Uwielbiam ten hejt na bankierze ludzi, którzy zostali z akcjami i teraz jadą po osobach, które sprzedały- życzyłem wam wszystkim powodzenia, wy tylko jedziecie po mnie. Nigdzie nie napisałem, że kupiłem dom- zarobiłem tu 10k i mi wystarczy, rzadko się bawię na NC, mam tu jeszcze tylko jedną spółkę, tak to WIG i głównie giełda USA. Kółeczka też nie są dla mnie (ktoś napisał, że chce taniej odkupić to jest jakiś żart xd). Mały błąd jaki zrobiłem w poprzednim poście to chodziło mi o Rally Simulator- przepraszam.
Większość ludzi, którzy tu pisze ma myślenie życzeniowe- mam akcje, więc musi iść do góry dlatego będzie super premiera, wystrzał kursu itd. Ludzie to tak nie działa- jestem na giełdzie już lata i takie myślenie sprawia, że ulica w większości traci. To wasze pisanie, że każdy ma tu średnią 4-4.5 zł to jest kolejny żart. Jaki był kurs na IPO czy przed premierą MMS? Patrząc na obroty spora część ludzi po prostu uśredniała. Do reszty bzdur, które tu piszecie nawet mi się nie chce odnosić, mimo wszystko po raz kolejny życzę wszystkim powodzenia