Antoni, to ja w przeciwieństwie do Ciebie trochę bardziej optymistycznie. 3Q to najwyższy poziom przychodów w historii grupy blisko 3mld zł. Bardzo silna ekspansja, która ma na nać +38% powierzchni r/r - to znowu rekord i wiadomo, że na ten moment obciążenie dla wyników, które da owoc w już myślę od wiosny 2026. Wiadomo, że przychody wzrosną mniej niż powierzchnia ale to jest całkowicie normalne. W dalszym ciągu dobra marża i zapowiedzi jej poprawy w 2026.
Stawiam na 2Q 2026. Będzie wyprostowana sprawa MKRI i Worldboxa, uspokoi się ekspansja i zmniejszą się związane z nią koszty. Ruszy marketing (choć już teraz to zauważam). W moim przekonaniu poprawia się wówczas cyfry. Milek nie traktuje CCC jak inwestycji na rok czy dwa, tak jak podchodzą do tego analitycy czy my chociażby. Dla niego obecne perturbacje to jest normalna część w silnym rozwoju. Docelowo dobrze prowadzi spółkę w ujęciu długoterminowym. Żeby nie było mam akcje CCC ze średnią 158 zł i jestem na haku - ale nie tnę straty bo teraz byłoby to głupstwem - jeszcze na akcjach zarobię.