Mi sie juz nie chce wdawac w polemiki. Ja mam gdzies zaufanie do prezesa, tutaj gwarantem jest Kukolewski. Poza tym wszystko do tej pory uklada sie w logiczna calosc i jest realizowane. Dotarlismy po mekach do fimalu staran o kredyt. Naprawde zostalo juz nie duzo do rozpoczecia biznesu z nieruchomosciami. Pamietac nalezy ile podmiotow jest w to wszystko zaangazowanych co powoduje notoryczne niedotrzymywanie terminow. Piszesz ,ze mala spolka z Polski a tyle kasy dostanie. To nie jest tak do konca, bo Depend kazda transakcje bedzie musial konsultowac z powiernikiem , ktory bierze na siebie odpowiedzialnosc za prowadzenie projektu. Nie zapominaj o prawie cesji , ktora Depend podpisal w stosunku do BoA. Nie wyjdzie im biznes bank przejmie wszystko. To procedura powszechna i zadnej sensacji w niej nie ma. Pisalem o poteznej firmie Prometheus z uwagi na srodki jakie im powierzono i klientele, ktora obsluguja a nie ile tam osob pracuje. Gwarantuje ci,ze w Polsce nie ma ani jedenej tak mocnej firmy consultingowo - doradczej.
Skoro umoczyles na PSW i nabrales sie na basnie rodziny Krawiec to wspolczuje ale stawiane z nimi w jednym szeregu Kukolewskiego jest naduzyciem. Poczytaj sobie o tym czlowieku, skoro tak lubisz drazyc gdy inwestujesz pieniadze, co to za biznesmen, jak doszedl do majatku i ze z gielda nic wspolnego nie mial. W przeciwenstwie do cinkciarzy z Ciechanowa produkujacych bezwartosciowy paier toletowy zwany akcjami ich zasranych spolek i z rekordowa kara w historii gieldy.
Ja jestem pewny i przekonany,ze zainwestowalem w Dependa bardzo racjonalnie i mam szanse na zarobek, bardzo duzy zarobek.