Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,93 zł , zmiana od tamtej pory: -44,09%

Re: wreszcie vincent madre pytanie

Człowieku - CHYBA DWA razy napisałem, że to Wrona; potem DOCZYTAŁEM i od tego czasu pisze, że WRONA lub ktoś z jego rodziny. Zakup był wg schematu insidera - czyli osoby, która MUSI informować o ruchu w akcjach.

Nie chce mi się sprawdzać, która z tych pożyczek była tak dana, ale bylo na to ESPI.

Jeszcze raz pytam - po co mają te pożyczki spłacać?

Wyobraż sobie że to ja pożyczyłem te pieniądze, mam 3 kosy na grunt w ZG, proponuję wzajemną redukcję roszczeń......

Ty ciągle myslisz, że tu stoi tłum by ci zrobić dobrze......

Pan Z mając do wyboru.... zarobić 999.999 zł i pozwolić innym zarobić 1.000.000
lub
zarobić 1.000.000 zł, a innych wykiwać......

wybierze oczywiście to drugie - ma o to sprawę w sądzie

Jak myślisz, ze cały świat chce ci zrobić dobrze, to kup sporo prezerwatyw i nawilżacz, byś nie złapał AIDS i byś mógł usiąść.

Z. dał X dowodów że dba wyłącznie o swoje.......

Jesteś jak ta panna od pewnego piłkarza, co płacze, że ją piłkarz zdradza, a do łóżka mu wskoczyła, jak poprzednia panna poszła zrobić siku

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
OZECAPITAL 5,69% 0,52 2025-10-03 16:48:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.