Dnia 2018-08-08 o godz. 21:04 ~mul_roboczy napisał(a):
> I proszę nie rozśmieszaj mnie wpisami typu:
>
> "grałem z tobą fair, wyciagnąłem rękę, miałeś szansę zamknąć etap pyskówek, ale wybrałeś inaczej - infantylnie, agresywnie i bezsensownie..."
>
> bo każdy co siedzi na forum ciut dłużej niż 1 dzień dokładnie wie jak na mnie najeżdżałeś i próbowałeś ośmieszyć, a jak zaproponowałem Ci merytoryczną rozmowę bez pyskówek to zacząłeś mi stawić jakieś dziwne warunki. Wykresik twój czas na Dacie się kończy a i ogólnie nie pasujesz do Bananowej. Za bardzo wszystko przeżywasz, obrażasz się jak małe dziecko a starasz się wszystkim wmówić że nic się nie stało.
> I zrozum jedno ja się nie boję takich trolli jak ty , choć niektórzy nawet złorzeczą mi i życzą śmierci (jak niejaki TVNOk na polimku)
> tylko mam marznie, żebym mógł kiedyś normalnie i bez stresu inwestować na GPW bez obawy że ktoś cały czas czeka aż się schylę (cenzura skasowałaby bardziej wymowne określenie)
ależ nie mam zamiaru cię rozśmieszać - twój poziom dowcipu daleko odbiega od mojego...
sam fakt, ze wypowiadasz się w imieniu wszystkich pokazuje, jak usiłujesz podpinać pod innych...
owszem, naśmiewałem się z ciebie, ilekroć to prowokowałeś lub podkładałeś się inafntylnie pod moja kpine...
nie stawiałem ci dziwacznych warunków - zaproponowałem tylko przeproszenie za kłamstwa i insynuacje o mnie, jakie wypisywałeś, ale to okazało się za trudne dla ciebie...
wiem, ze chciałbyś, bym zniknął z forum daty , ale to ty pokazujesz, jak przeżywasz, jak reagujesz impulsywnie i agresywnie, jak nie umiesz pogodzić się z faktem, ze inni są mądrzejsi (i nie tylko o sobie teraz piszę) i lepiej piszą od ciebie...
ja nikomu nic nie wmawiam ani od nikogo nie oczekuję, wielu próbuje mnie wyśmiewać, obrażać itp.
i co? tyle ich, co sobie napiszą...
ty nie boisz mnie jako wydumanego trolla, ty boisz się traności moich spostrzeżeń i tego, że moje argumenty bardziej trafiają do innych niż twoje...
ja ci niczego złego nie życzę - nie mam powodu ani takiego charakteru...
ale fakt, że są inni, którzy ci źle życzą i tego nie ukrywają powinien dać ci do myślenia, czemu inni tak reagują na ciebie...
dla mnie ty jesteś forumowym abderytą i besserwisserem, który nie może znieść faktu, iż nie tylko ja, ale i inni wykpiwają, jaki to usiłujesz robić z siebie eksperta od daty i gpw...
a twoje marzenia i upodobania - jak wiesz - zupełnie mnie interesują, choc tak często o nich piszesz...
to twoja prywatna sprawa, byleś nikogo nie krzywdził...