Ehhh
Lubie rzeczowo - bez wycieczek
Ten Twój tekst mi sie podoba - nie musisz go tłumaczyć - rozumiem.
Rozumiem różne narzecza i proste, i średnie i "ą ę bułkę przez bibułkę" ;)
Do meritum - rozumiem, że masz wiedzę i śledzisz ruchy na naszym walorze.
Może i te spotkania i rady są istotne, ale ja je traktuje inaczej niz Ty, bo dla mnie to splendor i tyle.
Gdyby było inaczej to by to dawało spółce jakieś "profity" w przłożeniu na kurs - prawda? A póki co podaj mi kiedy i ile dały?
Nul - zero.
Rozumiem, że prezes z zespołami roboczymi muszą się spotykać z potencjalnymi partnerami, bo sam się partnering nie zrobi.
Ale w mojej ocenie to trochę już trwa no nie? I nie przynosi efektów ... znaczy strony mają wątpliwości lub rozbieżności, a wyniki FDA nie powalają.
A TY co kwartał piszesz to po wiele razy że do końca tego kwartału będzie z luzem partnering ... i dochodzimy do końca 3 kwartału z serii jak o tym piszesz. To już kolejny 3 taki kwartał ... i strzelę teraz ale śmiem twierdzićże do końca tego kwartału z partneringiem nic się nie wydarzy ...
Co do materiału wideo, który "przeczytałem" ... który podważa rzetelność mojej analizy - naprawdę tak myślisz jak napisałeś? ;)
Je się przejęzyczyłem i źle to opisałem, ale czy z uwagi na to, że albo odczytałem albo odsłuchałem to jest ważna jest istotne pod kątem analizy i mojej rzetelności? - no helou.
Albo analizujemy meritum i spieramy sie o istotne kwestie, albo czepiasz sie dupereli
To teraz podważa Twoją analizę, bo jeśli taka drobnostka jest w stanie budzić Twoje wątpliwości to na czym opieraja sie Twoje analizy???
Wystarczy, że ktoś Ci ładnie nawinie makaron na uszy i łykasz wszystko co jest ładnie napisane lub podane?
No i zaczynam się trochę obawiać Twoich analiz, które dotąd wydawały mi sie w miarę poukładane, lecz nadzbyt optymistyczne.
Zbyt optymistycznie podchodzisz do tego co tu jest podawane - masz do tego prawo, ale w mojej ocenie do partneringu niestety długa droga