że fala wzrostowa nałoży się np. na 2 falę wzrostową w 3 falowej formacji BESSY która zawita na rynki za czas jakiś. Będzie bardzo zabawnie i jeszcze wszystkie scenariusze są możliwe :) Oby nam się udało zarobić i wyjść w razie czego obronna reką z możliwego zamieszania w najbliższym czasie. Ja już dziś wykorzystałem te ładne wzrosty i sprzedałem trochę akcji w nadzieji że je taniej odkupię. Ale muszę tak grać bo moim zdaniem spadki są jeszcze przed nami i jest duża szansa że w dalszym ciągu da radę odkupić taniej.