Dnia 2018-08-08 o godz. 21:44 ~muł_roboczy napisał(a):
> ... ja nie jestem tu po to żeby pisać epopeje i tworzyć masę głupich i bezsensownych treści ale po to,żeby walczyć z trollowaniem i robieniem drobnych w ciula.
potrafisz mnie rozbawiać nieustannie...
wieczorem wierszykami dla dzieci, a rano...
no wreszcie napisałeś o swoim marzeniu i powołaniu oraz w jaki sposób chcesz się dowartosciowywać... :)
wszyscy czytajacy wątek wiec już wiedzą, iż jesteś tu dzielnym rycerzem (i romantycznym, wszak wklejasz nawet poezję) w białej zbroi dzielnie walczacym... - wiesz, kto to jest Don Kichot i z czym walczył?... ;)
o ile jednak rozumiem twe infantylne powołanie do walki z trollami (których, co widać, nieustannie sam karmisz), o tyle nie bardzo wiem, w jaki sposób na forum bankiera chcesz walczyć z robieniem drobnicy w puzon przez instytucjonalnych czy insiderów...
ale pewnie masz w sobie to powołanie i silną wiarę, żeś mocniejszy od KNF i ze wszystkimi przekrętami na gpw dzielnie sobie poradzisz, a użytkownicy bankiera z czasem zgłosza cię na prezesa KNF lub nawet GPW... ;)
w jakiż to sposób chcesz pokonać grubasów, mających akcje, kasę, wiedzę, doświadczenie większe od ciebie?
a twe potyczki na innej spólce mnie interesuja - to twój problem...
zaś skoro inni też cię ośmieszają, to znaczy ze w twym zachowaniu chyba jednak jest sporo tego, co powinieneś przynajmniej przemyśleć, ale to twój problem...